Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για οσους δεν τους ενδιαφερει το live η δεν ξερουν/δεν θελουν να δωσουν λεφτα για αναβαθμιση νεου ixtreme ειναι μια λυση.Οσοι ομως θελουν και live ειναι μονοδρομος η αναβαθμιση νεου ixtreme.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
για οσους δεν τους ενδιαφερει το live η δεν ξερουν/δεν θελουν να δωσουν λεφτα για αναβαθμιση νεου ixtreme ειναι μια λυση.Οσοι ομως θελουν και live ειναι μονοδρομος η αναβαθμιση νεου ixtreme.

ναι τώρα μάλιστα συμφωνώ 100%

η ένστασή μου είναι ως προς αυτό που έγραψες νωρίτερα

παιχνιδια που ειναι wave 3 θελουν απαραιτητα ixtreme 1.51 η 1.6 διαφορετικα δεν θα παιζουν.
Δημοσ.

και παλι δεν καταλαβα τι εννοεις και επιμενω.Τα wave 3 παιχνιδια δεν παιζουν χωρις ixtreme 1.51 η 1.6 .Aν σου δωσω δηλαδη ενα wave 3 παιχνιδι θα σου παιζει αφου εχεις παλιο ixtreme?Οχι βεβαια.Για να σου παιζει πρεπει να το τροποποιησεις.Αρα πλεον δεν θα ειναι wave 3 παιχνιδι.

Δημοσ.
ψάχνοντας στο νετ, τελικά αν έχεις xtreme, δε χρειάζεται να αναβαθμίσεις στο 1.6. Ομως ο alexzzz, είπε πως παρόλο που είχε xtreme, τα wave 3 παιχνίδια δεν του παίζαν. Alexzzz, καλά κατάλαβα ή όχι?

Έτσι ακριβώς... με το τελευταίο xtreme δεν τα έπαιζε. Με το ixtreme 1.6 τα έπαιξε με την μία.

Δημοσ.

Για να μην τσακώνεστε τα νέα wave3 παιχνίδια παίζουν μόνο αν έχεις ixtreme 1.51, 1.60 ή οποιοδήποτε παλιό xtreme firmware(Π.χ. xtreme 5.3) και αυτό γιατί τα πρώτα hacked firmwares for xbox360 που βγήκαν δεν ήτανε τόσο αυστηρά στο τι παιχνίδια θα παίζουν.

Δημοσ.
Για να μην τσακώνεστε τα νέα wave3 παιχνίδια παίζουν μόνο αν έχεις ixtreme 1.51, 1.60 ή οποιοδήποτε παλιό xtreme firmware(Π.χ. xtreme 5.3) και αυτό γιατί τα πρώτα hacked firmwares for xbox360 που βγήκαν δεν ήτανε τόσο αυστηρά στο τι παιχνίδια θα παίζουν.

Ας το ξαναπώ λοιπόν ότι το δικό μου με 5.3 (b μάλιστα και αργότερα με d) δεν έπαιζε τα τελευταία...

ο mynas το φλασάριζε με ixtreme όσο εγώ έτρωγα μπισκότα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά δεν νομίζω(Γιατί το τσέκαρα μόλις) καθότι στάνταρ τα xtreme firmwares παίζουν μια χαρά τα wave3 παιχνίδια. Μόνο τα ixtreme firmwares 1.50 και πριν δεν τα παίζουν.

Το ποιο πιθανό λοιπόν είναι να είχες ixtreme και όχι xtreme στο 360 σου γι' αυτό και δεν σου παίζανε τα νέα παιχνίδια.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.
Ε τότε φίλε μου το ποιο πιθανό είναι να μην είχες xtreme 5.3 αλλά κάποιο ixtreme γιατί μόνο τα ixtreme δεν σ' αφήνουν να παίξεις τα wave3 παιχνίδια.

ελληνικά με μερικές μόνο αγγλικές λέξεις γράφω... την 5.3b είχα αρχικά και μετά την 5.3d

Δημοσ.

Εγώ πάλι επιμένω ότι κάτι θα είχες κάνει λάθος γιατί μόλις πέρασα στο παλιό μου 360 την xtreme 5.3(Και αυτό γιατί μου φάνηκε πολύ κουλό αυτό που λες) και δούλευε μια χαρά τα wave3 παιχνίδια.

Μήπως δοκίμασες παλιότερα παιχνίδια ή πειραγμένα παιχνίδια από wave3 σε wave2 me to ppf-o-matic3 ή γενικότερα μη πειραγμένα wave3 παιχνίδια.

Αλλιώς δεν βρίσκω το λόγο που να μην παίζανε τα νέα παιχνίδια σε παλιά xtreme 5.3 firmware.

Δημοσ.
Εγώ πάλι επιμένω ότι κάτι θα είχες κάνει λάθος γιατί μόλις πέρασα στο παλιό μου 360 την xtreme 5.3(Και αυτό γιατί μου φάνηκε πολύ κουλό αυτό που λες) και δούλευε μια χαρά τα wave3 παιχνίδια.

Μήπως δοκίμασες παλιότερα παιχνίδια ή πειραγμένα παιχνίδια από wave3 σε wave2 me to ppf-o-matic3 ή γενικότερα μη πειραγμένα wave3 παιχνίδια.

Αλλιώς δεν βρίσκω το λόγο που να μην παίζανε τα νέα παιχνίδια σε παλιά xtreme 5.3 firmware.

το είχα σχολιάσει και τότε αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία, ούτε καν εγώ αφού λύθηκε το πρόβλημα μου...

τα παιχνίδια δεν είναι από wave σε wave είναι αυτά που κατεβάζει ο pantnick και παίζει στο δικό του με ixtreme...

Δημοσ.

To 1.51 δηλαδή?

Και τα παιχνίδια που παίζουν στην κονσόλα του δεν παίζουν στη δικιά σου?

Τι να σου πω φίλε μου εγώ το δοκίμασα είδη σε 2 360 με παλιό xtreme firmware και στα δυο δούλευαν μια χαρά τα νέα παιχνίδια wave3.

Δημοσ.
Εγω εχω την 1.6 και στον Αλέκο περάσαμε και 5.3Β και D αλλα πλέον είναι με την 1.6 κ αυτός.

παιδιά ξέρει κανείς να μου πει που μπορώ να βρώ ένα tutorial για να φλασάρω κι εγώ το δικό μου με το FW1.6 ? έχω από τα παλιά χβοχ χωρίς hdmi και με samsung drive. κατέβασα αυτό το αρχείο Samsung_iXtreme-THX_v1.6 αλλά μέσα έχει ένα ξερό .bin αρχείο και ένα acivate.iso χωρίς να εξηγέι πως γίνεται η δουλειά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...