Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Kai trofodosies kai teriasma sto kouti ...Ola ayta 8a einai ok dld?

Όχι. Πάντα σε όλες τις μόντες πρέπει να βάλεις το χεράκι σου...

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδιά να σας πω όταν κάνετε εικονικό αρχείο στο read του xbox backup creator, σας βγάζει και τις 2 επιλογές του image style γιατί εμένα μόνο την Current Partition

Η άλλη είναι νεκρή όπως επίσης νεκρή είναι και η επιλογή Use Sector Mapper (Xbox One). Θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα αν φτιάξω το αρχειό με την επιλογή Current Partition ?

Να πω και κάτι που δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.. το δισκάκι που έβαλα για αυτήν τη διαδικασία ειναι copia.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
geia sou fits

:shock: WARNING :shock:

Για τους χρήστες του insomnia μην κάνετε ποτέ ερωτήσεις αλλιώς για κάποιους πονηρούς εδώ μέσα είστε fits τι να κάνουμε ρε φίλε δεν τα ξέρουμε όλα όπως εσύ και ρωτάμε...αλλά ούτε έχουμε όλοι τα λεφτά που μπορεί να έχεις εσύ και να καις για πλάκα DL δισκάκια...

Φέρτε τον fits έχουν πάθει στέρηση... Φέρτε τον fits έχουν πάθει στέρηση... Φέρτε τον fits έχουν πάθει στέρηση... Φέρτε τον fits έχουν πάθει στέρηση... Φέρτε τον fits έχουν πάθει στέρηση... Φέρτε τον fits έχουν πάθει στέρηση... Φέρτε τον fits έχουν πάθει στέρηση... Φέρτε τον fits έχουν πάθει στέρηση...Φέρτε τον fits έχουν πάθει στέρηση... Φέρτε τον fits έχουν πάθει στέρηση...

Δημοσ.
Ρε παιδιά να σας πω όταν κάνετε εικονικό αρχείο στο read του xbox backup creator, σας βγάζει και τις 2 επιλογές του image style γιατί εμένα μόνο την Current Partition

Η άλλη είναι νεκρή όπως επίσης νεκρή είναι και η επιλογή Use Sector Mapper (Xbox One). Θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα αν φτιάξω το αρχειό με την επιλογή Current Partition ?

Να πω και κάτι που δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.. το δισκάκι που έβαλα για αυτήν τη διαδικασία ειναι copia.

Ευχαριστώ!

Το θέμα έχει απαντηθεί λίγες σελίδες πιο πριν.

Το XBC ΔΕΝ κάνει κόπια από κόπια.

Δημοσ.
Το θέμα έχει απαντηθεί λίγες σελίδες πιο πριν.

Το XBC ΔΕΝ κάνει κόπια από κόπια.

Ok ευχαριστώ. Θα πάω στο imgburn.

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να πάρω ενα xbox με rrod . Δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την συγκεκριμένη κονσόλα, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν θα προθυμοποιηθεί κάποιος απο εσάς που μένει Αθήνα και έχει αναστήσει χαλασμένα xbox, να επισκευάσει και αυτό, γιατί μόνος μου θα το διαλύσω. Εννοείται πως θα προμηθευτώ τα απαραίτητα υλικά ...

Δημοσ.
Υπάρχει περίπτωση να πάρω ενα xbox με rrod . Δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την συγκεκριμένη κονσόλα, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν θα προθυμοποιηθεί κάποιος απο εσάς που μένει Αθήνα και έχει αναστήσει χαλασμένα xbox, να επισκευάσει και αυτό, γιατί μόνος μου θα το διαλύσω. Εννοείται πως θα προμηθευτώ τα απαραίτητα υλικά ...

Να κάνω μια διευκρίνιση γιατί έχει παρεξηγηθεί το θέμα. Δεν μπορούν να αναστηθούν όλες οι κονσόλες. Ειδικά όσο πιο πολύ καταπονημένες είναι, δηλαδή μια παίζουν, μία όχι και άντε άνοιγμα και άντε σφίξιμο κτλ, σιγά σιγά λόγω διαστολής - συστολής σπάζουν επαφές που κανένα fix δεν μπορεί να επαναφέρει. Το Internet είναι ανοικτό σε όλους. Όλοι ξέρουν πως φτιάχνεται μια κονσόλα και όλοι το έχουν προσπαθήσει. Για να πουλάει κάποιος ένα ΧΒΟΧ360 με RROD είναι γιατί προσπάθησε και δεν τα κατάφερε είτε γιατί το έφτιαξε για λίγο αλλά δυστυχώς δεν κράτησε.Το 95% των κονσολών με RROD από ένα σημείο και μετά ΔΕΝ φτιάχνονται. Και μην ξεχνάς ότι ακόμη και να την φτιάξεις, το ενδεχόμενο να είναι ban-αρισμένη είναι πολύ μεγάλο.

Δημοσ.

Στα underground στέκια κυκλοφόρησε η φήμη ότι βρέθηκε τρόπος να φλασαριστεί το BenQ χωρίς να χρειαστεί να ανοιχτεί, μόνο με software!

Δημοσ.
Στα underground στέκια κυκλοφόρησε η φήμη ότι βρέθηκε τρόπος να φλασαριστεί το BenQ χωρίς να χρειαστεί να ανοιχτεί, μόνο με software!

timekeeper ειναι η ωρα του φαγητου και λες τετοια πραγματα;με βλεπω νυστικο ολη μερα.:rolleyes:

Δημοσ.
timekeeper ειναι η ωρα του φαγητου και λες τετοια πραγματα;με βλεπω νυστικο ολη μερα.:rolleyes:

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Ξεκίνα τώρα γιατί πλησιάζει και το iXtreme για BenQ...

Δημοσ.
Για να πουλάει κάποιος ένα ΧΒΟΧ360 με RROD είναι γιατί προσπάθησε και δεν τα κατάφερε είτε γιατί το έφτιαξε για λίγο αλλά δυστυχώς δεν κράτησε.Το 95% των κονσολών με RROD από ένα σημείο και μετά ΔΕΝ φτιάχνονται. Και μην ξεχνάς ότι ακόμη και να την φτιάξεις, το ενδεχόμενο να είναι ban-αρισμένη είναι πολύ μεγάλο.

Χμμ, ήθελα να το ρωτήσω αυτό αλλά με πρόλαβες ! Οπότε η άποψη σου είναι να μην μπω καν στον κόπο να το πάρω. Και αν κατάλαβα καλά, το fix δεν είναι μόνιμη λύση? υπάρχει περίπτωση να ξαναεμφανίσει rrod?

Δημοσ.

Nai re timekeeper den petane tetoia vomva etsi apla...

Diladi tha mporeis na flashareis ta benq opws flashareis ta samsung(Ola) kai ta hitachi(ektos toy f79) mono me software xwris na xreiazetai na anoixeis - peiraxeis kati sto dvdrom???

Dwse an mporeis perissoteres plirofories h' poy mporoyme na vroyme kanena odigo opws aytos poy yparxei gia ta samsung & hitachi drivers.

Δημοσ.
Χμμ, ήθελα να το ρωτήσω αυτό αλλά με πρόλαβες ! Οπότε η άποψη σου είναι να μην μπω καν στον κόπο να το πάρω. Και αν κατάλαβα καλά, το fix δεν είναι μόνιμη λύση? υπάρχει περίπτωση να ξαναεμφανίσει rrod?

Εγω αγορασα ενα 360 με rrod απο ενα παιδι και το εφτιαξα και ολα πηγαν ΟΚ...4 ωρες ανοιχτο με game μεσα και δεν εκανε ουτε 1 freeze (Ε τωρα αμα αντεξε αυτο και χαλασει πιο μετα τι να πω,ουτε το δικο μου δεν το εχω αφησει τοσο). Το παιδι αυτο μου ειπε οτι δεν ειχε φαει ban και μου ελεγε την αληθεια, μιας και μπηκα live...Το συγκεκριμενο ατομο ειχε προσπαθησει να το φτιαξει το 360 αλλα απλος στραβωνοντας τα x-clamp και αλλαζοντας την παστα..To Χ-Clamp replacement ομως ειναι μονιμη λυση στο rrod.Παντα περνεις τα ρισκα σου φυσικα στο hacking..

Υ.Γ. Το οτι εγω ημουν μ@λ@κ@ς και ενω εφτιαξα το 360 απο rrod brickara το hitachi του ειναι αλλη ιστορια..Μην μου τo θυμιζω καλυτερα.:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Δημοσ.
Εγω αγορασα ενα 360 με rrod απο ενα παιδι και το εφτιαξα και ολα πηγαν ΟΚ...4 ωρες ανοιχτο με game μεσα και δεν εκανε ουτε 1 freeze (Ε τωρα αμα αντεξε αυτο και χαλασει πιο μετα τι να πω,ουτε το δικο μου δεν το εχω αφησει τοσο). Το παιδι αυτο μου ειπε οτι δεν ειχε φαει ban και μου ελεγε την αληθεια, μιας και μπηκα live...Το συγκεκριμενο ατομο ειχε προσπαθησει να το φτιαξει το 360 αλλα απλος στραβωνοντας τα x-clamp και αλλαζοντας την παστα..To Χ-Clamp replacement ομως ειναι μονιμη λυση στο rrod.Παντα περνεις τα ρισκα σου φυσικα στο hacking..

Υ.Γ. Το οτι εγω ημουν μ@λ@κ@ς και ενω εφτιαξα το 360 απο rrod brickara το hitachi του ειναι αλλη ιστορια..Μην μου τo θυμιζω καλυτερα.:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

To x-Clamp replacement ΔΕΝ είναι μόνιμο fix. Υπάρχει σχετικό thread σε forum του εξωτερικού όπου πολλοί χρήστες γράφουν τα αποτελέσματά τους χρησιμοποιόντας αυτή την μέθοδο. Εξαρτάται πόση μέντα έχει πάρει η κονσόλα. Κατά την γνώμη μου το κόλπο με τα x-clamps λειτουργεί καλύτερα προληπτικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...