Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ελα να ετοιμαζουμε τα μαγιο μας σιγα σιγα. Αναφτε θερμοσιφωνα.

Εγω παντως το εχω σιγουρο, και δεν ειμαι και του χειμερινου μπανιου γαμωτο!!!!

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ελα να ετοιμαζουμε τα μαγιο μας σιγα σιγα. Αναφτε θερμοσιφωνα.

καπου έχω την δευτερη spare κονσόλα καταχονιασμένη. Είναι για αυτές τις κρύες νυχτες του χειμώνα που μένεις μονο με το μαγιώ....

Ακόμα δεν το έχω φάει....αλλά ας βγάλώ το ξεσκονόπανο για καλό και για κακό.

Δημοσ.
καπου έχω την δευτερη spare κονσόλα καταχονιασμένη. Είναι για αυτές τις κρύες νυχτες του χειμώνα που μένεις μονο με το μαγιώ....

Ακόμα δεν το έχω φάει....αλλά ας βγάλώ το ξεσκονόπανο για καλό και για κακό.

Εγώ αν και έχω spare δεν σκοπεύω να διακινδυνεύσω να φάω ban βάζοντας κάποιο wave 4 παιχνίδι μέχρι να βγει το 1.61 για το Lite On μου.

Παρήγγειλα το COD MW2 γνήσιο για να έχω το κεφάλι μου σίγουρο.

Ερώτηση:

Εάν βάλω γνήσιο παιχνίδι wave4 σε φλασαρισμένη console θα έχω το ίδιο πρόβλημα εάν το έβαζα αντιγραμμένο; (εννοείτε ότι δεν βάλω κάποιο που παιχνίδι που δεν θα έχει κυκλοφορήσει)

Παίζω το κεφάλι μου για Ban δηλαδή;

Για να ξέρω να το βάλω στο αφλασάριστο να είμαι σίγουρος.

Δημοσ.
Εγώ αν και έχω spare δεν σκοπεύω να διακινδυνεύσω να φάω ban βάζοντας κάποιο wave 4 παιχνίδι μέχρι να βγει το 1.61 για το Lite On μου.

Παρήγγειλα το COD MW2 γνήσιο για να έχω το κεφάλι μου σίγουρο.

Ερώτηση:

Εάν βάλω γνήσιο παιχνίδι wave4 σε φλασαρισμένη console θα έχω το ίδιο πρόβλημα εάν το έβαζα αντιγραμμένο; (εννοείτε ότι δεν βάλω κάποιο που παιχνίδι που δεν θα έχει κυκλοφορήσει)

Παίζω το κεφάλι μου για Ban δηλαδή;

Για να ξέρω να το βάλω στο αφλασάριστο να είμαι σίγουρος.

Αφου εχεις και αφλασαριστο μην το ρισκαρεις. κανενας δεν ξερει με σιγουρια

Δημοσ.

Το να βάλεις original, δεν τίθεται θέμα... Εννοείται αυτό το πράμα.

Επίσης 1.61=1.6 + activation disc = Hitachi 1.51

Αν έχετε περάσει το iso από abgx360 κι είναι verified κι όλα οκ, τότε με όποιο απ' τα 3 να φορτώσετε wave4, έχει την ίδια ακριβώς ασφάλεια.

Δημοσ.

Λοιπον παίδες το 360 μου τα ψιλόπαιξε μου εδιχνε κατι τετραγωνα στον ουρανο και στο ρεσταρτ ,μπαμ Ε74.

Το παιχνιδι που επαιζα ηταν το Modern warfare 2 ,τωρα δεν ξέρω τι σας λέει αυτό.

Τι κανω λοιπον ???

Φανταζομαι το στελνω ms με οριτζιναλ, και περιμενω κανα μηνα.

Δημοσ.
Λοιπον παίδες το 360 μου τα ψιλόπαιξε μου εδιχνε κατι τετραγωνα στον ουρανο και στο ρεσταρτ ,μπαμ Ε74.

Το παιχνιδι που επαιζα ηταν το Modern warfare 2 ,τωρα δεν ξέρω τι σας λέει αυτό.

Τι κανω λοιπον ???

Φανταζομαι το στελνω ms με οριτζιναλ, και περιμενω κανα μηνα.

Ναι το στελνεις.

Περιπου 3 εβδομαδες κανει να γυρισει πισω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑΑΑΑΑΑ, δροσιστηκα και εγω χειμωνιατικα :(

Και ηταν και πολυ κρυο το !@%$% το μπανιο. Οτι θα το πηγαινα για φλασαρισμα με 1.61. Θα παω το καινουριο τελικα...

Λεω να τσιμπησω κανα Arcade, εχω 120αρι ηδη οποτε no problem.

Θα σκοτωσω το παλιο, οποιος δεν ενδιαφερεται για live και το θελει σε κανα δεκαημερο ανεβαινω Αθηνα.

Τελικα με τους σκληρους τι παιζει? Δεν με αφηνει να τρεξω το παιχνιδι απο τον σκληρο. Λεει οτι ειναι απο αλλη κονσολα εγκατεστημενο (?)

και να το σβησω και να το εγκαταστησω ξανα. Εχει δοκιμασει κανεις ετσι ή θελει πιο δραστικα μετρα οπως format και recover gamertag. Kαι αμα κανω recover σε αλλη κονσολα αφου εμενα πηγε για μπανιο θα με αφησει μετα να το παιξω στην δικια μου ή θα μου λεει οτι ειναι απο αλλη κονσολα???

Επεξ/σία από xaros73
Δημοσ.
Ναι το στελνεις.

Περιπου 3 εβδομαδες κανει να γυρισει πισω.

ok thnx

Πειτε μου λιγο τη διαδικασια, τηλεφωνα και ετσι.

Να το φλασαρω στο οριτζιναλ ή ν το στειλω έτσι??????

Ηταν ενα arcade falcon benq αγορασμενο δεκεμβριο 2007.

Αν το επιστρεψουν θα έχει το benq ή θα μπει liteon???????Εδω βαιβαια το ντραιβ μου εκανε κατι ιστοριες όταν ήταν σε καθετη θέση οποτε πιθανος να το αλλαξουν.

Δημοσ.
ok thnx

Πειτε μου λιγο τη διαδικασια, τηλεφωνα και ετσι.

Να το φλασαρω στο οριτζιναλ ή ν το στειλω έτσι??????

Ηταν ενα arcade falcon benq αγορασμενο δεκεμβριο 2007.

Αν το επιστρεψουν θα έχει το benq ή θα μπει liteon???????Εδω βαιβαια το ντραιβ μου εκανε κατι ιστοριες όταν ήταν σε καθετη θέση οποτε πιθανος να το αλλαξουν.

θα καλέσεις στο 00800 44 12 8732 που ειναι η τηλ υποστηριξη της MS και θα μιλησεις με εκπροσωπο της που μιλαει ελληνικα. θα σου ζητησει το s/n της κονσολας. θα σου στειλει την UPS και θα ερθει να το παραλαβει απο το χωρο σου. θα σου δωσει και αριθμο voucher με τον οποιο θα μπορεις να μπενεις στο site της UPS και θα κοιτας την προοδο της μεταφορας. Με τον ιδιο κωδικο μεσα απο το site της MS θα μπορεις να κοιτας την προοδο της επισκευης της κονσολας σου.

α) Στειλτο με το original fw και προσπαθησε να μην υπαρχουν σημαδια παραβιασης της κονσολας σου. ( sticker εγγυησης, πλαστικα...etc)

β)αν εχεις προβλημα με το drive πεστους το και ισως να στο αλλαξουν.

Δημοσ.

Δεν τα ηξερα αυτα, ευχαριστουμε πολυ! Αχρειαστα βεβαια να ειναι!

Νασε ρωτησω φιλε. Η απισκευη εδω στην Αθηνα γινετι η στο εξωτετικο?

Εχουμε αντιπροσωπεια τηα ms στην ελλαδα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...