Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα με τον somerandomguy καθότι το dos σε τέτοιου είδους προγράμματα είναι ότι καλύτερο αφού δεν πρόκειται να σου κολλήσει όπως τα windows.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

με το Jungleflasher ειναι ευκολο, απλα πες λιγο με τι δινεις ρευμα στο drive? εκανες στιγμιαιο ανοιγμα κλεισιμο του ρευματος για να αλλαξει το status? με καρτουλα via εισαι ετσι? ποιο πατησες να διαβασει το χακαρισμενο firmware ή το original? (αν το ειχες κρατημενο καπου).

Δημοσ.

Kαλησπέρα σε όλους

Μετά από πολύ κόπο και πολλά βάσανα κατάφερα να βρω και να αγοράσω το drive samsung SH-D163D και μετά από μελέτη και κόπο βρήκα της kreon το firmware που κάνει υποτίθεται για το drive μου.

Δεν δούλεψε ποτέ έβγαζε συνεχεία σφάλμα ότι δεν είναι η σωστή έκδοση κτλ κτλ.

Το γύρισα πίσω από εκεί που το πήρα και αφού το εξέτασαν οι τεχνικοί του καταστήματος να το φλασαρουν διαπίστωσαν ότι όντως έχω το σωστό f/w δεν γίνετε να το φλασαρουν.

Αντί αυτού μου το αντάλλαξαν με το samsung SH-D162D όπου βρήκα το υποτιθέμενο σωστό F/W της Kreon και έκανα το σταυρό μου να δουλέψει.

Αποτέλεσμα? να είμαι απελπισμένος και να ζήτω ταπεινά την βοήθεια σας μήπως και μπορείτε να με βοηθήσετε με της γνώσεις σας

Δημοσ.

Περίμενε το iXtreme 1.6 για το drive του xbox. Θα μπορείς να κάνεις τη δουλειά που θες να κάνεις με το drive του xbox. Aν δε θες να περιμένεις, δεν ξέρω... Ίσως δε βρίσκεις το σωστό fw?? Μπορεί να βρεις παραπάνω info εδώ: http://www.360-gr.com/

Δημοσ.
Περίμενε το iXtreme 1.6 για το drive του xbox. Θα μπορείς να κάνεις τη δουλειά που θες να κάνεις με το drive του xbox. Aν δε θες να περιμένεις, δεν ξέρω... Ίσως δε βρίσκεις το σωστό fw?? Μπορεί να βρεις παραπάνω info εδώ: http://www.360-gr.com/

Τι εννοει ο καλιτεχνης εδω? Το Samsung το θελει για να ριπαρει τα δισκακια στο PC. Που κολαει το τι firmware φοραει το drive του Xbox και πως θα κανει την δουλεια του δηλαδη με το drive του Xbox??? :rolleyes:

Δημοσ.

Μην ξεχνάμε το σημαντικό wave3 strict που σημαίνει ότι αν εντοπίσει παιχνίδια που έχουν τροποποιηθεί από wave3 -> wave2 ώστε να παίζουν στα ixtreme 1.50 και πριν απλά δεν θα τα παίζει για μεγαλύτερη ασφάλεια από το xbox live γιατί αν παιχτεί ένα τροποποιημένο wave3 παιχνίδι στο live είναι σχεδόν σίγουρο ban.

Δημοσ.

το samsung-ακι στην bann- αρισμενη κονσολα μου τα φτησε και παω για αγορα νεου drive. θα παρω ενα benq στα 25 € απο ebay.

Εχω κανενα θέμα με region lock ή δεν παιζει ρολο?

Για βοηθηστε συντροφοι!

Δημοσ.

Καλημέρα στην κοινότητα!

Εχω κάποιες απορίες με το xbox οι οποιές λογικά θα είναι απαντημένες σε κάποιες απο τις 513 σελίδες του post!!!

Αλλά δεν μπορώ να τις διαβάσω είναι πολλές!!!

Είχα αγοράσει λεαν hbox 360 από ένα φίλο μου το οποίο ήταν φλασαρισμένο έπεζε τα αντεγραμένα. Αγόρασα έναν σκληρό για να μπορώ να αποθηκεύω παιχνίδια στον σκληρό και να τα τρέχω από εκεί. Τώρα αυτό δεν ξέρω πως γίνετε. Δοκίμασα αντεγραμένα αλλα και αυθεντικά δεν ξέρω πως είμαι τελείως noobas με τις κονσόλες.

Αν κάπιος βοηθούσε θα το εκτιμούσα πολυ.

Δημοσ.

καλημερα φιλε μου για να μπορεσεις να αποθηκευσεις τα παιχνιδια στο σκληρο πρεπει να κατεβασεις το νεο dashboard NXE ή συνδεοντας την κονσολα στο ιντερνετ και θα σου κανει αυτοματη εγκατασταση ή ψαχνοντας στο δικτυο να το βρεις να το κατεβασεις σε usb stick και να κανεις χειροκινητα την αναβαθμιση

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:55 ----------

παντως 2 sammie ms25 που έχω "αναβαθμισει" τα φτηνουν σιγα σιγα με open tray προβλημα.

καλημερα τα samsung γενικα πρεπει να εχουν ενα θεμα με το open tray και δεν μιλαω μονο για το 360 αλλα και για το xbox και σε pc

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...