Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και με σκέτο το πρόγραμμα μπορείς αρκεί να συνδέσεις τον κάθε δίσκο με τον υπολογιστή σου μέσω sata θύρας αφού τον βγάλεις από το κουτί του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tι λες ρε Jim τώρα, θα πάθουμε τπτ βραδυνιάτικο. Κόφ' τις πλάκες. Άσε που κατά πάσα πιθανότητα, για να βγαίνει το Ευρωπαϊκό το Μάιο, θα είναι region locked το αμερικάνικο που βγαίνει 29.

ΕDIT: Βγήκε...... Είναι αλήθεια.

Μπορώ να χ3στώ απ' τη χαρά μου ελεύθερα. :lol:

Και είναι RF. Αν δεν έχει και 3rd wave,

πιάσαμε την καλή. :-)

Guitar_Hero_Metallica_RF_USA_XBOX360-NiG

(το αντίστοιχο scene release - φαντάζομαι κλεμμένο της iND θα είναι)

EDIT 2: 3rd wave - Requires iXtreme v1.51 or later

Μόλις το τσέκαρα με abgx360 1.0.1...

Doh!

Επεξ/σία από Storm1672
Δημοσ.

Δυστυχώς ΕΙΝΑΙ 3rd wave. Το περίμενα πολύ καιρό αλλά εφόσον προσπαθώ να αποφύγω το εκ νέου φλασάρισμα, θα περιμένω για καμια patched release που να παίζει σε pre 1.51 μηχανάκια.

Δημοσ.

Απλά να σας πω ότι τυχαία πήγα χθες grmods (φιλαράκι ο θανάσης) και έβαλα 1.51 για να είμαι σίγουρος και στα καπάκια σκάει το βράδυ το guitar hero metallica! Με το που το βλέπω σοκάρομαι. Μπαίνω μέσα με την αγωνία στο κόκκινο, ξέροντας οτι το Pal θα βγει 5 Μαϊου. Και βλέπω...REGION FREE!!!!!!!! YEEESSSSS!!!

Το άφησα το βράδυ και σήμερα το πρωί ήταν έτοιμο! Παιδιά μακράν το καλύτερο guitar hero που έχει βγει! Μιλάμε για την απίστευτη πόρωση!!!!!!!! Unforgiven, Nothing else matters, one, muster of puppets και δεν συμμαζεύεται λέμεεεεεεεε!!!!!!!!!! Κόλαση!!!!

Που θα βρώ ρε παιδιά τώρα 2ο pedal για drums καθώς και το splitter που χρειάζεται? Ξέρει κανείς να μας πει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχε χάρη που έχω αφήσει όλα τα... συμπράγκαλα στο χωριό, οπότε δεν θα μπορώ να το παίξω ακόμα κι αν το κατεβάσω και φλασάρω και το 360. Νομίζω ότι ήγγικεν η ώρα της έρευνας αγοράς για τα Ion drum rocker.

edit:

Με μια γρήγορη ματιά:

• drumrocker_front2.jpg

• Ion Kit Drummer με ένα πετάλι και 2 cymbals -> περίπου 340-345 ευρώ από Αμερική. Πρακτικά όλοι από εκεί στέλνουν και επειδή το δέμα είναι βαρύ (κάτι είδα για 15-20 κιλά) τα μεταφορικά είναι τουλάχιστον 100 ευρώ, γι' αυτό πάμε στα 340.

roadie2_packageB.jpg

• Roadie Double Bass Adapter & Pedal for Ion Drum Rocker -> γύρω στα 80 ευρώπουλα. Ειδικά για το GH-Metallica η δεύτερη μπότα είναι σχεδόν απαραίτητη αλλά και σε πολλά τραγούδια των παλιότερων GH/RB θα βοηθήσει πολύ.

53445.jpg

• Ion Audio Ied07c Drum Rocker Cymbal Expansion Kit -> περίπου 90 ευρώ, δεν είμαι όμως εντελώς σίγουρος ότι χρειάζεται αυτό το πράγμα, καθώς τόσο τα RB, όσο και τα GH δεν έχουν σχεδιαστεί για να παίζουν με 3 cymbals, πιο πολύ για εφέ πρέπει να είναι, οπότε μπορεί άνετα να αγοραστεί αργότερα ή καθόλου.

Το όλον... πολλά ευρώπουλα και το σκέφτομαι. Ίσως τα αγοράσω αργότερα, γιατί ούτως ή άλλως στην Αθήνα δεν νομίζω να προλαβαίνω να παίζω αυτό το πράγμα, θα τα αφήσω όλα στο χωριό που πάω μία στο τόσο. Το κακό είναι ότι δεν πρόκειται για 3rd party drums που έχουν βγει αποκλειστικά για το παιχνίδι, αλλά στην πράξη είναι πραγματικά electronic drums που μπορούν να συνδεθούν και με PC και να κάνουν παπάδες (μου φαίνεται με τη χρήση του σχετικού module). Γι' αυτό και κοστίζουν ο κούκος αηδόνι. Τώρα αν το ψάξουμε περισσότερο και βρούμε κανένα ευρωπαίο reseller, που να τα πουλάει πιο φτηνά, ίσως κάτι γίνει. Πχ. στο γερμανικό ebay που έριξα μια ματιά, το drum kit έχει 300+25 ευρώ και το τρίτο cymbal στα 54+25, αρκετά φθηνότερα. Τα στέλνουν δε από Γερμανία, άρα δε θα κάνουν το κλασικό 20ήμερο (και βάλε) που είναι ο... κλασικός χρόνος αποστολής από Αμερική.

Επεξ/σία από nzeppos
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

ΟΚ κάτι στέλνει ο θείος. Θα δοκιμάσω να σκαλίσω το iso με το κλασικό "3rd Wave Mod Patch For iXtreme" (απλώς αντικαθιστά το video partition) και ελπίζω να δουλέψει.

Δημοσ.
ΟΚ κάτι στέλνει ο θείος. Θα δοκιμάσω να σκαλίσω το iso με το κλασικό "3rd Wave Mod Patch For iXtreme" (απλώς αντικαθιστά το video partition) και ελπίζω να δουλέψει.

This is a patch that will allow you to play new wave X360 games on IX1.4x

and 1.5. This wont prevent from a ban but will allow you to play these new

games without updating your firmware.

a) DO NOT play the resulting game on live

B) DO NOT have the disc in tray while signed into live (booted or not)

There's a method out there using Muleter and abgx - quite long process though -

This patch is as easy as a 2 clicks of mouse.

1-Simply launch ppf-o-matic3.exe

2-Select your ISO

3-Select patch v14-15.ppf

4-Apply

I recommend you upgrade your firmware to 1.51 if you want the real deal...

This patch is to be considered as a temporary solution only.

AGAIN DO NOT PLAY LIVE WITH IT

(Tested on HAWX on iX1.4.."may" work on other games)

Δεν το γλυτόνουμε το 1,60...

Πάλι φλασάρισμα γαμώτο..

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο 360 είναι ήδη μπαναρισμένο άρα δεν με πειράζει το ζήτημα του Live. Μέχρι τώρα νομίζω ότι το πατσάκι "παίζει" σε όλα τα παιχνίδια που έχει δοκιμαστεί, άρα λογικά θα δουλέψει και με το GH/Metallica. Ίδωμεν.

Δημοσ.

Nzeppos, έχω την εντύπωση πως αυτό το set με τα drums το έχουν στο Public, σε ένα pc όπου κάνουν παρουσίαση ένα πρόγραμμα για drums.

Δεν ξέρω όμως αν το πουλάνε κανονικά (πιάνει πολύ χώρο το όλο σετ!)

Δημοσ.

παιδια παλια υπηρχε ενα site και μοιραζε demo accounts για το live για 3 μερες νομιζω , υπαρχει κατι αντιστοιχο τωρα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...