Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Toufas
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

10 ευρω τα verbatim? Τυχεροι αθηναιοι...:P

Οσο εχω ψαξει στα online κατω απο 15 δεν τα εχει πουθενα.

Τωρα πηρα μια δεκαδα απο το e-shop γιατι στο zero one ουτε καν ειχαν dvd+r dl να μου το αλλαξουν και εδωσα 5 ευρω στο τζαμπα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να ρωτησω, εχω εδω και ενα χρονο που εχω φλασαρει το 360 μου, και δεν εχω τα καινουρια firmware. αυτο σημαινει οτι τα καινουρια παιχνιδια που θα βγαινουν απο δω και περα δεν θα μου παιζουν αν τα γραφω οπως εκανα μεχρι τωρα με verbatim +DL ?

Nαι τα καινουργια παιχνιδια δεν θα σου παιζουν.Εχεις δυο λυσεις.Η πρωτη ειναι να περασεις το ixtreme 1.6.Η δευτερη λυση ειναι με ενα ειδικο προγραμμα, να πατσαρεις τα iso του παιχνιδιου και μετα να τα γραφεις.Δυστυχως ομως αυτος ο τροπος ειναι επικινδυνος για μπαναρισμα αν παιζεις Live τα παιχνιδια.

Εγω ειχα φλασαρει το xbox360 πριν 2 χρονια με το xtreme 5.2 νομιζω και σε καποια φαση περσι εφαγα και ενα ωραιο ban απο το live.Παντως παρολο που ακομα δεν εχω αλαξει firmware ολα τα παιχνιδια ακομα και αυτα του wave 3 παιζουν κανονικα στο xbox μου :-)

Nαι τα καινουργια παιχνιδια δεν θα σου παιζουν.Εχεις δυο λυσεις.Η πρωτη ειναι να περασεις το ixtreme 1.6.Η δευτερη λυση ειναι με ενα ειδικο προγραμμα, να πατσαρεις τα iso του παιχνιδιου και μετα να τα γραφεις.Δυστυχως ομως αυτος ο τροπος ειναι επικινδυνος για μπαναρισμα αν παιζεις Live τα παιχνιδια.[/QUOTΑυτό το προγραμματάκι ξέρεις που μπορώ να το βρω μιας και δεν έχω διάθεση να ξανά φλασαρωτην κονσόλα μου?

παιδια εχω φλασαρισμενο στο xbox μου....(εχει μεσα το benq)...οπως ειπα και στο αλλο τοπικ μου πεταξε,το e74 και τωρα πρεπει να το παω για service...το ειχα φλασαρει στου gr-mods...ειχα δει πιο πισω για καποια αλλα παιδια που εκαναν αυτη τη δουλεια με πολυ λιγοτερα χρηματα...δεν εχω το original filmware ομως καπου...μπορει κανεις να μου δωσει πληροφοριες???

πληροφοριες σχετικα με τι? να το φλασαρεις με το οριτζιναλ?

θα πρεπει να ψαξεις για iprep 009 ή JungleFlasher v0.1.62 Beta (εχει user guide οταν το τρεξεις) με αυτα τα προγραμματα μπορεις να φλασαρεις το drive σου τσεκαρε τα και αν χρειαστεις παραπανω πληροφοριες μου λες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...