Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γμτ δεν 8υμαμε πως να το φλασσαρω,εχω jungleflasher εχω το original φιρμ και το νεο 1.61 αλλα μετα τι κανουμε?

Δημοσ.
Γμτ δεν 8υμαμε πως να το φλασσαρω,εχω jungleflasher εχω το original φιρμ και το νεο 1.61 αλλα μετα τι κανουμε?

tray Μισανοιχτο και μεσα απο το Jungleflasher Πας device id/ info σου πεταει status 73 μετα πατας read αποθηκευεις το firmware και μετα φορτωνεις το Hackarismeno 1.61 Πατας write και εισαι ετοιμος

Δημοσ.

Αν έχει το liteon fw-74850c τότε πρέπει να έχει απαραίτητα το connectivity kit 3 ή 360xtractor για να μπορέσει να πάρει σωστά το firmware επομένως και το μοναδικό κλειδί του drive.

Δημοσ.

Firmware is Benq OSIG: PBDS VAD6038-64930C

Firmware spoofed as: PLDS DG-16D2S 7485

Firmware type is: iXtreme v1.1D

Αυτο ειναι το original που ειχε επανω πριν το 1.51

Δημοσ.

μου ρθε σημερα η κονσολα. δεν ειπανε τι αλλαξανε, αλλα το drive ειναι το ιδιο μιας και παιζει copies

με 1.51 ειμαι, μιας και παιζει τα wave4 να μπω στον κοπο να το ανοιξω?

Δημοσ.

Αν μπορείς και παίζεις wave4 παιχνίδια χωρίς το activation.iso disc τότε έχεις hitachi ixtreme 1.51 και δεν είναι ανάγκη να το ανοίξεις για να του περάσεις ποιο νέο ixtreme. Άλλωστε προς το παρόν δεν έχει βγει ποιο νέο ixtreme για τα hitachi ακόμα και δεν ξέρουμε αν θα βγει.

Δημοσ.

ειναι σχετικα ευκολο να φλασαρουμε το xbox 360 μονοι μας ακολουθωντας καποιος οδηγο για να μην πληρωνουεμ συνεχως για φλασαρισματα?

Δημοσ.

benq εχω και απο οσο ξερω τα παιζε κανονικα τα wave 4 χωρις αλλα δισκακια ή κανω λαθος?

Δημοσ.

Κάνεις λάθος.

Αν ήτανε αυτούσια τα παιχνίδια χωρίς να τα έχεις τροποποίηση σε προηγούμενο wave τότε παίζουν κανονικά μόνο σε πολύ παλιά φλασαρισμενο 360(Ή σε ixtreme 1.61) αλλά είναι μεγάλος κίνδυνος για μπαν από το xbox live.

Δημοσ.
ούτε εγώ είχα. κ πήγα σε σπίτι επαγγελματία κ με φλάσαρε με 1,51 με 15ευρώ μέσα σε 10 λεπτά. Αν θες πληροφορίες πες.

Φιλε, στειλε και σε μενα πληροφοριες.....

Ευχαριστω....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...