Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω πάντως δεν εχω ακούσει για κατι τέτοιο εκτός...και αν τα έχουν σε κλειστούς χωρους.Εγω εχω το 1ο και το άναβα καλοκαιρι χωρις το παραμικρο προβλημα.Αλλα το εχω και πανω στο γραφείο ε οπως και το 360.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε, Woof, δε σημαίνει ότι επειδή δε σου' τυχε εσένα δε συμβαίνει. Με στατιστικές πάνε αυτά. Όχι με το τι έχουμε δει εμείς. Αλλά όπως είπανε και τα παιδιά καμία σχέση σε έκταση με το RROD.

Να πω επίσης ότι μου έχει εμφανίσει E74, μοντέλο με Zephyr, καμία μόντα για ψύξη, το έκλεισα κατευθείαν και το ξανάνοιξα και δε μου το ξαναεμφάνισε. Αυτό πριν κάνα 10μηνο και είναι ακόμα ζωντανό.

Επίσης, το Wheelman, προτού το αγγίξετε, κατεβάστε το demo για να νιώσετε την αηδία από 'κει. Το χειρότερο παιχνίδι που 'χω παίξει στο xbox.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστα με στατιστικές πανε,βρείτε μου μια στατιστική για το συγκεκριμένο θέμα να δούμε... Οσο για το 360 θα στο κάνει πάλι....αν το εχεις χακαρι άνοιξέ το και βαλε Ανεμιστήρα να φυσάει στην GPU.Ισως και να σω8ει.

EDIT:Άκυρο μπερδεύτηκα με αλλο τοπικ αυτα παθαινεις αν νυσταζεις και κανεις και ενα σορο πράγματα μαζι..:/

Επεξ/σία από Woof
Δημοσ.

Εμενα παλι μου την δινει οταν την τριχα την κάνουμε τριχια,ολα μπορουν να τα πα8ουν οι κονσολες σε αλλους χαλούσε και το ΡΣΧ σε αλλους η τροφοδοσία το θεμα είναι η έκταση που εχει το φαινόμενο.Το μονο φαινόμενο σε έκταση ειναι το laser.

Δημοσ.

Μιλάω για το Ε74 καθαρά το οποίο πολύ πιθανό είναι να είναι σφάλμα καλωδίου και να μην ξαναγίνει ποτέ και τη σιγουρία σου οτι θα το ξανακάνει + την προτροπή να βάλει ανεμιστήρα στην gpu ffs..

Συμφωνώ κατα τα άλλα οτι δεν υπάρχει θέμα υπερθέρμανσης στο ps3.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εισαι τρομερα κωλόφαρδος μπορεί.Οταν βγάλει χαλασμενα γραφικά η ο8ονη τοτε κλαφτα...Η σιγουρια μου ειναι γιατι το επαθα και εγω .

EDIT:Ακυρο και αυτο μια και αρχισε απο λαθος .

Επεξ/σία από Woof
Δημοσ.

Ναι το ειχα δει σε ενα αλλο τοπικ και μπερδεύτηκα βλεπω και μπαλα και μιλαω κ ολας και εφαγα πακετο λολ Ακυρο τοτε.

Δημοσ.

Επίσης, το Wheelman, προτού το αγγίξετε, κατεβάστε το demo για να νιώσετε την αηδία από 'κει. Το χειρότερο παιχνίδι που 'χω παίξει στο xbox.

Και δεν κατεβάζω το πλήρες έτσι για να σχηματίσω μια πιο καλή άποψη?

Δημοσ.

Μπράβο. Πολλές φορές έχω πει να κατεβάσω το full για να το δω καλύτερα και τελικά έχω κλάψει τα 2 ευρώ. Το πρόβλημα είναι ότι μετά από 3 χρόνια έχουν μαζευτεί πολλά τέτοια 2ευρα και θα φάνε σουτ τα μισά δισκάκια. Demo και πάλι demo, μεγάλη υπόθεση. Πλάκα πλάκα, παίζει να βγει κανα καλό παιχνίδι σύντομα? Γιατί έχω να δω από την περασμένη χρονιά, τότε με το χαμό που βγήκαν όλα μαζεμένα (και leaked).

Δημοσ.

Εγώ πια διαλέγω τι γράφω γιατι στο τελος τα εχω εκει και μου πιάνουν τσάμπα χώρο χώρια τα λεφτα απο τα δισκάκια...εχω κυριολεκτικά γεμίσει απο παιχνίδια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...