Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλη την παρέα και απο μένα.

Είπα να αγοράσω κι εγώ ένα xbox elite αυτές τις μέρες, έψαχνα σε ολα τα γνωστά καταστήματα άλλα τίποτα! Είχαν εξαφανιστεί ολα τα θαυμαστά μαύρα xbox.. :cry:

Όσπου χθές έτυχε να βρώ ένα τελευταίο κομμάτι σε γνωστό κατάστημα στην πανεπιστημίου!

Γυρίζω σπίτι ολο χαρά και ενώ είχα μελετήσει απο τις προηγούμενες μέρες όλα τα σχετικά hack tutorials, με το που έλυσα ολο το μηχάνημα (το λυπήθηκα το καημένο.. :fear:)

και αντίκρυσα το benq.... Κατάλαβα οτι θα αργήσω ακόμη να παίξω!

1. Αν θελήσω να αλλάξω drive είναι εύκολο;;; Έχω αποθηκεύσει το γνήσιο fw.

2. Τι κάνει το spoof;

3. Απλά θα περάσουμε το ixtreme fw του benq (με το dosflash και το διακοπτάκι) και όλα έτοιμα;;

Έχω ξενερώσει πολύ με αυτήν την κατάσταση!! Βιάστηκα μάλλον... :rolleyes:

1.Σχετικα ναι...Θες το dvd key απο το benq ομως.

2.Βαζεις αλλο drive σε mobo με διαφορετικο drive..π.χ. Samsung se mobo που ειχε hitachi ή benq και το αντιθετο.

3.Αν μεινεις με το benq τοτε ναι..Αλλα το κολπο με το διακοπτη σου συνιστω να το κανεις μονο αν εισαι καλος στο soldering...:mrgreen:

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Από ένα κατάστημα που «ειδικεύεται» στο θέμα μου είπαν για 25 ευρώ είτε stealth είτε όχι,απλά στο stealth θα πρέπει να είναι patchαρισμένα και τα backup.Αληθεύει ;; Και αν ναι πως patchάρονται ;

Αυτο με τα 25 euro δεν το καταλαβα....

Δημοσ.

Πλζ ρε man...Τελευταια φορα...Ολοκληρη καρτελα εχει το xbc με tools για το iso..Εκει εχει και ss,dmi,pfi,video section insert...

Ψαξε λιγο την επομενη φορα...:P

Δημοσ.

To xerw ayto jimare kai an den exeis to arxeio video section kapoioy paixnidioy opws prepei na exeis ta arxeia pfi, dmi, ss pws kaneis eisagwgi to video section? Kati peire to mati moy sto xdvd mulleter 10.2 gia aytomati eisagwgi video section se opoiodipote paixnidi alla den xerw kata poso isxyei kati tetoio.

Sas euxaristw poly.

Δημοσ.

Lord12345 vgazeis to video section apo ena allo game..Einai idia..

Παιδια εχω μια απορια.Αν καποιος πιο βαθεια χωμενος μπορει να μου απαντησει θα το εκτιμησω πολυ.

Βρηκα το pinout που βγαζει η καρτα μνημης του 360 και δουλευει με το πρωτοκολλο της USB αλλα με 3.3VDC..Αν δωσω ξεχωριστη τροφοδοσια 5V που ειναι οι USB σε ενα φλασακι και το συνδεσω στο usb data+ και usb data- της καρτας μνημης, θα το διαμορφωσει το 360 το φλασακι και θα το αναγνωρισει ως καρτα μνημης οπως γινοταν στο Xbox1??

Δημοσ.

Mages,

Agorazo banarismeno xbox360 se kali katastasi gia offline gaming sto eksoxiko gia to xeimona. To ksanatonizo se kali katastasi kai kali timi. Opios endiaferete as stilei PM

xereto

Δημοσ.

Sta hitachi ektos fisika apo to f79 mporeis na epanafereis to original firmware se ena opoiodipote hitachi drive an to exeis flasharei me to programma 360 firmware toolbox 4.5?

An nai pws akrivws ginete efoson exoyme to original.bin arxeio me to original fw.

Apla to flasharoyme opws flasharoyme kai to hacked fw h' thelei eidiko tropo?

Sas eyxaristw poly prokatavolika.

Δημοσ.
Sta hitachi ektos fisika apo to f79 mporeis na epanafereis to original firmware se ena opoiodipote hitachi drive an to exeis flasharei me to programma 360 firmware toolbox 4.5?

An nai pws akrivws ginete efoson exoyme to original.bin arxeio me to original fw.

Apla to flasharoyme opws flasharoyme kai to hacked fw h' thelei eidiko tropo?

Sas eyxaristw poly prokatavolika.

Που εισαι ρε fits αθανατε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...