Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Nai re timekeeper den petane tetoia vomva etsi apla...

Diladi tha mporeis na flashareis ta benq opws flashareis ta samsung(Ola) kai ta hitachi(ektos toy f79) mono me software xwris na xreiazetai na anoixeis - peiraxeis kati sto dvdrom???

Dwse an mporeis perissoteres plirofories h' poy mporoyme na vroyme kanena odigo opws aytos poy yparxei gia ta samsung & hitachi drivers.

Το ξεκαθάρισα. Είναι φήμη στους underground κύκλους. Δεν υπάρχει ούτε οδηγός ούτε πρόγραμμα. Ο μόνος τρόπος αυτή τη στιγμή είναι το κόλπο με τον διακόπτη (δεν το συνιστώ σε αρχάριους).

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
To x-Clamp replacement ΔΕΝ είναι μόνιμο fix. Υπάρχει σχετικό thread σε forum του εξωτερικού όπου πολλοί χρήστες γράφουν τα αποτελέσματά τους χρησιμοποιόντας αυτή την μέθοδο. Εξαρτάται πόση μέντα έχει πάρει η κονσόλα. Κατά την γνώμη μου το κόλπο με τα x-clamps λειτουργεί καλύτερα προληπτικά.

Τα ποσοστα στο xbox-scene με αυτους που το εφτιαξαν με τo x-clamp replacement και δουλευει μια χαρα και με αυτους που δεν τους δουλεψε ή τους δουλεψε και τους χαλασε τα εχεις δει??:rolleyes:

Δημοσ.
Χμμ, ήθελα να το ρωτήσω αυτό αλλά με πρόλαβες ! Οπότε η άποψη σου είναι να μην μπω καν στον κόπο να το πάρω. Και αν κατάλαβα καλά, το fix δεν είναι μόνιμη λύση? υπάρχει περίπτωση να ξαναεμφανίσει rrod?

Φίλε δεν μπορώ να σου πω κάνε αυτό ή κάνε το άλλο. Απλά προσπαθώ φιλικά να σε ενημερώσω για κάποια πράγματα. Μην ξεχνάς οτί μια κονσόλα δεν είναι μόνο η μητρική πλακέτα. Πολλά χαλασμένα Χ360 πωλούνται με αλλαγμένα τα drive, χωρίς κλειδιά, banαρισμένα και χωρίς περιφερειακά (joypad, σκληρό δίσκο κτλ). Κάνε λοιπόν ένα πρόχειρο λογαριασμό για να δεις πόσο θα σου βγει. Στο ξαναλέω: μην νομίζεις ότι αυτός που πουλάει ένα χαλασμένο Χ360 δεν έκανε ότι μπορούσε για να φτιάξει. Είμαι της άποψης ότι αν θες μια κονσόλα για να την ευχαριστηθείς, πάρε μια καινούργια και βγάλ' της κατευθείαν τα x-clamps. Με τέτοια χαλασμένα κομμάτια ασχολούνται περισσότερο hackers και moders. Αυτά.

Δημοσ.
Τα ποσοστα στο xbox-scene με αυτους που το εφτιαξαν με τo x-clamp replacement και δουλευει μια χαρα και με αυτους που δεν τους δουλεψε ή τους δουλεψε και τους χαλασε τα εχεις δει??:rolleyes:

Δύο παρατηρήσεις:

1ον) Κατά βάση ποστάρουν αυτοί που πετύχαν και όχι το αντίθετο. Δεν νομίζω μόνο 876 άνθρωποι να το προσπαθήσαν. Αν το fix ήταν μόνιμο δεν θα πωλούνταν χαλασμένα Χ360

2ον) Κοίτα την προηγούμενη απάντηση μου. Άλλο φτιάχνω την κονσόλα μου, και ΑΛΛΟ αγοράζω χαλασμένη. Διάβασα ότι σου χάλασε το drive. Πόσο θα σου κοστίσει στο σύνολο η χαλασμένη κονσόλα με το νέο drive;

Δημοσ.

Καλά μην τσακωθείτε τώρα για την αποτελεσματικότητα του fix! :D

Οπότε ξεχνάω το χαλασμένο και αγοράζω ένα καινούριο..

Δημοσ.
Καλά μην τσακωθείτε τώρα για την αποτελεσματικότητα του fix! :D

Οπότε ξεχνάω το χαλασμένο και αγοράζω ένα καινούριο..

Όχι και να τσακωθούμε. Με τον jimaro είμαστε φιλαράκια:-D

Πάρε ένα καινούργιο είναι η γνώμη μου. Δεν θες να το φλασάρεις; Πάρα πολύ ωραία - έχεις 3 χρόνια εγγύηση.

Θές να το φλασάρεις; Κάντο και ταυτόχρονα βγάλε προληπτικά τα x-clamps πριν να είναι αργά.

Δημοσ.
Όχι και να τσακωθούμε. Με τον jimaro είμαστε φιλαράκια:-D

Πάρε ένα καινούργιο είναι η γνώμη μου. Δεν θες να το φλασάρεις; Πάρα πολύ ωραία - έχεις 3 χρόνια εγγύηση.

Θές να το φλασάρεις; Κάντο και ταυτόχρονα βγάλε προληπτικά τα x-clamps πριν να είναι αργά.

You 'r right!:mrgreen:

Δημοσ.

Mia erwtisi ki apo emena....

Yparxoun 2 xbox 360.

To ena exei perasmeno iXtreme enw to allo eixe paei se katastima gia hackarisma kai den 3erw ti soi hackarisma exei ginei.

Vriskontas paixnidia apo ta "gnwsta" meri kai kaigontas ta se dual layer dvd, auto me to iXtreme ta paizei enw to allo oxi. Ta agorasta "moufa" paixnidia paizoun kai sta 2.

ti prepei na peira3w sto iso's wste na ta paizoun kai ta 2????

Δημοσ.

Παιδια αν μπορειτε στειλτε ενα link με guide ή πειτε μου μια περιληψη του τι πρεπει να κανω για να αναβαθμισεις samsung ms28 n' ms25.Απο sammy δεν εχω ιδεα..Την via pci karta την εχω..

Δημοσ.

Παιδια αν μπορειτε στειλτε ενα link με guide ή πειτε μου μια περιληψη του τι πρεπει να κανω για να αναβαθμισεις samsung ms28 n' ms25 στο ixtreme1.2c...Απο sammy δεν εχω ιδεα....Την via pci karta την εχω:mrgreen:..

Δημοσ.
Παιδια αν μπορειτε στειλτε ενα link με guide ή πειτε μου μια περιληψη του τι πρεπει να κανω για να αναβαθμισεις samsung ms28 n' ms25 στο ixtreme1.2c...Απο sammy δεν εχω ιδεα....Την via pci karta την εχω:mrgreen:..

Κοίτα στην υπογραφή μου.

Δημοσ.
Mia erwtisi ki apo emena....

Yparxoun 2 xbox 360.

To ena exei perasmeno iXtreme enw to allo eixe paei se katastima gia hackarisma kai den 3erw ti soi hackarisma exei ginei.

Vriskontas paixnidia apo ta "gnwsta" meri kai kaigontas ta se dual layer dvd, auto me to iXtreme ta paizei enw to allo oxi. Ta agorasta "moufa" paixnidia paizoun kai sta 2.

ti prepei na peira3w sto iso's wste na ta paizoun kai ta 2????

Χμμμ... Το πιο πιθανό είναι ότι το Χ360 που σου κάνει κόλπα φοράει τσιπάκι που κάνει patch τα παιχνίδια on the fly. Αν είναι παλιό, υποψιάζομαι ΝΜΕ... Αν μπορέσεις να το ανοίξεις και να μου στείλεις μια φωτο θα μπορούσα να σε βοηθήσω. Αν πάλι δεν σε πειράζει να κάψεις ένα δισκάκι, κατέβασε αυτό και δοκίμασε το.

Δημοσ.

Software hack για BenQ.... Μακάρι να είναι αλήθεια...

Υπάρχει κάπου πλήρης guide για άνοιγμα/κλείσιμο της κονσόλας (+warranty) ώστε σε περίπτωση ήττας να φύγει σούμπιτο στη μάνα του για αλλαγή; Αν ναί πληρώνω όσο όσο να τελειώνω... Έχω φάει το άγχος με το rrod (άν και με ΧΒΟΧ με καινούρια πλακέτα) και έχω πήξει στα έξοδα για παιχνίδια... Τι περιμένεις όταν το gow τελείωνει σε 8 ώρες και το pgr3 θέλει 1-2 μέρες χαλαρού παιχνιδιού για rank1 (έλεος). Για να μη μιλήσω για το cod3 (άν και παιχνιδάρα όπως και όλα τα παραπάνω)...

Δημοσ.

Διάβασα ότι σου χάλασε το drive. Πόσο θα σου κοστίσει στο σύνολο η χαλασμένη κονσόλα με το νέο drive;

Με 120 euro πηρα:

1) Xbox 350 με τροφοδοτικο + dvd key μητρικης.

2)Καλωδιο απλο rgb scart.

3)Samsung ms25 φλασαρισμενο με ixtreme 1.2c στο quite.

4)Καρτα VIA για περεταιρω αλλαγες στο sammy.

5)xeno 360 kit για συνδεση hiatchi και hdd 360 στο pc.

Δεν ξερω..Αν νομιζει κανεις οτι βγαινω χαμενος ας μου το πει..:mrgreen::mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...