Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ επειδή τα δισκάκια τα έχω τζάμπα, με καίει το θέμα χώρου... και το ότι γράφω κάθε μαλακία που βγαίνει και δεν έχω χρόνο να την παίξω.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλά το δισκάκι δεν με πειράζει και το flash-αρισμένο το έχω για offline αποκλειστικά. Παιχνίδια που σκοπεύω να παίξω online τα αγοράζω αυθεντικά. Anyway, το παιχνίδι είναι μούφα από τις λίγες αν και έχει κάποια διασκεδαστικά στοιχεία. Όμως το παιχνίδι μοιάζει σαν μίγμα Mario Kart(!!) με GTA. Τα γραφικά του είναι για Wii...

Δημοσ.

Για ποιο παιχνίδι λες ?

Μου είπανε ότι θα με πάρουν τηλ από την courier σε εργάσιμες!

Και σε 3 με 4 εβδομάδες θα μου το φέρουν.

Είδη το ψάχνω για να πάρω άλλο.

Δημοσ.
Για ποιο παιχνίδι λες ?

Μου είπανε ότι θα με πάρουν τηλ από την courier σε εργάσιμες!

Και σε 3 με 4 εβδομάδες θα μου το φέρουν.

Είδη το ψάχνω για να πάρω άλλο.

Το Wheelman!

Δημοσ.

Ρε παιδιά τα έφτυσε το dvd και παρήγγειλα άλλο drive! Είναι το ίδιο με αυτό που έχω εγώ (MS28). Έχω κρατήσει το iXtreme 1.51 spoofed με το κλειδί από αυτό που χάλασε, έτοιμο για γράψιμο δηλαδή. Αυτό που πρέπει να κάνω για το καινούργιο drive είναι unlock για να μπεί σε vendor mode και μετά γράψιμο κατευθείαν στη rom έτσι δεν είναι? (JungleFlasher)

Δημοσ.
Σορρυ ρε σι....αλλά γιατί δεν άλλαζες μια μοβο με 80 να τελειώνεις...

όχι τίποτα άλλο, αλλά τζάμπα μαλώναμε... :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μέτριο το WWE Legends of Wrestlemania...

Ειναι καλυτερο απο το wwe smack down vs raw; Παιζει χωρις το 1.51;

Επεξ/σία από butcher13
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...