Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εστειλα με αυτοκολλητο που φαινοταν πειραγμενο, και με το iextreme πανω, και μου το φτιαξανε παντως.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Λοιπον παίδες το 360 μου τα ψιλόπαιξε μου εδιχνε κατι τετραγωνα στον ουρανο και στο ρεσταρτ ,μπαμ Ε74.

Το παιχνιδι που επαιζα ηταν το Modern warfare 2 ,τωρα δεν ξέρω τι σας λέει αυτό.

Τι κανω λοιπον ???

Φανταζομαι το στελνω ms με οριτζιναλ, και περιμενω κανα μηνα.

Περίεργο πάντως που μετά από 1.5 χρόνο και εμένα μου πέταξε πριν 2 μέρες E74 error...τι συμπτώσεις παίζουν...και σε καιρούς μπάνιων...(πολλές τελείες έβαλα!)

Το έστειλα σήμερα και άντε να δούμε τι θα μας πει η μικρολογισμική ...

Δημοσ.
Περίεργο πάντως που μετά από 1.5 χρόνο και εμένα μου πέταξε πριν 2 μέρες E74 error...τι συμπτώσεις παίζουν...και σε καιρούς μπάνιων...(πολλές τελείες έβαλα!)

Το έστειλα σήμερα και άντε να δούμε τι θα μας πει η μικρολογισμική ...

Μην μου πεις οτι την επαθες και συ με το modern warfare 2???????

Δημοσ.

Έχει διαβάσει\ακούσει κανείς αν υπάρχει κίνδυνος με τη χρήση ενός homemade 120άρη δίσκου (που ήταν σε banned κονσόλα) σε καινούργια κονσόλα (για χρήση μόνο με original);

Δημοσ.

Παιδιά, υπάρχει περίπτωση να πήγαν για χειμερινό κολύμπι και όσοι είχαν πάνω μόνο πειραγμένο δίσκο και τίποτα άλλο?

Δημοσ.
Παιδιά, υπάρχει περίπτωση να πήγαν για χειμερινό κολύμπι και όσοι είχαν πάνω μόνο πειραγμένο δίσκο και τίποτα άλλο?

Δεν ακούστηκε κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
Έχει διαβάσει\ακούσει κανείς αν υπάρχει κίνδυνος με τη χρήση ενός homemade 120άρη δίσκου (που ήταν σε banned κονσόλα) σε καινούργια κονσόλα (για χρήση μόνο με original);

Ναι αυτο με ενδιαφερει και μενα γιατι εχω 120 απο μοντα και σκοπευω να τον βαλω σε νεα arcade που θα παρω. Αν ξερει κανεις ή μπορει να μας παραπεμψει καπου να μαθουμε σιγουρα μην κλαιμε και την καινουρια.

Δημοσ.

Μετά από αρκετό καιρό το 360 δε μου παίζει τα τελευταία backups... Τα παλιότερα κανονικά όπως και πρίν. Έχουμε κανένα link να δω τι πρέπει να κάνω?

Thnx anyway... ;-)

Δημοσ.

Stathakis21 Μην το ψάχνεις άδικα κανείς δεν ξέρει με ποια κριτήρια μπανάρη κονσόλες ή gamertags η Microsoft και όλα αυτά που ακούς κατά καιρούς είναι απλά θεωρίες και τίποτα παραπάνω.

Δημοσ.
Μετά από αρκετό καιρό το 360 δε μου παίζει τα τελευταία backups... Τα παλιότερα κανονικά όπως και πρίν. Έχουμε κανένα link να δω τι πρέπει να κάνω?

Thnx anyway... ;-)

διαβασε λιγες σελιδες πριν σε αυτο το νημα.

Δημοσ.

Εχετε ακουσει κανενα νεο για το 1.61 για lite on; μου φαινεται οτι παρααργησε.

Λευτερια στους μπαναρισμενους gamers!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...