Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πακετο ΤΕΡΑΣΤΙΟ με τα Saves και τα Achievements που ειναι στον σκληρο οσων ειναι banned......

Περισσοτερα εδω ==> http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EkVZyEFyFpeyBGdGIN.php

Γιατί πακέτο?

Εμένα μια χαρά δουλεύει.

Έκανα το λάθος και έπαιξα παιχνίδι στην μπαναρισμένη console και μετά μου το έβγαζε corrupted όποτε έσβησα το corrupted Profile και μετά έκανα recover gamertag και τέλος.

Ούτε save έχασα ούτε τίποτα.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Εγω παντως που παιζω μονο πειρατικα,χωρις να τα ελεγχω και χωρις να εχω το τελευταιο firmware ακομα δεν με εχουν στειλει για μπανιο...μικρη λεπτομερεια;

Εχω silver account και δεν εχω παιξει αυτα τα 3 χρονια που εχω τη κονσολα ουτε ενα παιχνιδι στο live.Ισως λοιπον τα μπανακια τα ριχνουν σε εσας με τους χρυσους λογαριασμους...

Χεχ, κι εγώ silver ήμουνα εδώ και καμια 10ρια μήνες.:P

Δημοσ.
Γιατί πακέτο?

Εμένα μια χαρά δουλεύει.

Έκανα το λάθος και έπαιξα παιχνίδι στην μπαναρισμένη console και μετά μου το έβγαζε corrupted όποτε έσβησα το corrupted Profile και μετά έκανα recover gamertag και τέλος.

Ούτε save έχασα ούτε τίποτα.

Πως εκανες recover gamertag? Εβαλες τον σκληρο σε unbanned 360?

Δημοσ.
Πως εκανες recover gamertag? Εβαλες τον σκληρο σε unbanned 360?

Ναι!

Δοκίμασα πρώτα να κάνω κατευθείαν recover αλλά έβλεπε το παλιό που ήταν corrupted και δεν με άφηνε.

Όταν το έσβησα και ξανά έκανα recover όλα έγιναν κανονικά.

Δημοσ.

Οποτε η διαδικασια ειναι η εξης:

1. Format τον HD

2. Τον βαζουμε σε unbanned 360

3. Recover Gamertag

Αυτο ηταν? :-)

*Edit* Στο 1. Format ή απλως σβηνουμε το Gamer Profile?

Δημοσ.

Παιδια μπορει καποιος να μου δωσει αναλυτικες οδηγιες για το πως μπορω να flasharw μονος μου το xbox 360? αν το λινκ εχει και screenshots ακομη καλυτερα.

Δημοσ.
Οποτε η διαδικασια ειναι η εξης:

1. Format τον HD

2. Τον βαζουμε σε unbanned 360

3. Recover Gamertag

Αυτο ηταν? :-)

*Edit* Στο 1. Format ή απλως σβηνουμε το Gamer Profile?

Δεν θες Format για κανένα λόγο.

Delete το Profile και μετά recover gamertag. (το corrupted δηλαδή)

Θα είναι σαν να μην συνέβη τίποτα.

Δημοσ.
αλλο το GamerTag και αλλο το Profile? Noμιζα το ιδιο ειναι.

Το gamertag περιέχεται στο Profile.

Απλά έγραψα recover gamertag και delete profile γιατί πολύ απλά έτσι τα γράφει στο Dashboard

Δημοσ.

Nα ρωτησω και εγω

Εμενα που δεν με ενδιαφερει πολυ το live, μπορω να παιξω στην κονσολα μου παιχνιδια που δεν ειναι stealth?Eννοειται δεν θα μπω στο live.

Επισης, εχει κανεις οδηγο για το τελευταιο ABGX 1.0.1?

Γιατι εχω ενα παιχνιδακι και με τις ρυθμισεις για το 0.9.4 το μονο που μου εβγαλε οτι δεν ειναι verified το crc ή κατι τετοιο(θυμαμαι που ελεγε το παλιο guide oτι αυτο συμβαινι σε νεα παιχνιδια που δεν υπαρχουν στην βαση)

Δημοσ.
Nα ρωτησω και εγω

Εμενα που δεν με ενδιαφερει πολυ το live, μπορω να παιξω στην κονσολα μου παιχνιδια που δεν ειναι stealth?Eννοειται δεν θα μπω στο live.

Επισης, εχει κανεις οδηγο για το τελευταιο ABGX 1.0.1?

Γιατι εχω ενα παιχνιδακι και με τις ρυθμισεις για το 0.9.4 το μονο που μου εβγαλε οτι δεν ειναι verified το crc ή κατι τετοιο(θυμαμαι που ελεγε το παλιο guide oτι αυτο συμβαινι σε νεα παιχνιδια που δεν υπαρχουν στην βαση)

Αυτό που θα σε κάνει Ban δεν έχει να κάνει τόσο εάν είναι stealth τα παιχνίδια σου όσο με το εάν είσαι φλασαρισμένος.

Δεν πρόκειται να φας ποτέ ban εάν είσαι μόνιμα Offline.

Δημοσ.
Το gamertag περιέχεται στο Profile.

Απλά έγραψα recover gamertag και delete profile γιατί πολύ απλά έτσι τα γράφει στο Dashboard

μαλιστα. αλλα αν σβησει το profiel καποιος απο τον σκληρο της βανναρισμενης κονσολας πως θα κανει μετα revover to gamertag οταν τοποθετησει τον σκληρο σε νεα κονσολα?

Δημοσ.
Αυτό που θα σε κάνει Ban δεν έχει να κάνει τόσο εάν είναι stealth τα παιχνίδια σου όσο με το εάν είσαι φλασαρισμένος.

Δεν πρόκειται να φας ποτέ ban εάν είσαι μόνιμα Offline.

Kατανοητο.

Για το δευτερο σκελος?

Ψαχνω τις ρυθμισεις για το τελευταιο abgx 1.0.1 γιατι εχουν καποιες διαφορες απο το 0.9.4 και με ενδιαφερει κυριως το fix για παιχνιδια που δεν ειναι ηδη patched

ΥΓ. Βασικα μπορει καποιος να μου πει τη διαφορα stealth/patched και πως τσεκαρω το καθενα γιατι ειμαι νιουφης στο συγκεκριμενο χωρο?

Δημοσ.
Kατανοητο.

Για το δευτερο σκελος?

Ψαχνω τις ρυθμισεις για το τελευταιο abgx 1.0.1 γιατι εχουν καποιες διαφορες απο το 0.9.4 και με ενδιαφερει κυριως το fix για παιχνιδια που δεν ειναι ηδη patched

ΥΓ. Βασικα μπορει καποιος να μου πει τη διαφορα stealth/patched και πως τσεκαρω το καθενα γιατι ειμαι νιουφης στο συγκεκριμενο χωρο?

Βασικά όλα αυτά τα patched / stealth δεν νομίζω ότι σου χρειάζονται εάν παίζεις μόνο Offline.

Σκοπός τους ήτανε και καλά να σε προφυλάξουν από Ban πράγμα που τελικά διαψεύσθηκε μετά το τελευταίο Ban wave.

Όποτε όσο stealth και να είσαι ότι patch και να κάνεις εάν είσαι Offline δεν σε νοιάζει.

Επίσης μπορείς να περάσεις στην Console σου ότι update βγαίνει πχ για το Dashboard μέσω USB Stick για να μην μπεις στο Live.

Πάντως το Live είναι κώλυμα.

Χωρίς Live είναι σαν Pc χωρίς internet. :P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:01 ----------

μαλιστα. αλλα αν σβησει το profiel καποιος απο τον σκληρο της βανναρισμενης κονσολας πως θα κανει μετα revover to gamertag οταν τοποθετησει τον σκληρο σε νεα κονσολα?

ProfileBlade-RecoverGamertag-XboxDashboard.jpg

So EASY!

Το μόνο που θα σου χρειαστεί είναι το Live ID το Email και το Password.

Δημοσ.

Ναι αλλα αφου ομως ειπαμε οτι το gamertag ειναι κατι που περιεχεται μεσα σε ενα profile οποτε αν σβησουμε το τελευταιο μετα πως θα κανουμε recover ενα χαρακτηριστικο που υπηρχε μεσα σε αυτο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...