Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όπως μαθαίνουμε από τον C4eva τελικά το 1.61 firmware είχε πρόβλημα. Γιαυτό μπαναριστήκαμε όποιος το έβαλε όπως εγώ. Αν πάρετε καινούριο 360 μην το φλασάρετε ακόμα. Ετοιμάζει λέει ένα νέο firmware που δεν θα τρως ban με τίποτα λέει!

>> C4Eva announced he's working on a new firmware on IRC:

"[c4eva] new fw in dev/test - ixtreme LT (Lite Touch) - more efficient , minimal patching , all aspects of fw indistinguisable from orig, no more bans, No ETA!"

We do not have more details atm.

As far as we know the 3 'test boxes' C4Eva has running (see here) are still fine (not banned).

So there's NO ETA for the firmware yet (dont ask) but it should come out for Lite-On drives first.

Άντε να δούμε...

Και μυαλό δεν βάζουμε τελικά...Και εγώ την έχω φλασάρει την κονσολίτσα μου αλλά online παίζω με original παιχνίδια και μέχρι τώρα την έχω γλυτώσει. Αλλά τελικά κάνοντας σούμα, μου φαίνεται κουτό να τα σκας για νέα κονσόλα κάθε χρόνο, ενώ οι top τίτλοι άντε να είναι τρείς το χρόνο. Οπότε μια η άλλη και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Υ.Γ. Πάντως η πολιτική της MIcrosoft είναι πανέξυπνη, προσοδοφόρα και μας έχουν επηρεάσει να σπάμε τις κονσόλες μας, μετά να τρώμε τα μπάνια μας και στο τέλος νέα αγορά κονσόλας. Για τελείως πρόβατα στην σφαγ'η μιλάμε.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υ.Γ. Πάντως η πολιτική της MIcrosoft είναι πανέξυπνη, προσοδοφόρα και μας έχουν επηρεάσει να σπάμε τις κονσόλες μας, μετά να τρώμε τα μπάνια μας και στο τέλος νέα αγορά κονσόλας. Για τελείως πρόβατα στην σφαγ'η μιλάμε.

Παρα πολυ σωστο, το ξερουν οτι το φλασαρουμε, ξεκινουν καποια στιγμη ban waves και μετα τρεχουμε για νεες κονσολες. Λες και δεν ξερουν τι γινεται.

Στο Playstation3 απορω πως δεν εχει γινει ακομη το ιδιο....3 χρονια τωρα

Δημοσ.
Nα ρωτησω αλλη μια, το stealth ψιλοκαταλαβα τι ειναι, οταν λεμε οτι ειναι Patched τι εννουμε?

Γιατι εγω μονο τα patches για τα παιχνιδια ξερω(ετυμολογικα, απο το "προσθετο" θα ειναι, αλλα δεν ειναι καποια προσθετη βελτιωση οπως στο Μανατζερ ας πουμε, τι ειναι λοιπον και ενα μη-patched παιχνιδι τι προβλημα θα εχει?)

Ρωταω γιατι το dvd mulleter μου βγαζει ενα iso broken και κατι τετοια και δεν μπορει να το κανει fix και δεν εχει τικ στο iXtreme compatible

με το αbgx360 το τελευταιο ομως

▀▀▀

Checking for updates to GameNameLookup.csv and abgx360.dat...

Server file GameNameLookup.csv no newer than local file - not retrieving

Server file abgx360.dat no newer than local file - not retrieving

F:\xbox360_game_isos\GAMES\Batman_Arkham_Asylum_PROPER_XBOX360-STRANGE\s-baa1.dv

d is valid

Checking Game

ISO: "F:\xbox360_game_isos\GAMES\Batman_Arkham_Asylum_PROPER_XBOX360-STRANG

E\s-baa1.iso"

Size: 7838695424 bytes (SplitVid 3rd wave)

Files in ISO: 4, Folders in ISO: 0

Total bytes used: 21381120 (0.29%)

Game appears to have random padding

Checking default.xex

Original PE Filename: Default.exe

Original PE Timestamp: 2009/07/08 11:31:27

Game Name: Batman: Arkham Asylum

Developer: Rocksteady Studios Ltd

Publisher: EIDOS

Genre: Action/Adventure

Achievements: 47 Achievements totaling 1000 Gamerscore

XEX CRC = 13BDB659

XEX Media ID: 3E9C063C6FC6840D63BD3B94-4A2B74A4

Batman: Arkham Asylum

Region Code: 0xFFFFFFFF

Region Free!

Checking SS

Timestamp of Authoring: 2009/07/23 00:00:00

Timestamp of Mastering: 2009/08/02 08:56:38

SS CRC = ADA7D426 (RawSS = F6A4028E)

SS Media ID: 3E9C063C6FC6840D63BD3B94-4A2B74A4 (matches game)

SS looks valid

Checking DMI

Timestamp of Authoring: 2009/07/23 00:00:00 (matches SS)

DMI CRC = 34EBE2B3

DMI Media ID: 3E9C063C6FC6840D63BD3B94-4A2B74A4 (matches game)

DMI looks valid

Checking PFI

PFI CRC = 2A4CCBD3

PFI matches known data (3rd wave - requires iXtreme v1.51 or later)

Video partition found

Video CRC = 0E58FB9D (V0 = CF942E7B, V1 = 4809B37A)

Video partition matches known data (3rd wave - requires iXtreme v1.51 or later)

Stealth check passed!

Starting Verification

Looking for ADA7D42613BDB659.ini in the online verified database

Server file ADA7D42613BDB659.ini no newer than local file - not retrieving

Using ADA7D42613BDB659.ini (341 bytes)

Video CRC matches

V0 CRC matches

V1 CRC matches

PFI CRC matches

DMI CRC matches

SS CRC matches

Xex CRC matches

Checking Game CRC... (press Q to cancel)

Percent Elapsed Estimated Time Average Current Errors Total

Done Time Time Left Speed Speed Recovered Retries

100% 4:16 4:16 0:00 27.2 MB/s 29.4 MB/s

AnyDVD style corruption was not detected

Game CRC = 5F28B787 (matches)

All CRCs match

Verification was successful!

Press any key to exit . . .

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:35 ----------

A,και κατι αλλο...

το abgx μου εβγαλε για το Pro το 2010 οτι το angle 359 θα προκαλουσε προβλημα αν ειχα iXtreme μικροτερο του 1.4

Δεν το φλασαρα μονος μου και ετσι δεν ξερω ποιο iXtreme εχω, επελεξα ομως να την κανω adjust για μικροτερο του 1.4 οπως εχει την επιλογη το abg

Αυτο που ρωταω γιατι ο τρομπας το σκεφτηκα αργα ειναι, εκανα καλα ή κατεστρεψα το iso?

Να σου πώ για να μην σκάς... Live παίζεις; Αν όχι τράβα το ρημάδι το καλώδιο και τελείωσες και γράφε οτι γουστάρεις.. Αλλα ΚΑΙ live να παίζεις... Το τελευταίο 20ήμερο έχει δείξει οτι το abgx όχι απλά δεν προστατεύει.. Αλλα πιθανότατα ευθύνεται κιόλας για το χαμό με τα μπάν. :rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Παρα πολυ σωστο, το ξερουν οτι το φλασαρουμε, ξεκινουν καποια στιγμη ban waves και μετα τρεχουμε για νεες κονσολες. Λες και δεν ξερουν τι γινεται.

Στο Playstation3 απορω πως δεν εχει γινει ακομη το ιδιο....3 χρονια τωρα

Και εγώ απορούσα τόσα χρόνια γιατί η Aplle δεν έχει κάνει το ίδιο που έκανε ο Gates για να κυριαρχήσει. Προφανώς είναι γενικότερη πολιτική της Microsoft, η οποία την έχει φέρει εκεί που είναι τώρα. Εύκολα να κοπιάρονται τα πάντα, επιλεκτικό και τυχαίο κυνήγι ομάδας παρανόμων και στο τέλος όλοι ξανά στην Microsoft. Προσωπικά έχω αηδιάσει με την συγκεκριμένη πολιτική και την έκανα απ' τα windows για Linux μεριά. Τώρα για μένα το XBOX, ελέω LIve είναι μονόδρομος για να παίζω με τους φίλους μου. Μακάρι και η Sony να αναπτύξει το Network της και να υπάρχει εναλλακτική, έτσι ώστε να αποδεσμευτούμε απ' την "δικτατορία" της.

Επεξ/σία από avpap75
Δημοσ.

Ευτυχως που ειχα lite-on και ετσι δεν μπορεσα να βαλω το καινουργιο εχτρεμε 1.61.....

Ρε παιδια στο 1,6 πως εχουμε καταφερει να γλυτωσουμε το ban? Αφου η κονσολα μας στελνει στοιχεια στην m$ αθε φορα που συνδεεται στο live...

Θελω να πω με μια απλη συγκριση του οριτζιναλ με το φλασαρισμενο uploaded firmware pου στελνουμε στην m$ θα επρεπε ολοι να ειχαμε φαει ban. Πως την γλυτωσαμε?

Δημοσ.
Όπως μαθαίνουμε από τον C4eva τελικά το 1.61 firmware είχε πρόβλημα. Γιαυτό μπαναριστήκαμε όποιος το έβαλε όπως εγώ. Αν πάρετε καινούριο 360 μην το φλασάρετε ακόμα. Ετοιμάζει λέει ένα νέο firmware που δεν θα τρως ban με τίποτα λέει!

>> C4Eva announced he's working on a new firmware on IRC:

"[c4eva] new fw in dev/test - ixtreme LT (Lite Touch) - more efficient , minimal patching , all aspects of fw indistinguisable from orig, no more bans, No ETA!"

We do not have more details atm.

As far as we know the 3 'test boxes' C4Eva has running (see here) are still fine (not banned).

So there's NO ETA for the firmware yet (dont ask) but it should come out for Lite-On drives first.

Άντε να δούμε...

Διαφωνω ως προς το οτι το 1.61 ηταν προβληματικο. Εγω με 2 κονσολες με 1.61 και απειρα πειρατικα (και το cod mw2 ) δεν εφαγα ban. Φιλος μου με 1.6 και μονο με fifa 09/10 το αρπαξε...

Δημοσ.
Ευτυχως που ειχα lite-on και ετσι δεν μπορεσα να βαλω το καινουργιο εχτρεμε 1.61.....

Ρε παιδια στο 1,6 πως εχουμε καταφερει να γλυτωσουμε το ban? Αφου η κονσολα μας στελνει στοιχεια στην m$ αθε φορα που συνδεεται στο live...

Θελω να πω με μια απλη συγκριση του οριτζιναλ με το φλασαρισμενο uploaded firmware pου στελνουμε στην m$ θα επρεπε ολοι να ειχαμε φαει ban. Πως την γλυτωσαμε?

Αυτό που λέγεται είναι ότι το όλο ban είναι εντελώς Random και απλά ως σκοπό έχουν να βγάλουν από το Internet έναν συγκεκριμένο αριθμό από consoles.

Είναι σαν τους μπάτσους με τα μηχανάκια, μόλις γράψουν όσους "πρέπει" την κάνουν.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι όσοι έχουν παλαιότερο firmware και παίζουν τωρα με activate iso τα wave4 δεν τρώνε ban. Όσοι βάλαμε το 1.61 την φάγαμε...

Δημοσ.

E τελικα τι ειναι αυτο ρε γμτ που αλλους τους ριχνει ban και αλλους οχι?

Αφου ολοι φλασαρισμενοι ειμαστε, και αφου το πειραγμενο firmware ειναι σστην ουσια ο μοναδικος λογος για να φαει καποιος ban στο Live γιατι δεν ειμασετ ολοι banαρισμενοι?

Δημοσ.

Εγώ πάντως με το 1.6 FW και πάντα με τσεκάρισμα στο ABGX και πάντα verification, παίζω εδώ και κάνα μήνα το Fifa 10 και την έχω γλυτώσει, προς το παρών βέβαια. Αλλά λέω να μην ξαναβάλω κόπια ποτέ για Live, παρά μόνο αυθεντικά παιχνίδια, έτσι για να τσεκάρω τι φταίει. Φίλος που ακολουθεί αυτή την τακτική χρόνια, δεν έχει μπαναριστεί και έχει και παλαιότατο FW.

Υ.Γ.: Το random ban είναι η πιθανότερη εκδοχή πάντως, κατ'εμέ!

Δημοσ.
Να σου πώ για να μην σκάς... Live παίζεις; Αν όχι τράβα το ρημάδι το καλώδιο και τελείωσες και γράφε οτι γουστάρεις.. Αλλα ΚΑΙ live να παίζεις... Το τελευταίο 20ήμερο έχει δείξει οτι το abgx όχι απλά δεν προστατεύει.. Αλλα πιθανότατα ευθύνεται κιόλας για το χαμό με τα μπάν. :rolleyes:

Φχαριστω μαν

το live δεν με τρελαινει απο την αποψη οτι δεν ειμαι φανατικος gamer, κατι προ και κατι τετοια παιζω με φιλους και μας αρεσει απο κοντα, να μαζευομαστε να βριζουμε ο ενας τον αλλο

Το ερωτημα μου ειναι ομως, οτι στο Προ εκανα την ματσακονια που εγραψα πιο πανω(εκανα το angle359 compatible με fw μικροτερο του 1.4)Το 1.5/1.6 ειναι backward compatible ή τωρα ΄κατεστρεψα΄το iso?

ΥΓ. Και επισης, ΤΙ εννουμε patched

Δημοσ.
Εγώ πάντως με το 1.6 FW και πάντα με τσεκάρισμα στο ABGX και πάντα verification, παίζω εδώ και κάνα μήνα το Fifa 10 και την έχω γλυτώσει, προς το παρών βέβαια. Αλλά λέω να μην ξαναβάλω κόπια ποτέ για Live, παρά μόνο αυθεντικά παιχνίδια, έτσι για να τσεκάρω τι φταίει. Φίλος που ακολουθεί αυτή την τακτική χρόνια, δεν έχει μπαναριστεί και έχει και παλαιότατο FW.

Υ.Γ.: Το random ban είναι η πιθανότερη εκδοχή πάντως, κατ'εμέ!

ακριβώς το ίδιο με σένα έκανα και τον ήπια. και οριτζιναλ παιχνίδι να βάλεις αυτο διαβάζει ότι εχεις σπασμενο firmware. δεν παίζει ρόλο.

Δημοσ.

Δεν φταίει ούτε το 1.61 ούτε τα wave4 ούτε το activate.iso. Χιλιοτσεκαρισμένο. Random fw bans. Απλά. Συμβάλλει στην πρόκληση σύγχυσης.. Γιατί εγώ και όχι αυτός και τέτοια..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:54 ----------

Φχαριστω μαν

το live δεν με τρελαινει απο την αποψη οτι δεν ειμαι φανατικος gamer, κατι προ και κατι τετοια παιζω με φιλους και μας αρεσει απο κοντα, να μαζευομαστε να βριζουμε ο ενας τον αλλο

Το ερωτημα μου ειναι ομως, οτι στο Προ εκανα την ματσακονια που εγραψα πιο πανω(εκανα το angle359 compatible με fw μικροτερο του 1.4)Το 1.5/1.6 ειναι backward compatible ή τωρα ΄κατεστρεψα΄το iso?

ΥΓ. Και επισης, ΤΙ εννουμε patched

Δεν κατέστρεψες τίποτα. Το angle είναι θεματάκι με παλιότερες εκδόσεις του ix και αυτό που έκανες απλά το έκανε σίγουρα συμβατό και με αυτές.

Το patch έχει πολλές έννοιες και επίπεδα. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ διορθώνει προβληματικές περιοχές/πληροφορίες του iso και τις αντικαθιστά με αυτές που πρέπει να υπάρχουν στα 1:1 αυθεντικά dvd(crc checks κτλ). ΠΡΑΚΤΙΚΑ η ιστορία έδειξε οτι ρουφάει @@.

Και τέλος... Παράτα την αηδία το πρό και δοκίμασε το καινούριο φίφα :P

Δημοσ.
Εγώ πιστεύω ότι όσοι έχουν παλαιότερο firmware και παίζουν τωρα με activate iso τα wave4 δεν τρώνε ban. Όσοι βάλαμε το 1.61 την φάγαμε...

Εγώ δεν έπαιξα κανένα wave 4 και δεν έβαλα το 1.61 και έφαγα Ban όπως και πολλοί άλλοι το ίδιο με εμένα.

Όποτε όπως είπα και πριν nobody knows for real.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:12 ----------

Δεν φταίει ούτε το 1.61 ούτε τα wave4 ούτε το activate.iso. Χιλιοτσεκαρισμένο. Random fw bans. Απλά. Συμβάλλει στην πρόκληση σύγχυσης.. Γιατί εγώ και όχι αυτός και τέτοια..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:54 ----------

Δεν κατέστρεψες τίποτα. Το angle είναι θεματάκι με παλιότερες εκδόσεις του ix και αυτό που έκανες απλά το έκανε σίγουρα συμβατό και με αυτές.

Το patch έχει πολλές έννοιες και επίπεδα. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ διορθώνει προβληματικές περιοχές/πληροφορίες του iso και τις αντικαθιστά με αυτές που πρέπει να υπάρχουν στα 1:1 αυθεντικά dvd(crc checks κτλ). ΠΡΑΚΤΙΚΑ η ιστορία έδειξε οτι ρουφάει @@.

Και τέλος... Παράτα την αηδία το πρό και δοκίμασε το καινούριο φίφα :P

Θα συμφωνήσω για το Fifa φίλε KaizerSoze αξίζει να του δώσεις μία ευκαιρία.

Δημοσ.

Αλήθεια μπορούμε να επαναφέρουμε το αρχικό firmware του drive και να ξαναγίνει "καινούργιο". Βέβαια χάνεις τις κόπιες αλλά ησυχάζεις και κερδίζεις ηρεμία και πιθανόν και 200€.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...