Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το recover gamertag όταν το κάνεις, παίρνεις τις τελευταίες ρυθμίσεις που είχε κρατήσει το xbox live. Εγώ πήγα σε έναν φίλο το δισκο μου και παίξαμε στο 360 του. Το 360 του ήταν φλασαρισμένο και μπαναρισμένο. Όταν γύρισα σπίτι, το Σάββατο έβαλα να παίξω dj hero original. Πάει να κάνει load τα saves και μου λέει ότι είναι corrupted! Είχα παίξει μόνο dj hero στον φίλο μου οπότε τα saves των άλλων παιχνιδιών που τσέκαρα μετά δεν ήταν corrupted. Άρα χαλάνε ότι κάνεις save αφού μπαναριστείς, όχι όλα. Στο σπίτι μου λοιπόν έκανα delete profile. Αν πας όμως στην memory, τα saves κλπ δεν σβήνονται. Έκανα μετά recover gamertag polakis και επέστρεψαν τα saves εκεί που τα είχα αφήσει την Παρασκευή online. Ότι είχα παίξει με τον φίλο μου στο σπίτι του χάθηκε και έπρεπε να τα ξαναπαίξω...

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Το recover gamertag όταν το κάνεις, παίρνεις τις τελευταίες ρυθμίσεις που είχε κρατήσει το xbox live. Εγώ πήγα σε έναν φίλο το δισκο μου και παίξαμε στο 360 του. Το 360 του ήταν φλασαρισμένο και μπαναρισμένο. Όταν γύρισα σπίτι, το Σάββατο έβαλα να παίξω dj hero original. Πάει να κάνει load τα saves και μου λέει ότι είναι corrupted! Είχα παίξει μόνο dj hero στον φίλο μου οπότε τα saves των άλλων παιχνιδιών που τσέκαρα μετά δεν ήταν corrupted. Άρα χαλάνε ότι κάνεις save αφού μπαναριστείς, όχι όλα. Στο σπίτι μου λοιπόν έκανα delete profile. Αν πας όμως στην memory, τα saves κλπ δεν σβήνονται. Έκανα μετά recover gamertag polakis και επέστρεψαν τα saves εκεί που τα είχα αφήσει την Παρασκευή online. Ότι είχα παίξει με τον φίλο μου στο σπίτι του χάθηκε και έπρεπε να τα ξαναπαίξω...

Έτσι ακριβώς.

Χάνεις μόνο ότι έπαιξες στο μπαναρισμένο.

Δημοσ.

Ούτε στην κατοχή να είμαστε και να περιμένουμε τον εχθρό (Μ$) να σκάσει μύτη...Απλά μια ερώτηση, αν συνεχίζω να παίζω original παιχνίδια σε φλασαρισμένη κονσόλα, κινδυνεύω το ίδιο;

Δημοσ.

Δηλααδη to recover gamertag ειναι προωπικα μας saves kai settings που αποθηκευονται στην μαμα m$ etsi? Απλα εκτος του οτι τα εχουμε και εμεις στον σκληρο μας εχει επεισης και ενα αντιγραφο η m$ σε περιπτωση που τα χασουμε για καποιο λογο? Για ποιο λογω τα κανει save? Για μεταφορα του προφιλ σε νεα κονσολα?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:59 ----------

Ούτε στην κατοχή να είμαστε και να περιμένουμε τον εχθρό (Μ$) να σκάσει μύτη...Απλά μια ερώτηση, αν συνεχίζω να παίζω original παιχνίδια σε φλασαρισμένη κονσόλα, κινδυνεύω το ίδιο;

Οπως προαναφερθηκε κινδυνος για ban υπαρχει οταν εχουμε φλασαρισμενη την κονσολα μας ανεξαρτητως του τι παιχνιδια παιζουμε original ή μή.

Το θεμα ειναι αφου ολοι μας ειμαστε φλασαρισμενοι πως στο καλο μερικοι την γλυτωνουν και αλλοι οχι!?

Δημοσ.
Δηλααδη to recover gamertag ειναι προωπικα μας saves kai settings που αποθηκευονται στην μαμα m$ etsi? Απλα εκτος του οτι τα εχουμε και εμεις στον σκληρο μας εχει επεισης και ενα αντιγραφο η m$ σε περιπτωση που τα χασουμε για καποιο λογο? Για ποιο λογω τα κανει save? Για μεταφορα του προφιλ σε νεα κονσολα?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:59 ----------

Οπως προαναφερθηκε κινδυνος για ban υπαρχει οταν εχουμε φλασαρισμενη την κονσολα μας ανεξαρτητως του τι παιχνιδια παιζουμε original ή μή.

Το θεμα ειναι αφου ολοι μας ειμαστε φλασαρισμενοι πως στο καλο μερικοι την γλυτωνουν και αλλοι οχι!?

Ακριβώς.

Αλλά και στην περίπτωση που πάθει κάτι ο δίσκος σου.

Δημοσ.

Μπανακι κι εγω.

3 εβδομαδες περιπου ειχα να μπω στο live.

Mono fifa09 επαιζα τον τελευταιο μηνα.

Το εβαλα στο live σημερα με ενα καινουργιο gamertag και ειδα το καταραμενο μυνημα "banned ...".

Αν παρω νεα κονσολα τωρα ( που θα παρω ) θα παιζει στο live το αλλο μου gamertag? Εχω και 12μηνη gold γμτ.

Επισης , εχει νοημα να ψαξω στο ebay για κονσολα με συγκεκριμενο drive? Ή να παρω απλα μια καινουργια απο ελλαδα?

Δημοσ.
Μπανακι κι εγω.

3 εβδομαδες περιπου ειχα να μπω στο live.

Mono fifa09 επαιζα τον τελευταιο μηνα.

Το εβαλα στο live σημερα με ενα καινουργιο gamertag και ειδα το καταραμενο μυνημα "banned ...".

Αν παρω νεα κονσολα τωρα ( που θα παρω ) θα παιζει στο live το αλλο μου gamertag? Εχω και 12μηνη gold γμτ.

Επισης , εχει νοημα να ψαξω στο ebay για κονσολα με συγκεκριμενο drive? Ή να παρω απλα μια καινουργια απο ελλαδα?

Ναι εννοείται ότι θα σου παίζει και δεν έχασες τίποτα απολύτως

Όταν πάρεις την καινούργια console βάλε τον δίσκο τον παλιό για να δεις εάν λειτουργή το Profile.

Εάν όχι το διαγράφεις κάνεις recover gamer tag και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.
Ναι εννοείται ότι θα σου παίζει και δεν έχασες τίποτα απολύτως

Όταν πάρεις την καινούργια console βάλε τον δίσκο τον παλιό για να δεις εάν λειτουργή το Profile.

Εάν όχι το διαγράφεις κάνεις recover gamer tag και είσαι έτοιμος.

θενξ :-)

Αν παρω το Elite απο eshop , να υποθεσω οτι θα περιμενω lite-on drive , σωστα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

*edit*

Το εσβησα το post γιατι ειχα κανει εγω μ@λ@κι@ :-)

Επεξ/σία από nuxx
Δημοσ.

Nα ρωτησω αλλη μια, το stealth ψιλοκαταλαβα τι ειναι, οταν λεμε οτι ειναι Patched τι εννουμε?

Γιατι εγω μονο τα patches για τα παιχνιδια ξερω(ετυμολογικα, απο το "προσθετο" θα ειναι, αλλα δεν ειναι καποια προσθετη βελτιωση οπως στο Μανατζερ ας πουμε, τι ειναι λοιπον και ενα μη-patched παιχνιδι τι προβλημα θα εχει?)

Ρωταω γιατι το dvd mulleter μου βγαζει ενα iso broken και κατι τετοια και δεν μπορει να το κανει fix και δεν εχει τικ στο iXtreme compatible

με το αbgx360 το τελευταιο ομως

▀▀▀

Checking for updates to GameNameLookup.csv and abgx360.dat...

Server file GameNameLookup.csv no newer than local file - not retrieving

Server file abgx360.dat no newer than local file - not retrieving

F:\xbox360_game_isos\GAMES\Batman_Arkham_Asylum_PROPER_XBOX360-STRANGE\s-baa1.dv

d is valid

Checking Game

ISO: "F:\xbox360_game_isos\GAMES\Batman_Arkham_Asylum_PROPER_XBOX360-STRANG

E\s-baa1.iso"

Size: 7838695424 bytes (SplitVid 3rd wave)

Files in ISO: 4, Folders in ISO: 0

Total bytes used: 21381120 (0.29%)

Game appears to have random padding

Checking default.xex

Original PE Filename: Default.exe

Original PE Timestamp: 2009/07/08 11:31:27

Game Name: Batman: Arkham Asylum

Developer: Rocksteady Studios Ltd

Publisher: EIDOS

Genre: Action/Adventure

Achievements: 47 Achievements totaling 1000 Gamerscore

XEX CRC = 13BDB659

XEX Media ID: 3E9C063C6FC6840D63BD3B94-4A2B74A4

Batman: Arkham Asylum

Region Code: 0xFFFFFFFF

Region Free!

Checking SS

Timestamp of Authoring: 2009/07/23 00:00:00

Timestamp of Mastering: 2009/08/02 08:56:38

SS CRC = ADA7D426 (RawSS = F6A4028E)

SS Media ID: 3E9C063C6FC6840D63BD3B94-4A2B74A4 (matches game)

SS looks valid

Checking DMI

Timestamp of Authoring: 2009/07/23 00:00:00 (matches SS)

DMI CRC = 34EBE2B3

DMI Media ID: 3E9C063C6FC6840D63BD3B94-4A2B74A4 (matches game)

DMI looks valid

Checking PFI

PFI CRC = 2A4CCBD3

PFI matches known data (3rd wave - requires iXtreme v1.51 or later)

Video partition found

Video CRC = 0E58FB9D (V0 = CF942E7B, V1 = 4809B37A)

Video partition matches known data (3rd wave - requires iXtreme v1.51 or later)

Stealth check passed!

Starting Verification

Looking for ADA7D42613BDB659.ini in the online verified database

Server file ADA7D42613BDB659.ini no newer than local file - not retrieving

Using ADA7D42613BDB659.ini (341 bytes)

Video CRC matches

V0 CRC matches

V1 CRC matches

PFI CRC matches

DMI CRC matches

SS CRC matches

Xex CRC matches

Checking Game CRC... (press Q to cancel)

Percent Elapsed Estimated Time Average Current Errors Total

Done Time Time Left Speed Speed Recovered Retries

100% 4:16 4:16 0:00 27.2 MB/s 29.4 MB/s

AnyDVD style corruption was not detected

Game CRC = 5F28B787 (matches)

All CRCs match

Verification was successful!

Press any key to exit . . .

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:35 ----------

A,και κατι αλλο...

το abgx μου εβγαλε για το Pro το 2010 οτι το angle 359 θα προκαλουσε προβλημα αν ειχα iXtreme μικροτερο του 1.4

Δεν το φλασαρα μονος μου και ετσι δεν ξερω ποιο iXtreme εχω, επελεξα ομως να την κανω adjust για μικροτερο του 1.4 οπως εχει την επιλογη το abg

Αυτο που ρωταω γιατι ο τρομπας το σκεφτηκα αργα ειναι, εκανα καλα ή κατεστρεψα το iso?

Δημοσ.

Όπως μαθαίνουμε από τον C4eva τελικά το 1.61 firmware είχε πρόβλημα. Γιαυτό μπαναριστήκαμε όποιος το έβαλε όπως εγώ. Αν πάρετε καινούριο 360 μην το φλασάρετε ακόμα. Ετοιμάζει λέει ένα νέο firmware που δεν θα τρως ban με τίποτα λέει!

>> C4Eva announced he's working on a new firmware on IRC:

"[c4eva] new fw in dev/test - ixtreme LT (Lite Touch) - more efficient , minimal patching , all aspects of fw indistinguisable from orig, no more bans, No ETA!"

We do not have more details atm.

As far as we know the 3 'test boxes' C4Eva has running (see here) are still fine (not banned).

So there's NO ETA for the firmware yet (dont ask) but it should come out for Lite-On drives first.

Άντε να δούμε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...