Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Kαλαμάρια και σουπιές δεν είναι τώρα η εποχή τους?

Αν είναι καλό το δόλωμα τα πιάνει όλα....

Δημοσ.

το 1.61 το βαζουμε αφοβα ή περιμένουμε ακόμα?

το cod:mw2 τα σπάει πάντως. εγω το έβαλα στο offline gamertag μου. ο θεος βοηθος!

Δημοσ.
οσοι εχουνε 1.6 πρεπει να αλλαξουνε σε 1.61...? :-|

αν θες να παίζεις wave 4 παιχνιδια ασφαλεστερα και χωρις να βαζεις το δισκακι με το activate.iso ....ΝΑΙ

Δημοσ.
αν θες να παίζεις wave 4 παιχνιδια ασφαλεστερα και χωρις να βαζεις το δισκακι με το activate.iso ....ΝΑΙ

πωωωω

βαριεμαι να το ξανανοιξω...

:-(

Δημοσ.

οκ...

υποθετκη ερωτηση

ετσι και παιξουμε τα νεα παιχνιδια οφλινε

πχ codmw2

και μπουμε πχ 2010 στο live για να κατεβασουμε updates

ποιες οι πιθανοτητες να φαμε ban...

Δημοσ.

ζήτησε update προχθές βέβαια ακόμη μπαίνει live κανονικά, αν από wave 4 το κάνουμε wave 3 (το βαριέμαι το βγάλε βάλε dvd) και παίζουμε offline υπάρχει περίπτωση για ban?

Δημοσ.

Σημερα αγορασα το xbox360 και εχει ημερομηνια κατασκευης ιουνιος 2009 (το πακετο arcade με το paixnidi rock band beatles). Πιστευω να φλασαρεται. Οποιος γνωριζει ας απαντησει να μου φυγει το αγχος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...