Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα. Εχω ενα xbox360 με το Samsung ms28 . Μπορειτε να μου πειτε αν ειναι ευκολο τι χρειαζεται για το φλασαρισμα του ; Με οσα εχω διαβασει εχω μπερδευτει λιγο ...:-) Ευχαριστω

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αν θυμαμαι καλα για το ms28 ειναι συμβατες ολες η μητρικες (αλλα ψαξτο) οποτε το μονο που θες ειναι ενα καλωδιο sata για να συνδεσεις το drive και τροφοδοσια κανονικα απο το 360 ψαξε για iprep προτεινω το 101 v007,1 γιατι ειναι πολυ ευκολο στις εντολες φτιαχνεις ενα usb flash με το iprep για να μπουταρεις απο εκει αλλα θελει διαβασμα

Δημοσ.

Φιλε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου ... Απο αυτα που διαβασα το ms28 θελει καρτα με chipset της VIA ή να ξεκολησεις μια αντισταση (ετσι νομιζω δηλαδη) . Κοιταζοντας τωρα σε διαφορα site εχω βρει να αγορασω μια καρτα με via και το Blaster 360 NE . Με αυτα θα ειμαι οκ ? ή θελει και κατι ακομα? Ευχαριστω :-)

Δημοσ.

Ναι έχει δίκιο ο elvou το samsung ms28 θέλει απαραίτητα via chipset αλλιώς δεν κάνεις δουλειά.

αν θυμαμαι καλα για το ms28 ειναι συμβατες ολες η μητρικες (αλλα ψαξτο) οποτε το μονο που θες ειναι ενα καλωδιο sata για να συνδεσεις το drive και τροφοδοσια κανονικα απο το 360 ψαξε για iprep προτεινω το 101 v007,1 γιατι ειναι πολυ ευκολο στις εντολες φτιαχνεις ενα usb flash με το iprep για να μπουταρεις απο εκει αλλα θελει διαβασμα

Μάλλον τα μπέρδεψες λίγο τα πράγματα δεν είναι το ms28 που είναι συμβατό με όλες τις μητρικές αλλά το ms25.

Δημοσ.

το blaster μην το παρεις τσαμπα χρηματα θα δωσεις οσο για την via αν την βρηκες γυρω στο 10Ε ειναι καλα γιατι καποια μαγαζια την ειχαν βαλει 25Ε

ναι εχετε δικιο θελει via

Δημοσ.

Οποιος θέλει να φλασάρει αθήνα με πολυ λίγα λεφτα να παέι εδω.

http://www.modguru.gr/xbox360.htm

Πέρνει το παιδί 15 ευρώ και τα κάνει σωστά!

Εγώ που είχα φλασάρει πρίν 2 χρόνια και είχα ξεχάσει πως γίνεται και δεν ήθελα να διαβάζω 2 ώρες πήγα και με έφτιαξε σε 10 λεπτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζει κανεις online με το Xlink kai .

Μιλάμε για games στο 360 οχι του 1.

Games που εχω cod4/5 gow1 ,r6v1.

Στείτλε Pm ή ποσταρετε αν είναι.

Επεξ/σία από light360
Δημοσ.
Παίζει κανεις online με το Xlink kai .

Μιλάμε για games στο 360 οχι του 1.

Games που εχω cod4/5 gow1 ,r6v1.

Στείτλε Pm ή ποσταρετε αν είναι.

το εχεις δοκιμασει καθολου; Γιατι πριν κανα χρονο που ειχα δοκιμασει να μπω δεν τα ειχα καταφερει. Αν το δοκιμασες πως παει απο lag;

Δημοσ.
το εχεις δοκιμασει καθολου; Γιατι πριν κανα χρονο που ειχα δοκιμασει να μπω δεν τα ειχα καταφερει. Αν το δοκιμασες πως παει απο lag;

To mono προβλημα που εχει είναι οτι πρεπει ο host και ο client να εχουν λιγοτερο απο 33ms ping :mad::mad:.Οποτε μπορουμε να παιξουμε ονλινε με ατομα εντως ελλαδας και κατα προτημηση συην πολη μας (εμενα πχ Αθηνα).

Tωρα για το lag εξαρτάται απο τη συνδεση του host αλλα εφοσον το πινγκ ειναι μικρο δεν πρεπει να υπαρχουν προβληματα.

Δημοσ.

λοιπον παιδες θελω τα φωτα σας

εχω φλασαρισμενο benq 1,40 και θελω να το κανω 1,51

εχω το JungleFlasher v0.1.55 Beta κ κανω το εξης

παω mtk flash βρισκω το πορτ μου που ειναι το 360 παταω unlock benq μετα device id k οταν παω για το read κολλαει

καμια ιδεα κανεις; πως να κανω το φλασαρισμα;

Δημοσ.

Κάνε τη δουλειά με iprep και το τελευταίο def για 1.51.

Διάβασε και τον οδηγό Textbooks Hacking the 360 for Noobs 2008 και είσαι οκ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...