Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα ενα site και αγοραζεις καρτουλα XBOX Live 12+1month, 13 μηνες με 36,07€. Μια χαρα super δηλαδη :-)

Αμα θες γραψε το site να αγορασω και εγω που μου ληγει σε λιγο καιρο.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αδερφια ερωτηση.

Ποια απο τα παρακατω απαιτουν 1.51?

The.Godfather.2.PAL.X360-Allstars

Rock.Band.Song.Pack.2.PAL.XBOX360-LoCAL

Dynasty_Warriors_Gundam_2_PAL_XBOX360-REV0

The.Chronicles.Of.Riddick.Assault.On.Dark.Athena.PAL.XBOX360-SWAG

Ευχαριστωωωωω

Δημοσ.
Αδερφια ερωτηση.

Ευχαριστωωωωω

γιατι δεν τα βαζεις στο abgx360 να δεις?

Το godfather απο οτι ξερω ειναι wave3.

καπου είχαν κυκλοφορησει και κατι patches για παιχνιδια που είταν wave 3 και τα patch-αρανε σε wave2 για να πεζουν σε <ixtreme 1.50 αλλα επ ουδενί δεν τα βάζεις live γιατι είναι σιγουρο ban.

P.S έλα να σου περάσω το 1.51 να ησυχάσεις.

Δημοσ.

Να σαι καλα!

Θα το βαλω μονος μου αλλα ελεγα αν επαιζαν τα παραπανω να το καθυστερουσα διοτι βαριεμαι παλι να το ξεκοιλιαζω :D

Δημοσ.
Να σαι καλα!

Θα το βαλω μονος μου αλλα ελεγα αν επαιζαν τα παραπανω να το καθυστερουσα διοτι βαριεμαι παλι να το ξεκοιλιαζω :D

συνήθεια ειναι πια... χεχε

παντως βαλτο γιατι αν περιμένεις το 1.60 η major αναβαθμιση θα ειναι οτι θα rippareis τα παιχνιδια απο τα drive του xbox.

Δημοσ.
To Riddick είναι 1.51.

αλλα και με το πατσακι , παιζει. Και ονλινε, και αυτες η παπαριες, για καλα, οτι θα μπαναρουν ΑΜΕΣΟΣ και δεν ξερω τι, ειναι απλα, παπαριες..δεν προκειτε να γινει τιποτα, αν γινει, θα γινει με ενα dashboard update οπως παντα *εκτος ενα νοεμβριο, που γιναν καποια μπανς... Απο τα 3rd Wave games που βγηκαν, κανεις δεν εχει μπαναριστη ακομη. Και κανεις, δεν ξερει, με σιγουρια, τι μπορει να γινει, και ποτε.

Δημοσ.
Αδερφια ερωτηση.

Ευχαριστωωωωω

Gundam 2 και Riddick = Wave3

Τα άλλα όχι.

Δημοσ.

Εφαγα τρελη ξενερα με το Death Smiles.

To nfo ελεγε region free και τελικα ειναι Japan Only.

Κριμα διοτι ειναι τρελη παιχνιδαρα και το περιμενα πως και πως...

Δημοσ.
Εφαγα τρελη ξενερα με το Death Smiles.

To nfo ελεγε region free και τελικα ειναι Japan Only.

Κριμα διοτι ειναι τρελη παιχνιδαρα και το περιμενα πως και πως...

http://www.youtube.com/watch?v=7f0ucrsjn4U ? αυτο?? Ελεος..μια μουφα φενεται. arcade επρεπε να βγει..

Δημοσ.

Μιας και μιλήσατε για το νέο Riddick, το έχει παίξει κανένας? Λέει τίποτα? Είχα τελειώσει το Butcher's Bay στο Xbox 1 και έχω σκοπό να ασχοληθώ με το Dark Athena μόνο αν είναι καλύτερο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω διαβάσει ιδιαίτερα θετικά σχόλια, πιο πολύ για αρπαχτή μου φαίνεται.

Δημοσ.

παιδια, επειδη δεν εχω ασχοληθει τους τελευταιους μηνες λογω φορτου εργασιας, θελω λιγη βοηθεια.

Πριν κανα μηνα πηρε το ματι μου την ιστορια με το wave3 και οτι τα νεα games δε θα παιζουν στο 1.50. Αλλα ειδα κατι για 1.51, για 1.60 κλπ και αφου το resident evil ηταν wave2 και ηξερα οτι δε θα ειχα χρονο να ασχοληθω το ανεβαλα το νεο φλασαρισμα μηπως βγει καποιο πιο τελικο firmware(1.6 πχ), δεν ειμαι για να το ξεκοιλιαζω συνεχεια το μηχανημα...

Τωρα μετα απο τοσο καιρο ακομα με 1.51 βλεπω ασχολειται ο κοσμος....υπαρχει στα σκαρια 1.6 , να περιμενω και αλλο ή οχι?

Επισης, για το 1.50 ειχα αγορασει CK3 pro + probe (εχω jasper-liteon) , εκανα τη δουλεια μονος μου και μετα τα πουλησα. Εχω αποθηκευμενο το key μου τοσο σε αρχειο (αυτα που εφτιαχνε το jungleflasher) οσο και σε screenshot (γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται :D ). Για να περασω το 1.51 ή 1.6 ή οτιδηποτε δε χρειαζομαι CK3 πλεον σωστα? Αν θυμαμαι καλα μονο για να παρεις το key ηταν αυτα και για να δωσεις πιο ευκολα ρευμα στο drive. Τωρα που το εχω το key μπορω να φλασαρω απλα συνδεοντας το sata στο drive και δινοντας ρευμα απο το 360?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...