Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβως.πρεπει να περασεις το ixtreme 1.51 για να σου παιξει.

Edit:Υπαρχει και τροπος να τροποποιησεις το iso του παιχνιδιου και να σου παιξει.Αλλα δεν ειναι ασφαλες για το live.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Edit:Υπαρχει και τροπος να τροποποιησεις το iso του παιχνιδιου και να σου παιξει.Αλλα δεν ειναι ασφαλες για το live.

Ευχαριστω πολυ Mr Terror για το γρηγορο reply!

Πακετο δηλαδη εφαγα... εχω να το ανοιξω απο τη εποχη του iXtreme 1.2b.... υπαρχει κανεις που διατιθεται να βοηθησει στο flasarisma κλπ?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

εγω εχω ενα χβοχ κανα 1.5 χρονο και θελω να το φλασαρω! εχει benq,μπορω να το flashαρω σε οποιαδηποτε motherboard ? ποιον ογηγο να ακολουθεισω και τι να προσεξω? επεισης να πω οτι δεν εχω μπει ποτε στο live και ουτε θα μπω ποτε!εχουμε και pc :-D ! αρα τα παιχνιδια δεν πειραζει αμα τα κανω stelth φανταζομαι...

Δημοσ.

φιλε Πανο εδω http://www.360-gr.com/ θα βρεις οδηγους για φλασαρισμα και οχι μονο.Εισαι και τυχερος γιατι το benq φλασαρεται πολυ ευκολα.

nuxx πρεπει να το φλασαρεις με νεοτερο ixtreme (1.51- 1.60 οταν βγει) γιατι ολα τα νεα παιχνιδια δεν θα σου παιζουν.Τι drive εχεις?

Δημοσ.

Μπορείς να τροποποιήσεις ότι παιχνίδι και να βγει;Γιατί κάποια που θέλω παιχνίδια δε τα έχω κατεβάσει λόγω του 3rd Wave.Live δε μπαίνω οπότε δε με πειράζει αν δεν είναι ασφαλές.

Μπορεί κάποιος να μου στείλει πμ με οδηγίες ή κάποιο link που να τα λέει;

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι χαζό

επειδή δεν ξέρω τι firmware έχω (το είχα δώσει έξω για flashing) αν βάλω ένα wave 3 παιχνίδι (violet assasin) αν είναι απλά δεν θα το παίξει? δεν υπάρχει περίπτωση για τίποτα άλλο?

το xbox δεν το έχω online...

και κάτι ακόμα τελικά αυτό το περιβόητο 1.60 βγήκε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...