Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τώρα ποια ναι γίνετε σε όλες τις κονσόλες 360. Απλά πρόσεξε να πάρεις 360 με μητρική jasper(Θα το διαπιστώσεις αν στο παραθυράκι που έχει πάνω αριστερά λέει 12.1Α και έχει lot number μεγαλύτερο του 0842)

Φίλε JUST-GAMER, το συγκεκριμένο που βρήκα (ΧΒΟΧ ARCADE) είχε LOT NUMBER 0852X στο άσπρο αυτοκόλλητο με το bar code στο πλαινό μέρος του κουτιού. Την ένδειξη 12.1Α δεν κατάφερα να την εντοπίσω αν και δεν κατάλαβα και πολύ καλά που έπρεπε να κοιτάξω ακριβώς... Κάνει το συγκεκριμένο και αν ναι, δώσε μου και ένα σύντομο link για την θεραπεία του drive...

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χαχαχα διάβασα μάλιστα εχει κ ενα τυπο που εχει μονο 2 ποστ...καλα μιλαμε καθόλου δεν φαίνεται οτι ειναι ο ιδιος.

Μιλτο ξεχασε το ΛΟΤ,μονο με τα Α εισαι 100% σίγουρος.Δεν ειναι δύσκολο να το βρεις..κοίταξε πισω το κουτι και θα δεις που λει για το ρευμα.

Δημοσ.

γεια σας παιδια εχω παρει ενα χβοχ 360 ελιτε το κοκκινο ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ με το RE5 και θελω να μαθω πως μπορω να το φλασαρω. οι σελιδες ειναι πολλες και εχω μπερδευτει . αν καποιος μπορει να βοηθισει ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

θα χρειαστεις ενα εξαρτημα για να διαβασεις το κλειδι ψαξε για ck3 ή 360 xtractor θα το αγορασεις και μετα τα λεμε παλι

Δημοσ.

φιλε panbil ευχαριστω για την απαντιση σου. μετα απο λιγο διαβασμα αποτι εχω καταλαβει το μονο π χριαζομai ειναι το σιγκεκριμενο καλοδιο κα8ος ενα sata και τα υπολιπα γινοντε εφκολα μονο με το jungleflusher ,μεχρι εδω ολα οκ φτανει να βρω ενα 360Xtractor. αν κανω καποιο λα8ος διορ8οστε με (ωρ8ογραφηκα σιγουρα εχο κανυ);p οσο για το ixtreme 1.6 τι γινετε αυτο μπορω να το βαλω κατεφθια η μετα το 1.5?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου αν έχεις Firefox υπαρχει ελληνικό λεξικό.

Επεξ/σία από Woof
Δημοσ.

και σεις κολλατε σε κατι λεπτομερειες αλλα απαντιση δν βλεπω. α και η παρενθεση ηταν για πλακα

Δημοσ.

Επειδή έχω μείνει λίγο πίσω οταν με το καλό βγει το 1,6 θα περνάμε και θα παίζουμε τα games απο το σκληρό η και πάλι θα χρειάζεται όπως και τώρα το dvd μέσα?

Δημοσ.

Το δισκάκι πάντα θα χρειάζεται(Λόγο ασφάλειας βλέπεις) για να παίξει ένα παιχνίδι που είναι περασμένο στο δίσκο απλά τα νέα ixtreme 1.51 & 1.60 παίζουν και τα νέα παιχνίδια με το νέο wave3 που στην ουσία μέσα στο video partition έχουν βάλει το νέο dashboard update.

Δημοσ.
φιλε panbil ευχαριστω για την απαντιση σου. μετα απο λιγο διαβασμα αποτι εχω καταλαβει το μονο π χριαζομai ειναι το σιγκεκριμενο καλοδιο κα8ος ενα sata και τα υπολιπα γινοντε εφκολα μονο με το jungleflusher ,μεχρι εδω ολα οκ φτανει να βρω ενα 360Xtractor. αν κανω καποιο λα8ος διορ8οστε με (ωρ8ογραφηκα σιγουρα εχο κανυ);p οσο για το ixtreme 1.6 τι γινετε αυτο μπορω να το βαλω κατεφθια η μετα το 1.5?

καλημερα φιλε μου ετσι ειναι απλα θα πρεπει να διαβασεις τις οδηγιες καλα που εχει το jungleflasher και μετα να προχωρησεις εγω εχω το ck3 και μεσα στην συσκευασια του εδινε τα παντα (sata & usb) υπαρχει και ενα ή δυο ελληνικα καταστηματα που το εχουν θα σου στειλω pm

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...