Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το xbox sky ειναι ανοιχτο

Μπράβο ρε φίλε! Το περίμενα πολύ καιρό να ανοίξει, ήμουν κάποτε γραμμένος αλλά με πέταξαν έξω (όχι για ratio αλλά επειδή δεν το πολυχρησιμοποιούσα). Έχουν εκεί πέρα μερικά πράγματα που δύσκολα βρίσκεις αλλού.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα. Εχω κατεβάσει μερικά παιχνίδια για το xbox τα οποία όμως δεν παίζουν (π.χ Dark Sector..) τα γράφω με το dvddecrypter.

Καμία ιδεά?

Δημοσ.

Δεν μας λες αυτα που πρεπει, τι drive εχεις, τι δισκακια χρισημοποιεις κτλ.

Με ενα γρηγορο search θα τα βρεις ολα εδω, μην τα περιμενετε ολα στο πιατο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Καλησπέρα στην κοινότητα. Εχω κατεβάσει μερικά παιχνίδια για το xbox τα οποία όμως δεν παίζουν (π.χ Dark Sector..) τα γράφω με το dvddecrypter.

Καμία ιδεά?

Χρησιμοποιησε το imgburn

Πρεπει να γραψεις το .dvd αρχειο!!!!!!!

http://justfuckinggoogleit.com/

Επεξ/σία από GR.destroyerH20
Δημοσ.

κατ αρχας βρες ενα προγραματακι το οποιο ονομαζετε agbx360 gui νομιζω εκδοση 1.01 φοτρωσε το image που κατεβασες και τρεχτο με το προγραμμα να δεισ αν ειναι σωστο .. δηλαδη αν περναει τα τεστ και στα βγαζει ολλα πρασσινα αν σου βγαλει κοκκινο μην το γραψεις αν στα βγαλει πρασινα κατευασε το clone cd v 5.3.0.2. kai γραψε σε verbatim DL+ .

Δημοσ.

το decrypter που χρησιμοποιεις δεν κανει. επισης χρειαζεσαι αντιγραφικο pioneer οποιοδηποτε μοντελο για να γραφονται σωστα. χρησιμοποιεισε clone cd ή imageburn σε χαμηλη ταχυτητα 2χ.

Δημοσ.
το decrypter που χρησιμοποιεις δεν κανει. επισης χρειαζεσαι αντιγραφικο pioneer οποιοδηποτε μοντελο για να γραφονται σωστα. χρησιμοποιεισε clone cd ή imageburn σε χαμηλη ταχυτητα 2χ.

Δεν ειναι απόλυτο το να έχεις pioneer για να γραφεται σωστα!

Δημοσ.

Pioneer?

Εγώ ένα LG χρησιμοποιώ και το Imageburn σε 2,4χ ταχύτητα, Verbatim DVD και μέχρι τώρα έχω γράψει πάνω από 15+ παιχνίδια και παίζουν κανονικότατα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για θυμιστε μου ρε παιδια μια στα γρηγορα το support της M$ για να αφαιρεσω την πιστωτικη μου απο το Live.

Καλω στο Toll free: (800) 4MY-XBOX δηλαδη 800-4633863 και μου βγαινει ενα ελληνικο μηνυμα να αλλαξω το πρωτο ψηφιο 0 (!) με το 2. Αλλα δεν ξεκιναω απο 0, αλλα απο 8.

*edit*

Ειχα χρονια την πιστωτικη μου στο Live και με χρεωνε καθε μηνα. Μου εβγαινε 5,49€/μηνα δηλαδη το χρονο 65.88€, βαλε και τους "τοκους" απο την πιστωτικη.......

Βρηκα ενα site και αγοραζεις καρτουλα XBOX Live 12+1month, 13 μηνες με 36,07€. Μια χαρα super δηλαδη :-)

Το προβλημα ειναι αν και ενεργοποιησα το redeem code, δεν με αφηνει να αφαιρεσω την πιστωτικη μου απο το XBOX Live account.

Επεξ/σία από nuxx
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...