Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν θα στο παιξει.Μην ανησυχεις δεν θα παθει ζημια η κονσολα.Το ixtreme 1.6 το περιμενουμε απο ωρα σε ωρα.

Εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεε ;)

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Τι επιπλεον προσφέρει απο την 1.51;

Δέχεται μόνο καθαρά Wave 3 παιχνίδια και όχι τροποποιημένα Wave 3 σε Wave 2 για προστασία από ban όταν παίζουμε Online, και επιτρέπει το ριπάρισμα Wave 3 παιχνιδιών στο PC. Κατά τα άλλα τα ίδια.

Δημοσ.

Ορίστε τι νέο έχει το ixtreme 1.60.

IXtreme fw for Benq, Samsung and Liteon drives!

Features

--------

-Strict Wave 3 compliance! hybrid (modified disks) will not boot!

-Strict drive speed compliance - 12x only for game discs!

-Support for SS V2!

-Integrated 0800 for game dumping including SS v2!

-Full support for all known game exceptions! eg ddr etc!

-One shot boot mode! - allows a one off boot of gamedisc without -stealth/partition checks (will still use stealth), use activate.iso disk to activate each time!

-Support for easy drive key/version info cmd, same as liteon!

-Strict stealth/wave checking, one shot boot mode will boot wave(x)!

More Info

---------

Strict Wave 3 compliance means wave 3 games will only boot if they have correct PFI/DMI/SS and timestamp for wave 3

Strict drive speed compliance means games will only boot if drive is set for the initial speed of 12x, any modification of this make games fail to boot

SS v2 suports multiple timing samples for challenges type 5 and 7 , stroing them in the SS. This is a pre-requiste for SS v3 which has support for the so called AP2.5 check. Since this has never been used or may never be used by MS we will adopt a wait and see approach and continue to monitor for its usage.

With drive in Windows mode (Tray half open on powerup) 0800 mode is activated allowing easy dumping of game disc including SS v2. In this mode the drive is also able to output drive key, fw version and drive type by using a simple custom inquiry command.

Game exceptions are integrated in the fw for games that do not comply with the strict wave checks but are legitimate. These are Dance Dance Revolution Universe, Stoked, Ping 17 disk, afro samurai

One shot boot mode allows you to boot a Wave X or non stealth game by using the activate.iso disk as a flag. Just insert the activate disc and the next disc inserted will boot without any strict checks. This will still utilise full stealth if available. As soon as that disc is booted the flag is cleared, and you will have to re-insert the activate disk again to enable one shot boot. As always use with caution.

Δημοσ.

αρα για οσους ειχαν 1.51 και παιζανε μονο απειραχτα παιχνιδια, δεν τους νοιαζει τοσο η αναβαθμιση?

Δημοσ.

Ερώτηση άσχετου: Εγώ που το είχα δώσει έξω για φλασάρισμα πριν από 1,5 χρόνο, είναι λογικό να έχω κάποιο παλαιό iextreme πχ 1,2. Οπότε λογικά τα καιούργια παιχνίδια δεν θα έπρεπε να παίζουν . Δοκίμασα όμως όλα τα τελευταία και μου παίζουν κανονικά. Τι μπορεί να παίζει; Να έχω διαφορετικό firmware του iextreme; Σας είπα είμαι άσχετος από αυτά, οπότε δείχτε κατανόηση.

ΥΓ: Εγώ με 1,5 χρόνο οκ, και ένα φιλαράκι που την φλάσαρε πριν 3 μήνες δεν του παίζουν! Λαμπάδα θα ανάψω μου φαίνεται

ΥΓ2: Live δεν έχω μπει ποτέ, μπορεί να έχει να κάνει;

Δημοσ.

Απλό είναι δεν έχεις ixtreme firmware αλλά σκέτο xtreme που δεν είναι ότι ποιο ασφαλές για το xbox live και δεν σου έχει κανέναν περιορισμό για μη stealthed games.

Καλό είναι αν σε ενδιαφέρει το xbox live να βάλεις το τελευταίο ixtreme 1.60 αν πάλι δεν σε ενδιαφέρει το xbox live μια χαρά είσαι και με αυτό που έχεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, η αλήθεια είναι ότι το είχα τονίσει όταν το πήγα για φλασάρισμα πως δεν με νοιάζει καθόλου το live.

Δημοσ.

από ixtreme 1.4 που είχε περαστεί με iprep σε Benq μπορώ να πάω με jungleflasher αμέσως σε 1.6; Να ξαναδιαβάσω με το jungleflasher το firmware (πλέον θα διαβάσει το μονταρισμένο) ή να χρησιμοποιήσω το original που είχα πάρει πριν ένα χρόνο με το iprep;

Δημοσ.

και με τα δυο μπορεις να ξαναφλασαρεις την κονσολα σε 1.6 αν θυμασαι την διαδικασια με iprep θα ελεγα να το κανεις με τον ιδιο τροπο αφου το γνωριζεις και ξαναδιαβασε το κλειδι οπως την πρωτη φορα δεν πειραζει που ειναι μονταρισμενο

αν τωρα θελεις με το jungleflasher και αυτος ο τροπος ειναι ευκολος και παλι παρε το κλειδι και φτιαξε το 1.6

Δημοσ.

Για να μην τρέχω στο γνωστό μαγαζί(και μου κοστίσει και ο κούκος αηδόνι:-D) υπάρχει κανείς που να το κατέχει το αντικείμενο και να θέλει να μου φλάσαρει τη κονσόλα είτε τσάμπα απλά για το χαβαλέ του είτε έναντι μιας μικρής αμοιβής.(αν βρεθεί κοπέλα μιας και έχουμε και οικονομική κρίση τι να κάνω πληρώνω και σε είδος άμα λάχει χαχαχα:lol:)

Το είχα φλάσαρει πριν ενάμιση χρόνο περίπου οπότε μάλλον έχω το ixtreme 1.3(δεν βάζω και στοίχημα βέβαια) και το DVD drive μου είναι το BenQ.Μιας και δε με ενδιαφέρει πια το Live θέλω να το φλασάρω με μη stealth firmware ώστε στο μέλλον να μη ξαναχρειαστεί φλασάρισμα.

Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει πμ να κανονίσουμε και μέσα στη βδομάδα αν είναι δυνατό(όχι τίποτα άλλο,κατέβασα και το UFC χτες και ενώ δοκίμασα να το patch-άρω πάλι δεν έπαιζε και μου ρθε να σπάσω τη κονσόλα:P)

Δημοσ.
και με τα δυο μπορεις να ξαναφλασαρεις την κονσολα σε 1.6 αν θυμασαι την διαδικασια με iprep θα ελεγα να το κανεις με τον ιδιο τροπο αφου το γνωριζεις και ξαναδιαβασε το κλειδι οπως την πρωτη φορα δεν πειραζει που ειναι μονταρισμενο

αν τωρα θελεις με το jungleflasher και αυτος ο τροπος ειναι ευκολος και παλι παρε το κλειδι και φτιαξε το 1.6

Thanks φίλε. Όλα πήγαν μια χαρά.Τελικά με το jungleflasher όλα έχουν γίνει παιχνιδάκι...

Δημοσ.

δλδ τώρα είναι πιο δύσκολο να πας για μπάνιο στο live...

για να δούμε τι θα δούμε

(αν και από τα λίγα που ξέρω δεν έχει και τις τρελές διαφορές με το 1.51 που φοράω άμα προσέχεις πάντα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...