Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις εφαγα την ξενερα με το "Play DVD" μυνημα. :confused:

δεν ηξερα τα περι 3rd wave κολπα.

Πρεπει δηλαδη να παμε σε 1,51. Α ρε GH τι μας κανεις :P

Για το 1.51 αρκει το JungleFlasher και ο παλιος καλος τροπος που βαλαμε το 1.4 σε BenQ? ( sata στο PC , windows , flashing και τελος )

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μολις εφαγα την ξενερα με το "Play DVD" μυνημα. :confused:

δεν ηξερα τα περι 3rd wave κολπα.

Πρεπει δηλαδη να παμε σε 1,51. Α ρε GH τι μας κανεις :P

Για το 1.51 αρκει το JungleFlasher και ο παλιος καλος τροπος που βαλαμε το 1.4 σε BenQ? ( sata στο PC , windows , flashing και τελος )

αυτή την απορία έχω και εγώ. αλλά νομίζω ότι θελει αυτες τις μαλακίες τα xtractor.

Δημοσ.

οτι drive και να εχεις αν ειναι φλασαρισμενο θα χρειαστει μονο ενα καλωδιο sata και τροφοδοσια απο το 360 αν εχεις liteon και θες να τραβηξεις το κλειδι για πρωτη φορα τοτε χρειαζεσαι xtractor

Δημοσ.

Για Hitachi 78 που πέρασα σήμερα 1.51 (λόγω GH:M ) πληροφοριάκα για όποιον ενδιαφέρει, ξεχνάμε το Toolbox και Mode B με Slax και πάμε μόνο με Jungleflasher. Πανεύκολο κιόλας. Απλά λέγανε ότι θέλει restore στο original (απ' το ήδη hacked) και μετά στο 1.51. Ακολούθησα αυτήν την οδό. Το άνοιγμα του xbox μου πήρε κάνα μισάωρο :-D ενώ η διαδικασία του mode b (μέσω Jungleflasher) και flashing γύρω στα 5-10 λεπτά το πάρα πολύ.

υγ. ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο Guitar Hero. Όλα τα τραγούδια παλούκια. :P

Δημοσ.

Storm1672 εγω εχω benq φλασσαρισμενο,που δεν το έχω κάνει εγώ..τι διαδικασία 8ελει για να αλλάξει το φιρμ?

Δημοσ.

Πιστεύω στα hitachi και στο original fw να μην γυρίσεις και να τα φλασάρεις κατευθείαν στο νέο hacked ixtreme 1.51 δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα καθότι το έχουν κάνει πολλοί χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.

Storm1672 εγω εχω benq φλασσαρισμενο,που δεν το έχω κάνει εγώ..τι διαδικασία 8ελει για να αλλάξει το φιρμ?

Άνοιγμα το 360 σου σύνδεση του benq drive με μια sata του υπολογιστή σου και φλασάρισμα με το νέο ixtreme 1.51 αφού έχεις πάρει το original fw με το μοναδικό κλειδί πρώτα για να φτιάξεις το νεο hacked ixtreme 1.51 firmware.

Δημοσ.
Πιστεύω στα hitachi και στο original fw να μην γυρίσεις και να τα φλασάρεις κατευθείαν στο νέο hacked ixtreme 1.51 δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα καθότι το έχουν κάνει πολλοί χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.

Άνοιγμα το 360 σου σύνδεση του benq drive με μια sata του υπολογιστή σου και φλασάρισμα με το νέο ixtreme 1.51 αφού έχεις πάρει το original fw με το μοναδικό κλειδί πρώτα για να φτιάξεις το νεο hacked ixtreme 1.51 firmware.

και το οριτζιναλ να μην εχει απο το benq θα διαβασει το ηδη χακαρισμενο κλειδι που εχει τωρα το drive και θα φτιαξει το 1.51 δεν υπαρχει προβλημα

Δημοσ.
Που θα βρώ ρε παιδιά τώρα 2ο pedal για drums καθώς και το splitter που χρειάζεται? Ξέρει κανείς να μας πει?

Μετά από κάμποση έρευνα για το θέμα του drum kit, λέω τελικά να μην πάρω το Ion Drum Rocker. Πιστεύω ότι δεν αξίζουν τόσα λεφτά (400+ ευρώ), ειδικά όταν δεν είναι βέβαιο αν συμπεριφέρονται σαν 4-pad ή 5-pad τύμπανα στα δύο τελευταία GH. Μάλλον θα τσιμπήσω τα τύμπανα του GH:WT.

Η ερώτησή μου είναι ίδια με του polakis. Πού στο καλό θα βρούμε δεύτερο πετάλι και adapter/splitter? Το μόνο που βρήκα στο ebay είναι κάποιους τύπους που πουλάνε το αυθεντικό παιχνίδι, μαζί με δεύτερο πετάλι και το adapter. Ενώ αρκετοί άλλοι πουλάνε μόνο το πετάλι, σαν replacement part χωρίς τον adapter. Αν κάποιος βρει κάτι, ας μας πει.

Δημοσ.

Δεν πρέπει να έχω μια συγκεκριμένη κάρτα VIA όμως?Η κάνει οτιδήποτε...

Δημοσ.

Ναι πρέπει να έχει VIA chipset ο υπολογιστής σου (ή αγόρασε μια VT6421Α από ebay με 10 ευρώ). Δουλεύουν και τα nForce chipsets αν και δεν δουλεύουν όλες οι εκδόσεις. Αν έχεις Intel chipset πιθανότατα δεν θα κάνεις δουλειά.

Δημοσ.

Όχι για τα benq δεν είναι και τόσο απαραίτητο γιατί με το νέο dosflash 1.7beta υποστηρίζονται σχεδόν όλα τα κοινά sata chipset. Εσύ τι sata controller - chipset έχεις στο pc σου?

Δημοσ.

Για καποιον που εχει Benq ηδη φλασαρισμενο με 1.4 , χρειαζονται τα βηματα με iPrep κτλ που βλεπω σε οδηγους?

Ή υπαρχει τροπος να τα δουν κατ'ευθειαν τα Windows και να κανουμε το φλασαρισμα απο κει?

Ρωταω γιατι σε guides βλεπω ολο για DOS και USB bootable. Ενω θυμαμαι οτι την πρωτη φορα που περασα το 1.4 , το εκανα πολυ ευκολα απο τα windows ( δε θυμαμαι πως ακριβως ομως γμτ :P )

Δημοσ.

μπορεις να τρεξεις το jungleflasher απο windows για το benq που ρωτας αλλα και με iprep ειδικα το v007.1 ειναι πανευκολο απλα του πατας τον αριθμοπ που αντιστοιχει στην αναλογη εντολη που θελεις και τα κανει μονο του

δηλαδη εχει

1. read samsung

2. read benq

3. read liteon

τυχαια τα εβαλα ετσι? και του πατας τον αριθμο που αντιστοιχει στο drive σου και συνεχιζεις στο επομενο βημα.....

Δημοσ.

Τελικα με την βοηθεια του JUST-GAMER το καταφερα να περασω το 1.51.

Δοκιμασαμε DosFlash32 και JungleFlasher σε windows XP και windows 7 , αλλα τζιφος.

Εκανα ενα USB bootable με το iPrep και η δουλεια εγινε σε δυο λεπτα. :)

Και επιτελους απολαυσα λιγο Kirk στο GH:M :-D:-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...