Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ με την βοήθεια του JUST-GAMER το εκανα,δηλαδή εκείνος το εκανε λολ Αλλα τωρα το έμαθα ^^

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Guyz, sorry, δεν έχω ασχοληθεί με άλλα drives.

Για το δεύτερο πετάλι, έχουν πει ότι θα το πουλάνε μαζί με κάποιες εκδόσεις με το game, αλλά υπομονή γιατί δεν έχει βγει ακόμα. 29 του μήνα βγαίνει America.

Δημοσ.

Μια ερώτηση ρε παιδιά,αν θέλουμε να αλλάξουμε την ταχύτητα στο νεο φιρμ τι κάνουμε?Ας πούμε οτι δε 8ελω να διαβάζει συνέχεια 12Χ αλλά 8.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρίμα πάντως γιατί έτσι θα έχουμε πάλι πολύ 8ορυβο απ το drive..Άσε που φοβάμαι μην μου τα παίξει και άλας.

DVD key found @ 0xE030 key is 1898F8AFB2D04223CADF08212E35D9A9

Firmware is Benq OSIG: PBDS VAD6038-64930C

Firmware spoofed as: PLDS DG-16D2S 7485

Firmware type is: iXtreme v1.1D

Κοιτα να δεις τι φιρμ ειχα...κατι μου κάνανε αυτοι οι μαλακες οταν το ειχα παει στο easy buy world...απορώ πως δεν εφαγα μπαν.Πιος θα μου πει ρε σις πιο drive εχω τελικά?Πριν το παω σε αυτους ειχα BENQ παντως.

Επεξ/σία από Woof
Δημοσ.
Δεν είχε πει ο c4eva ότι τα νέα f/w θα παίζουν μόνο με 12x? (που είναι το default της MS)

Ακριβώς, έτσι είναι! Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί η MS ανιχνεύει (σύμφωνα με c4eva) την ταχύτητα του drive.

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο νομίζω οτι δεν είναι καλή ιδέα να βάζεις το key σου απο δω και απο κεί..

Αλλα ίσως να κάνω και λάθος. (που μάλλον κάνω μιας και είναι unique)

Δημοσ.

Ρε παιδιά, θέλω να αγοράσω xbox 360 πείτε μου τι πρέπει να προσέξω κατά την αγορά.Γίνεται hacking σ' όλες τις κονσόλες; Και πως; Sorry αλλά το thread είναι πολύ μεγάλο και δεν μπορώ να διαβάσω 500+ μηνύματα...

Δημοσ.
Για κάποιο λόγο νομίζω οτι δεν είναι καλή ιδέα να βάζεις το key σου απο δω και απο κεί..

Αλλα ίσως να κάνω και λάθος. (που μάλλον κάνω μιας και είναι unique)

Το κλειδί δεν είναι το κανονικό :-)

Δημοσ.
Δεν είχε πει ο c4eva ότι τα νέα f/w θα παίζουν μόνο με 12x? (που είναι το default της MS)

Ακριβώς και αυτό γιατί κάτι υποπτεύθηκε ότι με ταχύτητα χαμηλότερη της default είναι σαν να φωνάζεις στην Microsoft ελάτε να με μπανάρετε έχω πειραγμένο dvdrom γι' αυτό και σε όλα τα νέα firmware ο c4eva δεν έχει βάλει άλλες ταχύτητες πέρα από την default 12x όπως είχε στα παλιότερα και κάτι τροποποιημένα ixtreme 1.51 με ταχύτητες 8χ, 6, 4 δεν είναι firmware του c4eva γι' αυτό προσέξτε.

Ακριβώς, έτσι είναι! Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί η MS ανιχνεύει (σύμφωνα με c4eva) την ταχύτητα του drive.

Όταν σας λέγαμε παλιότερα μην φλασαρετε τα dvdrom drives σας σε ταχύτητες χαμηλότερες των 12χ δεν μας ακούγατε και μας λέγατε για θόρυβο κ.τ.λ.

Να τώρα που επαληθευόμαστε μιας και τα ίδια λέει ο πρωτομάστορας - καθηγητής c4eva.

Ρε παιδιά, θέλω να αγοράσω xbox 360 πείτε μου τι πρέπει να προσέξω κατά την αγορά.Γίνεται hacking σ' όλες τις κονσόλες; Και πως; Sorry αλλά το thread είναι πολύ μεγάλο και δεν μπορώ να διαβάσω 500+ μηνύματα...

Τώρα ποια ναι γίνετε σε όλες τις κονσόλες 360. Απλά πρόσεξε να πάρεις 360 με μητρική jasper(Θα το διαπιστώσεις αν στο παραθυράκι που έχει πάνω αριστερά λέει 12.1Α και έχει lot number μεγαλύτερο του 0842)

Δημοσ.

Δεν ξερω τι λεει ο πρωτομάστορας ,εμενα ομως ηταν 8χ και δεν με μπαναρανε εδω και ενα χρονο +

Δημοσ.
Δεν ξερω τι λεει ο πρωτομάστορας ,εμενα ομως ηταν 8χ και δεν με μπαναρανε εδω και ενα χρονο +

Αφού τα μπάνια είναι περίεργα ρε Woof! Και άλλοι οι οποίοι είχαν παίξει παιχνιδια live που ξεκάθαρα δεν έπρεπε να παιχτούν Live και δεν έπαθαν τίποτα. Αλλά αυτό είναι λίγο ρώσικη ρουλέτα. Φύλαγε τα ρούχα σου....

Δημοσ.

Ακριβώς κανείς ουσιαστικά δν γνωρίζει τι γίνεται...εδω και 4+ μηνες ειμουν στο Live με 1.1 φιρμ με τους καραγκιόζηδες στο EBW...μου έκαναν υποβάθμιση για να μπανιαριστεί η κονσόλα μηπως και παω να αλλάξω και αλλη μοβο..Μιλαμε το σκέφτομαι και μου έρχεται να παω να τους πλακώσω στα χαστούκια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...