Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οχι το dvd χρειαζεται να ειναι στο drive αλλα πλεον δεν το διαβαζει απο εκει αλλα απο το σκληρο δηλαδη δεν μπορεις να δανειστεις απο ενα φιλο το παιχνιδι να το περασεις στο σκληρο και μετα να μην το εχεις μεσα στο drive δεν θα ξεκινησει το παιχνιδι

Δημοσ.

Ευχαριστώ και πάλι. Αλλά δεν σου έχω πει και την μαλακία που έχω κάνει.

Μόλις αγόρασα τον σκληρό του έκανα format (μην ρωτήσεις γιατί) και μάλλον είχε και προγράμματα μεσα. Τι μπορώ να κάνω τώρα?

Δημοσ.

δεν εχεις προβλημα ισως να ειχε saves και καποια extras για παιχνιδια κλπ ισως και την αναβαθμιση αλλα αν το συνδεσεις στο live θα τα ξανακατεβασει

Δημοσ.

αν εννοεις το ΝΧΕ το βαζεις σε ενα usb stick το τοποθετεις στην πισω usb της κονσολας και τα κανει μονο του

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια panbil τα κατάφερα τελικά αρχίζω και μπαίνω στο νόημα!!

Τελικά δεν υπάρχεια κάπιο κόλπο με το οποίο μπορούμε να παλιζουμε τα παιχνίδια χώρις να χρειαστεί καθόλου να βάλουμε το dvd στο drive?

Δημοσ.

ωραιος μπραβο οσο για τα παιχνιδια οχι δεν υπαρχει κατι για να παιξεις απο τον σκληρο πρεπει να εχει και το δισκακι μεσα αλλα δεν σε πειραζει αφου ειναι φλασαρισμενο

Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι γίνεται μόνο με κάποιον NES emulator, ο οποιος παίζει μέσω Media Center (και όχι απευθείας στο ίδιο το 360). Δεν το έχω ψάξει και πολύ, γιατί (χωρίς παρεξήγηση) δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική του να σκάμε τόσα λεφτά και να αγοράζουμε nextgen κονσόλα για να παίξουμε Sonic, Μario και δεν ξέρω κι εγώ ποιο άλλο παιχνίδι 15ετίας. :-D

Δημοσ.

Πες τα ρε Zeppo:devil:

Bασικά, υπάρχει η δυνατότητα για emulators σχεδόν σε κάθε συσκευή. Μόνο στα 360 και στα πλυντήρια δεν έχουν βγάλει ακόμα. Παίξτε στο pc...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...