Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση πηγα να καψω το τελευταιο PoP .dvd me to ΙmgBurn και στο 50% κολλησε και παει το δισκακι γιατι αυτο?

Τελευταια φορα ειχα τρεξει ενα "activation.iso" που ηθελε να ακει μονο απο τη μια πλευρα, λετε να προσπαθησε να το καψει ολο μονο στο πρωτο Layer?

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
πως μπορουμε να κανουμε τα wave 4 σε wave3?

θα παιξουν σε 1.6 λιτεον?

με το abgx360 κυκλοφορούν οδηγίες στο internet στα ισπανικά αρχικά αλλά και στα αγγλικά πρόσφατα. δεν νομίζω ότι έιναι και το ασφαλέστερο για αποφυγή ban.

Δημοσ.

ρε παιδια εχω φλασαρισμενο το xbox μου με την εκδοση 1.51 και εχω Liteon drive και εχβ το cod 6 αλλα οποτε παω να το τρεξω το αναγνωριζει απλα ως dvd πρεπει να το φλασαρω σε 1,60? μπορω να το κανω χωρις να ανοιξω την κονσολα;

Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το παιξω χωρις φλασαρισμα;

Δημοσ.
ρε παιδια εχω φλασαρισμενο το xbox μου με την εκδοση 1.51 και εχω Liteon drive και εχβ το cod 6 αλλα οποτε παω να το τρεξω το αναγνωριζει απλα ως dvd πρεπει να το φλασαρω σε 1,60? μπορω να το κανω χωρις να ανοιξω την κονσολα;

Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το παιξω χωρις φλασαρισμα;

διαβασε λίγα posts πιο πισω. θα κατεβασεις το activate.iso θα το γραψεις σε ενα DL δισκακι και θα bootαρεις πρωτα με αυτο το δισκο πριν βαλεις το cod 6.

Δημοσ.

Μια βοηθεια παρακαλω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:02 ----------

Φιλε Αγγελε7 το εκανα αλλα χωρις αποτελεσμα συνεχιζει να το βλεπει ως απλο dvd

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:03 ----------

Δημοσ.
Μια βοηθεια παρακαλω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:02 ----------

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:03 ----------

δε το εχεις γραψει καλα...

διαβασε τις οδηγιες και ξαναπροσπαθησε...

Δημοσ.
διαβασε λίγα posts πιο πισω. θα κατεβασεις το activate.iso θα το γραψεις σε ενα DL δισκακι και θα bootαρεις πρωτα με αυτο το δισκο πριν βαλεις το cod 6.

Αγγελε εγω εχω το ιδιο προβλημα με το Tekken 6.

Δεν μου λες οταν λες να βοοταρουμε εννοεις να βαλουμε το δισκακι με το Activation.iso μεσα και αν κλεισουμε και να ναψουμε το xbox? Δηλαδφη να ξεκινησει το ξβοξ με το activate δισκακι μεσα?

Δημοσ.
Αγγελε εγω εχω το ιδιο προβλημα με το Tekken 6.

Δεν μου λες οταν λες να βοοταρουμε εννοεις να βαλουμε το δισκακι με το Activation.iso μεσα και αν κλεισουμε και να ναψουμε το xbox? Δηλαδφη να ξεκινησει το ξβοξ με το activate δισκακι μεσα?

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=rm1gNP6ic3A[/ame]

Δημοσ.

Ναι, παίζουν. Τουλάχιστον το Dragon Age Origins (που είναι το μόνο που έχω δοκιμάσει) παίζει μια χαρά στο 1.4 με το πατσάρισμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...