Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω το χβοχ 8α το βάλω να παίζει μέσα σε κανένα ντουλάπι τυλιγμένο με πετσέτες για να μην το ακούω απο το θόρυβο που θα κάνει τώρα.

και μώλις χαλάσει τελείως θα το κάνω μολότοφ και θα πάω να το πετάξω στη μικροσοφτ ελλας απέξω.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόνο στο connection settings χωρίς σκληρό πάνω για να ελέγχω το live?

Διάβασα ότι έτσι γλυτώνεις τον σκληρό?!;)

Τι εννοεις? Τρωει ban και ο σκληρος οταν γινεται ban η κονσολα? Δεν νομιζω.

Ή μηπως εννοεις οτι οταν γινει ban η κονσολα δεν μπορεις να κανεις πια install τα παιχνιδια?

Δημοσ.

Γνωρίζεται κάποια περίπτωση στην οποία κάποιος να είχε φλασαρισμένη να του χάλασε να την πήγε για φτιάξιμο να του αλλάξαν Drive στην επιδιόρθωση (να τον ξεφλάσαραν) μετά να μην ξανά φλάσαρε την console (να έπαιζε μόνο γνήσια) και τελικά να έφαγε ban;

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βάλω από το banαρiσμενο xbox 360 μου το drive (benq) σε άλλη consola (με liteon) και το flasharo με το key της consolas που δεν έχει φάει ban αν θα παίζει κανονικά;

Η μπορώ να flasharo την banαρισμένη consola με άλλο key και να είμαι οκ πάλι;

Δημοσ.
Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βάλω από το banαρiσμενο xbox 360 μου το drive (benq) σε άλλη consola (με liteon) και το flasharo με το key της consolas που δεν έχει φάει ban αν θα παίζει κανονικά;

Αυτό που γίνεται ban είναι το Serial της console και όχι κάτι άλλο.

Τώρα εάν πάρεις το φλασαρισμένο Drive και το βάλεις σε αμπανάριστη console λογικά θα μπορείς να παίζεις αντιγραμμένα στο Live εκτός και υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας τον Drives από xbox σε xbox το οποίο δεν γνωρίζω.

Δημοσ.

σαφως μπορεις. φροντισε να το κανεις spoof as lite-on.

Αφου μπορείς να παρεις το key απο το liteon γιατι να βαλεις το αλλο drive και να έχεις μια ακομα παραμετρο μπαναρισματος στο κεφαλι σου ----> spoof?

Δημοσ.

Ασυμβατότητα των drives απο 360 σε 360 δεν υπάρχει απλά πρέπει να πάρεις το αρχικό το original fw του μαμίσιου drive που έχει κάθε 360 ώστε να πάρεις και το μοναδικό κλειδί και να το περάσεις στο drive που θελεις για να μπορέσει να δουλέψει σωστά το νέο 360 με άλλο drive γιατί αν απλά του αλλάξεις το drive τότε το μόνο που θα κάνει το 360 θα είναι να παιζει dvd ταινίες και τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Έχω το original firmware του Benq, πρέπει να έχω και του liteon περασμένο στον υπολογιστή; Αν ναι θα χρειαστώ το Xtractor για να το πάρω;

Βασικά έχω ψιλομπερδευτεί με την όλη φάση. Στο xbox με το benq του έχω αλλάξει case και το πέταξα το παλιό και δεν είχα γράψει το serial που έχει από πίσω, και τώρα θέλω να το φλασάρω σε 1.6.1. το Live δεν με ενδιαφέρει μπορώ να το φλασάρω με ότι ναναι serial;

Δημοσ.

Μερικά πραγματάκια για το μπάν γρήγορα γρήγορα

-Η m$ διαβάζει το fw. Αφήστε τα παιχνίδια και το τι έπαιζε ο καθένας πρίν. Διαβάζει το fw. Τελεία και παύλα. Το αν θα μπαναριστείς είναι θεμα τύχης. Το αν τα περνούσατε απο abgx επίσης δεν νοιάζει κανέναν. Πιθανόν να έχει βάλει και το abgx το χεράκι του.

-Δεν έχει ακουστεί μπανάρισμα σε κάποιον με μονταρισμένο σκληρό. Δεν ξέρουμε αν τυχόν γίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον (δύσκολα για πολλούς λόγους) αλλα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Ο σκληρός είναι περιφερειακό. Ψιλομετίποτα δεν σε ενοχλούν για αυτόν.

-Αν μπαναριστείτε. Ο σκληρός σας στο μπαναρισμένο χβοχ λειτουργεί κανονικότατα και το μόνο που δεν μπορεί να κάνει είναι install... ΑΝ θελήσετε να μεταφέρετε τον σκληρό σας στο καινούριο τότε χάνετε όσα saves/achievements κάνατε ΜΕΤΑ το μπανάρισμα. Αυτά που έχετε απο πρίν θα είναι μια χαρά. Αν δεν σας ενδιαφέρει να μεταφέρετε το gs κτλ σε ονλάιν κονσόλα τότε έχετε μια πλήρως λειτουργική οφλάιν που το μόνο που δεν μπορεί να κάνει είναι install. Saves/achievements γίνονται και πάλι κανονικά αλλα δεν μεταφέρονται.

*Επίσης. Αν όπως μπαναριστείτε, πάρετε επιτόπου τον σκληρό σας και τον βάλετε σε αφλασάριστη κονσόλα όλα θα δουλέψουν άψογα. Η δυνατότητα της κονσόλας να εγκαθιστά στον σκληρό απενεργοποιείται (και σε οποιονδήποτε σκληρό βάλετε σε αυτήν, όχι μόνο στον συγκεκριμένο). Ο σκληρός καθαυτός είναι πλήρως λειτουργικός σε κάποια αμπανάριστη κονσόλα.

-Το τεστάκι που κυκλοφορεί για να δείτε αν είστε bannαρισμένοι με το connection test είναι μούφα. Βλέπετε τον status code και παράλληλα μπανάρετε η κονσόλα και δεν μπορεί να κάνει install. Οπότε δεν έχει καμία διαφορά με το να μπείτε live και να το φάτε.

-Το nand dump ώστε να επαναφέρεις την κονσόλα σε παλιότερο bios και να μπορεί να εγκαθιστά παιχνίδια γίνεται. Το θέμα είναι οτι είναι μεγάλη διαδικασία με κολλήσεις κτλ οπότε επεμβαίνεις στην κονσόλα και δεν είναι ότι καλύτερο. Δεν αφορά τον μέσο χρήστη και έχει και το κόστος του infectus.. Δεν συμφέρει με λίγα λόγια εκτός αμα έχετε ένα infectus να σας κάθετε και καλές γνώσεις ηλεκτρονικής.

-Προτείνω να μην μπαίνετε live oύτε για να τσεκάρετε αν το έχετε φάει, ούτε να κάνετε το τέστ. Περιμένετε να τελειώσει το wave και επίσης μήπως και βγεί τρόπος να δούμε αν το φάγαμε και να γλυτώνουμε όντως την δυνατότητα εγκατάστασης.

Whiteyez το να κάνεις spoof είναι σαν να πέφτεις στον λάκο με τα $#λοδάχτυλα. Το spoof είναι το πλέον εύκολο να εντοπιστεί και είναι αυτοκτονικό για live κονσόλα. Κράτα την μπαναρισμένη για οφλάιν και παίρνε 2-3 τίτλους που πραγματικά σε ενδιαφέρουν για να τους παίζεις ονλάιν στην αφλασάριστη.

Δημοσ.

klainmaingr δεν με ενδιαφέρει το live πλέον βαρέθηκα να ασχολούμαι, το μόνο που με νοιάζει είναι να παίζω τις αντιγραφές μου τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Εγω παντως που παιζω μονο πειρατικα,χωρις να τα ελεγχω και χωρις να εχω το τελευταιο firmware ακομα δεν με εχουν στειλει για μπανιο...μικρη λεπτομερεια;

Εχω silver account και δεν εχω παιξει αυτα τα 3 χρονια που εχω τη κονσολα ουτε ενα παιχνιδι στο live.Ισως λοιπον τα μπανακια τα ριχνουν σε εσας με τους χρυσους λογαριασμους...

Δημοσ.

πω πω θα κλαψω ...Βρε δεν παει να κανει οτι θελει,στην τελικη παιρνω ενα xbox για το live και τελειωνει το θεμα...

Δημοσ.

Λογικα θα πρεπει να κανεις τον HD format και μετα να τον βαλεις σε unbanned 360 και μετα "Recover Gamertag". Απλως χανεις τα saves.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...