Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά , επειδή έφαγα κι εγώ μπαν, και το profile μου που έπαιζα στο Live έγινε corrupted. Υπάρχει καμιά πατέντα για να το επαναφέρω? εχει βγει καμια λύση στο ιντερνετ?

Thanksss:-)

Δημοσ.

Δεν εχω καταφερει να κανω fix καποιο παιχνιδι που το mulleter δεν εβγαζε iXtreme compatible ρε γαμωτο.

(Αν και να πω την αληθεια δεν ξερω τι ρολο βαραει αυτη η παραμετρος)

Με το abgx παλι και stealth τα βλεπει τα ιδια iso και crc check succesaful μου βγαζει.

Δεν εχω πιασει κατι(πχ ειναι ασχετα θεματα) ή δεν εχω ρυθμισει κατι σωστα?

Ενα που ηταν απο μονο του stealth και patch επαιξε κομπλε παντως

Δημοσ.

Πριν 2 μηνες περιπου

(btw δεν εχω δοκιμασει τιποτα που δεν το εβγαζε απολυτα οκ το mulleter, ενα δοκιμασα που ηταν φουλ και επαιξε τελεια. Εχω ενα pro που περιμενει, ολα πρασινα με το τελευταιο abgx αλλα το mulleter επιμενει να εχει unchecked το iXtreme compatible)

Δημοσ.

Παιδια οι Θεοι στειλανε για μπανακι ακομα και μενα που ημουνα 3 χρονια silver member και δεν ειχα παιξει ουτε ενα παιχνιδακι στο live...

Φαντασου για να στελνουν χρηστες σαν και μενα για μπανιο τι προκειται να γινει!

Δημοσ.
Παιδια οι Θεοι στειλανε για μπανακι ακομα και μενα που ημουνα 3 χρονια silver member και δεν ειχα παιξει ουτε ενα παιχνιδακι στο live...

Φαντασου για να στελνουν χρηστες σαν και μενα για μπανιο τι προκειται να γινει!

αρα επιβεβαιωνεις την αποψη οτι δεν χρειαζεται να παιζει κανεις ουτε καν στο live για να φαει ban αλλα μονο το γεγονος του οτι εχει φλασαρισμενο firmware αρκει.

Δημοσ.
Πριν 2 μηνες περιπου

(btw δεν εχω δοκιμασει τιποτα που δεν το εβγαζε απολυτα οκ το mulleter, ενα δοκιμασα που ηταν φουλ και επαιξε τελεια. Εχω ενα pro που περιμενει, ολα πρασινα με το τελευταιο abgx αλλα το mulleter επιμενει να εχει unchecked το iXtreme compatible)

δεν εχω κανει κανεναν ελεγχο με κανενα προγραμμα πριν καψω παιχνιδι. μην τρελαίνεσαι τοσο (ειδικα που δεν σε νοιαζει το live) αν το release δεν εχει φαει nuke και ειναι pal/region free εισαι οκ. το iextreme (μιας και αυτο εχεις) δεν παιζει μη stealth παιχνιδια ετσι και αλλιως εκτος αν αυτος που το περασε ειναι τουβλο και το αλλαξε απο το default.

Δημοσ.
δεν εχω κανει κανεναν ελεγχο με κανενα προγραμμα πριν καψω παιχνιδι. μην τρελαίνεσαι τοσο (ειδικα που δεν σε νοιαζει το live) αν το release δεν εχει φαει nuke και ειναι pal/region free εισαι οκ. το iextreme (μιας και αυτο εχεις) δεν παιζει μη stealth παιχνιδια ετσι και αλλιως εκτος αν αυτος που το περασε ειναι τουβλο και το αλλαξε απο το default.

Θενξ μαν, το πηρα ετσι κιαλλιως επανω μου χτες και το εκαψα και επαιξε μια χαρα(μονο που κανει παραπανω θορυβο το drive)

Να σε ρωτησω κατι αλλο...αν καταλαβα καλα το ixtreme ειναι η εκδοση του firmware. Που το βλεπω αυτο?Πηγα στα settings του dashboard αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι που να λεει ixtreme ή κατι τετοιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...