Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Stathakis21 Μην το ψάχνεις άδικα κανείς δεν ξέρει με ποια κριτήρια μπανάρη κονσόλες ή gamertags η Microsoft και όλα αυτά που ακούς κατά καιρούς είναι απλά θεωρίες και τίποτα παραπάνω.

το ξερω...δεν ψαχνω για συμπερασματα....απλα ρωταω...:P

Εγώ δεν το είχα παίξει. Έπαιζα κυρίως FIFA 10.

βλακεια....

ειχα σκοπο να αγορασω 1 120αρι modded...

μ αυτα και με 'κεινα...το αναβαλω προς το παρων...

κι εγω κατα κυριο λογο μονο φιφα παιζω τον τελευταιο καιρο....

ακομα δε με εχουν μπαναρει...(ευτυχως πριν λιγο καιρο μου εληξε και η gold συνδρομη...οποτε θα περιμενω λιγο καιρο ακομα να δω τι θα γινει...)

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

και εγω μόνο φιφα παίζω και sift. δεν εχω φάει παντόφλα μέχρι τώρα.

Αν φας μπαν με την κονσόλα δε βγαίνει άχρηστοσ ο σκληρός. παίζει κανονικά σε άλλη κονσόλα. στη μπαναρισμένη ότι και να βάλεις απο σκληρό δεν 8α παίζει.

Δημοσ.
και εγω μόνο φιφα παίζω και sift. δεν εχω φάει παντόφλα μέχρι τώρα.

Αν φας μπαν με την κονσόλα δε βγαίνει άχρηστοσ ο σκληρός. παίζει κανονικά σε άλλη κονσόλα. στη μπαναρισμένη ότι και να βάλεις απο σκληρό δεν 8α παίζει.

λεω μπας και με καποιο τροπο πλεον βλεπουν αν το δισκος ειναι πειραγμενος....

ποιος ξερει...τεσπα....

Δημοσ.

Εφαγα το μπανακι μου, ενταξει, μια χαρα 3-4 χρονακια αντεξα....

Ειχα το 1.6 και επαιξα FIFA10, PES2010 και μαλλον το κωλο-Brutal Legend με εσπρωξε στην πισινα..... και δεν ηταν και θερμαινομενη.

Δημοσ.
nuxx εσύ με original σκληρό δίσκο ήσουν;.

Ναι, τον original 20αρη ειχα. Με Samsung ειμαι.

Ειχα λιωσει τα FIFA10 και PES2010 online.

Με το που επαιξα το Brutal Legend για μια-δυο πιστες, ειχα να παιξω 2 εβδομαδες. Μπηκα σημερα, εκανε login στο Live, μεσα σε 1 λεπτο με εκανε disconnect, πατησα Connect to Live, και απλα εσκασε ενα ωραιο μηνυμα πως η κονσολα εγινε ban.

Εννοειται πως τα ειχα περασει απο ABGX και περιμενα να ειναι και confirmed κλπ.

Προφανως το μπανιο ερχεται και απο Wave3 games.

Δημοσ.
Ναι, τον original 20αρη ειχα. Με Samsung ειμαι.

Ειχα λιωσει τα FIFA10 και PES2010 online.

Με το που επαιξα το Brutal Legend για μια-δυο πιστες, ειχα να παιξω 2 εβδομαδες. Μπηκα σημερα, εκανε login στο Live, μεσα σε 1 λεπτο με εκανε disconnect, πατησα Connect to Live, και απλα εσκασε ενα ωραιο μηνυμα πως η κονσολα εγινε ban.

Εννοειται πως τα ειχα περασει απο ABGX και περιμενα να ειναι και confirmed κλπ.

Προφανως το μπανιο ερχεται και απο Wave3 games.

κατσε το b.l. το επαιξες πριν την επισημη κυκλοφορια του???

γαμω το σπίτι τους με στείλανε και μένα.

ουτε εσυ ειχες βαλει wave 4 παιχνιδια ή επαιξες καποιο παιχνιδι πριν την επισημη κυκλοφορια του???

Δημοσ.

Παιδιά τελικά υπάρχει κάποιος από όλους μας που απέφυγε το μπάνιο αφού μπήκε live?

Για να ξέρουμε αν υπάρχει κανένας τρόπος να γλυτώσουν άλλοι.

Δημοσ.
κατσε το b.l. το επαιξες πριν την επισημη κυκλοφορια του???

Οχι, παντα τα επαιζα 5-6 μερες μετα την κυκλοφορια τους τα παιχνιδια, και αφ΄οτου ηταν ok και confirmed στο ABGX.

Δεν δοκιμασα κανενα Wave4 παιχνιδι, και ουτε το Halo ODST.

Δημοσ.

ουτε εσυ ειχες βαλει wave 4 παιχνιδια ή επαιξες καποιο παιχνιδι πριν την επισημη κυκλοφορια του???

τίποτα ρε. to need for speed shift επαιζα και την έφαγα τη παπάρα. η μεγαλύτερη μαλακία είναι που σου αχρηστευουν τη δυνατότητα να παίζεις από το σκληρό.

Δημοσ.

Ακόμα στεγνός αλλά 3-4 μέρες δεν μπαίνω στο live!!!

Μόνο στο connection settings χωρίς σκληρό πάνω για να ελέγχω το live?

Διάβασα ότι έτσι γλυτώνεις τον σκληρό?!;)

Δημοσ.

εγώ τότε δεν ξαναμπαίνω στο Live, θέλω να έχω την δυνατότητα να κάνω install τα games στον σκληρό για να μην με ζαλίζει το θορυβώδες dvd drive... δεν αξίζει να το ρισκάρω να μπω online πιστεύω...

Δημοσ.
εγώ τότε δεν ξαναμπαίνω στο Live, θέλω να έχω την δυνατότητα να κάνω install τα games στον σκληρό για να μην με ζαλίζει το θορυβώδες dvd drive... δεν αξίζει να το ρισκάρω να μπω online πιστεύω...

βσκ δικιο εχεις....καλυτερα γενικα αυτες τις μερες μεχρι να ξεκαθαρησει λιγο το τοπιο να μην μπαινει κανεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...