Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Παιδιά άμα φάω ban μπορώ τον gold λογαριασμό να το μεταφέρω σε άλλο xbox360?

nai ennoeitai, m@l@kes einai sti micro$ofT? an to ekanan auto den tha poulage oute 100 kommatia to 360...

den kanoun ban to account, kanoun ban to 360. esy apla recover gamertag tha patiseis sti nea sou konsola kai eisai ok.

parepiptontos, pira tin proigoumeni ebdomada to 4o mou xbox.... itan mesa stin eggyisi....

Δημοσ.

ego giati pistevo oti to xbox vgazei rrod stous idious anthropous?

eida rrod se mia estia pou emena sto londino otan douleva, kai den exo ksanadei pote. nomizo kati prepei na einai kai me tin tasi tou revmatos....

Δημοσ.
nai ennoeitai, m@l@kes einai sti micro$ofT? an to ekanan auto den tha poulage oute 100 kommatia to 360...

den kanoun ban to account, kanoun ban to 360. esy apla recover gamertag tha patiseis sti nea sou konsola kai eisai ok.

parepiptontos, pira tin proigoumeni ebdomada to 4o mou xbox.... itan mesa stin eggyisi....

Oκ ευχαριστώ!!!Γιατι θέλω να πάρω κάρτα για 12μήνες και μην φάω κανα ban(φτου φτου μακρια απο εδώ)και δν μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο μελλοντικό 360...

Δημοσ.

Telika osoi exoyne ixtreme 1.2c sto dvdrom toys kai ta games poy paizoyn einai ola stealthed exei faei kaneis toys ban h' oxi??? An xerei kaneis pragmatika pososta kai oxi radio arvila kai fimes as mas enimerwsei gia na xeroyme an meta apo toso kairo sto proskinio i ixtreme 1.2c einai asfalis gia na paizoyme stealthed paixnidia sto xbox live.

Eyxaristw poly.

Δημοσ.

Otan kukloforise to ixtreme fw gia 360,

i M$ eixe idi stamatisei ta bans...

Diladi me apla logia, ite ebazes ixtreme ite xtreme fw,

de tha etroges ban, apo oso xero.

Δημοσ.
Otan kukloforise to ixtreme fw gia 360,

i M$ eixe idi stamatisei ta bans...

Diladi me apla logia, ite ebazes ixtreme ite xtreme fw,

de tha etroges ban, apo oso xero.

Wronggggg..Αν πας να παιξεις live τωρα με μη stealth backups ή με error απο προηγουμενο πακετο ixtreme τα οποιο τα εστελνε στην Μ$ θα φας επιτοπου ban..Με τη μία σε λεγω:mrgreen:...

Ellinas13...Δεν πορω να σου απαντησω στο pm..Μου λεει error οτι δεν επιτρεπεται η αποστολη προσωπικου μηνυματος σε αυτο τον χρηστη:fear:..

Λεω βρε παιδι μου τωρα,λεω, μηπως εφαγες μπανακι απο το insomnia forum?B)

Δημοσ.
ego giati pistevo oti to xbox vgazei rrod stous idious anthropous?

eida rrod se mia estia pou emena sto londino otan douleva, kai den exo ksanadei pote. nomizo kati prepei na einai kai me tin tasi tou revmatos....

Οντως με την ταση παιζει ρολο...Αλλα την ταση ξεσκισηματος της κονσολας...Σε προηγουμενα post ακουγα κατι τρελα νουμερα ρε για 8 και 12 ωρες παιχνιδιου συνεχομενα...Τι να κανει η κακομοιρα η κονσολιτσα---Ειναι που ειναι την αποτελειωνουν....:lol:

Δημοσ.
jimaros μπορείς να στείλεις το pm στον LORD,το ίδιο είναι...

Προσπαθησα απειδη μου εστειλε pm σαν διαφορετικος απο τον ellinas13 αλλα δεν προλαβα....Baniare κι αυτος.

Δημοσ.
Wronggggg..Αν πας να παιξεις live τωρα με μη stealth backups ή με error απο προηγουμενο πακετο ixtreme τα οποιο τα εστελνε στην Μ$ θα φας επιτοπου ban..Με τη μία σε λεγω:mrgreen:...

Ellinas13...Δεν πορω να σου απαντησω στο pm..Μου λεει error οτι δεν επιτρεπεται η αποστολη προσωπικου μηνυματος σε αυτο τον χρηστη:fear:..

Λεω βρε παιδι μου τωρα,λεω, μηπως εφαγες μπανακι απο το insomnia forum?B)

Από ένα κατάστημα που «ειδικεύεται» στο θέμα μου είπαν για 25 ευρώ είτε stealth είτε όχι,απλά στο stealth θα πρέπει να είναι patchαρισμένα και τα backup.Αληθεύει ;; Και αν ναι πως patchάρονται ;

Δημοσ.

an den ine patcharismena kai exis stealth flash den pezoun ta apatcharista games.patcharonte me to xdvdmulleterbeta .oti kenourgio vgeni sto internet[paixnidi]ine patcharismeno apo prin.den xriazete na to patcharis.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα και απο μένα.

Είπα να αγοράσω κι εγώ ένα xbox elite αυτές τις μέρες, έψαχνα σε ολα τα γνωστά καταστήματα άλλα τίποτα! Είχαν εξαφανιστεί ολα τα θαυμαστά μαύρα xbox.. :cry:

Όσπου χθές έτυχε να βρώ ένα τελευταίο κομμάτι σε γνωστό κατάστημα στην πανεπιστημίου!

Γυρίζω σπίτι ολο χαρά και ενώ είχα μελετήσει απο τις προηγούμενες μέρες όλα τα σχετικά hack tutorials, με το που έλυσα ολο το μηχάνημα (το λυπήθηκα το καημένο.. :fear:)

και αντίκρυσα το benq.... Κατάλαβα οτι θα αργήσω ακόμη να παίξω!

1. Αν θελήσω να αλλάξω drive είναι εύκολο;;; Έχω αποθηκεύσει το γνήσιο fw.

2. Τι κάνει το spoof;

3. Απλά θα περάσουμε το ixtreme fw του benq (με το dosflash και το διακοπτάκι) και όλα έτοιμα;;

Έχω ξενερώσει πολύ με αυτήν την κατάσταση!! Βιάστηκα μάλλον... :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...