Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πω ρε μαγκες, με μπριζωσατε

Παιδι του ΦΙΦΑ ειμαι και εγω(ειμαι της γενειας του Mega drive και του SNES οποτε ΦΙΦΑ ρουλζ) αλλα ειχα περιπου 10 χρονια να ασχοληθω με κονσολες και ολοι ηταν με το ΠΡΟ τωρα που πηρα ΧΒΟΧ το ΦΙΦΑ ξεπερασε το Προ?

Και εδω γκαντεμης ρε γαμωτο?

ΥΓ. Θα παιξω Προ εννοειται με φιλους για την καυλαντα και μολις φυγει η καυλα βλεπουμε

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω δυσκολευομαι να πιστεψω πως ειναι random ta banαρισματα.

Δεμ μου καθεται καλα.

Δημοσ.

Random είναι ρε παιδιά, εγώ 1,5 χρόνο έπαιζα με φλασαρισμένη κονσόλα ότι ναναι παιχνίδια κ ποτέ δεν έκανα ελέγχους, κ πρίν βγούν επίσημα έπαιζα αρκετά, τώρα όμως το έφαγα το ban.

Δημοσ.
Αλήθεια μπορούμε να επαναφέρουμε το αρχικό firmware του drive και να ξαναγίνει "καινούργιο". Βέβαια χάνεις τις κόπιες αλλά ησυχάζεις και κερδίζεις ηρεμία και πιθανόν και 200€.

Αν το έχεις βάλει ήδη live είναι αμφίβολο το αν θα την γλυτώσεις. Μπορεί να είσαι ήδη φλακαρισμένος και να μην ήρθε ακόμα η random ώρα σου.

Kaizer εμείς παιδιά του πρό είμαστε αλλα εδώ και 2 χρόνια, δυστυχώς, το φίφα παίζει χωρίς αντίπαλο.

Δημοσ.

Live ξε-Live τι σημασια εχει αν παιζει καποιος ή οχι?

Απο τη στιγμη που εχει φλασαρισμενη κονσολα και μονο οριτζιναλ να παιζει παλι το τσιπακι μεσα στο χbox θα πεισ τηνν m$ οτι το fw δεν ειναι το γνησιο.

οποτε παλι μπανιο. Ειναι ή δεν ειναι ετσι?

Δημοσ.
Live ξε-Live τι σημασια εχει αν παιζει καποιος ή οχι?

Απο τη στιγμη που εχει φλασαρισμενη κονσολα και μονο οριτζιναλ να παιζει παλι το τσιπακι μεσα στο χbox θα πεισ τηνν m$ οτι το fw δεν ειναι το γνησιο.

οποτε παλι μπανιο. Ειναι ή δεν ειναι ετσι?

Πως διάβολο θα το πεί στη m$ αν δεν μπείς live?

Με σήματα καπνού; Μόνο με κάποιο μελλοντικό update θα μπορούσε να κάνει την μπινιά αλλα αυτό είναι εύκολο να το αποφύγεις.

Δημοσ.

Live μπορει ποτε να μην παιξεις εσυ καποιο παιχνιδι, αλλα αν εχεις φτιαξει account και εχει το ξβοξ δυνδεμενο με το ρουτερ θα μπει ονλινε απο μονο τοθ και θα στειλει τα στοιχεια που πρεπει.Θα κανει δηλαδη το συνηθες Sign In.

Δημοσ.

Κάνουμε τις επιλογές μας..

Xboxlive/demo, μεγάλη προσοχή στα αντίγραφα και πιθανό ban με όλες τις συνέπειες του.

Ή offline να παίζεις τα πάντα όλα και να μη σε νοιάζει για μπάν και για τίποτα. Χάνεις μόνο το Live. Κρίμα.. Και τι να τα κάνεις τα demo όταν έχεις φλασαρισμένη κονσόλα; Κατεβάζεις το full game.. Εχμ.. Σόρυ.. κάνεις αντίγραφο ασφαλείας του :P

Δημοσ.

xaxa! Ωραιος!

Τι διαφορα εχει ενα φλασαρισμενο και μπαναρισμενο Xbox απο ενα ενα απλως φλασαρισμενο xbox που παιζει offline?

Kι στιν 2 περιπτωσεις απλα δεν παιζεις Live ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

ΌΧΙ

Στο μπαναρισμένο (πλέον) δεν μπορείς να κάνεις install παιχνίδια στον σκληρό και ότι saves/achievements κάνεις στην μπαναρισμένη κονσόλα, γίνονται corrupt μόλις τα μεταφέρεις σε μία άλλη. Με λίγα λόγια δεν μεταφέρεις ποτέ το προφίλ σου αλλού και δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση.

Όλα αυτά δεν ισχύουν σε μία αμπανάριστη οφλάιν.

Δημοσ.

Εγώ όμως που μπαναρίστηκα, αν πάρω άλλη νέα και την φλασάρω, μπορώ να παίζω offline και να κάνω save, έτσι ώστε μόλι μπω Online να μην έχω corrupted saves, έτσι δεν είναι? Δεν παίζει να μπαναριστώ αμέσως μόλις μπω για 1η φορά με το νέο φλασαρισμένο, έτσι?

Δημοσ.

Αν παίζεις στη νέα που είναι αμπανάριστη ναι εννοείται θα είσαι οκ.

Απλά δεν θα σου πρότεινα έτσι όπως είναι τα πράγματα να βάλεις άλλη φλασαρισμένη κονσόλα στο live στο προσεχές διάστημα. Υπαρχει σοβαρή περίπτωση να την κλάψεις και αυτήνα. Καλύτερα πάιξε με την καινούρια ονλάιν αφλασάριστος κάνα original μέχρι να ηρεμήσει το πράμα και μετά βλέπεις..

Δημοσ.
ΌΧΙ

Στο μπαναρισμένο (πλέον) δεν μπορείς να κάνεις install παιχνίδια στον σκληρό και ότι saves/achievements κάνεις στην μπαναρισμένη κονσόλα, γίνονται corrupt μόλις τα μεταφέρεις σε μία άλλη. Με λίγα λόγια δεν μεταφέρεις ποτέ το προφίλ σου αλλού και δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση.

Όλα αυτά δεν ισχύουν σε μία αμπανάριστη οφλάιν.

α) Δηλαδη απενεργοποιειται η ικανοτητα της βαναρισμανης κονσολας να γραφει εντελως στον σκληρο δισκο τα νεα παιχνιδια με 'Υ' ακομη και τα οριτζιναλ και νεα saves? Aλλα λες ινσταλλ δεν γινεται αλαλ τα saves σωνονται. Δηλαδη μπορει η δεν μπορει ο σκληρος να γραψει πλεον? Γιατι δεν ειναι λογικο να μην μπορει να κανει install παιχνιδι αλλα να μπορει να σωνει saves /achs. Σωστα?

β) Και να σβησεις το πριλ σου απο τν βαναρισμενη κονσολα παντα μπορεις να ακνεις recover to gamertag σου σε μια νεα αποκαθιστωντας τα υπαρχοινατς saves kai achivements ετσι δεν ειναι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...