Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Klain σε είχα κάνει add στο LIVE αλλά δεν μπήκες ποτέ μου φαίνεται

Τηλεφωνική Υποστήριξη

00800 44 12 8732

Για άτομα με προβλήματα ακοής (συσκευή TTY):

00800 44 12 8733

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-18:00

Σάββατο: κλειστά

Κυριακή: κλειστά

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Το μηχάνημα δεν έχει ίχνος ανοίγματος!

Οπότε εάν έχει κάποιος το τηλ ας το Postari να μην ψάχνω...

μην πάρεις MS Hellas

πάρε στο ξένο support, έχει πλέον και ελληνικά

00800 44 12 8732

Δημοσ.
Και για πιο λογο να το κανει...για να του ερθει πιο ακριβά? Αφού και πάλι καινούριο θα είναι.

με 20ε παραπάνω έχει ολοκαίνουρια κονσόλα, σιγά τα ωα... με αλλαγμένη μητρική δεν είναι καινούριο. Όλα αυτά βέβαια αν δεν του το φτιάξουν.

Δημοσ.

Λοιπόν μόλις μίλησα με MS και όπως είπατε και εσείς θα έρθουν και θα το πάρουν από το σπίτι θα το φτιάξουν και θα μου το φέρουν πίσω.

Πολύ καλό support μπορώ να πω...

Αυτό βέβαια καλό θα ήτανε να το πω αφού μου το φτιάξουν .... :lol:

Δημοσ.
με 20ε παραπάνω έχει ολοκαίνουρια κονσόλα, σιγά τα ωα... με αλλαγμένη μητρική δεν είναι καινούριο. Όλα αυτά βέβαια αν δεν του το φτιάξουν.

Καινούρια κονσόλα +30 + οτι πρέπει να ψάχνει να δώσει το παλιό 50Ε και χωρίς σκληρό :-) Εγώ δεν το βρίσκω και τόσο συμφέρων...Εκτος και αν δεν εχει σκληρο και η δικη του.

Καλά ας δούμε τι θα γίνει 1α..

Δημοσ.
Καλά ας δούμε τι θα γίνει 1α..

καλά εννοείται απλά λέμε... εγώ δεν θα το έφτιαχνα. Θα έπαιρνα νέο.

Δημοσ.

Εγώ το έκανα γιατι ειναι πολυ πιο απλο και πολυ πιο φτηνό..με τα εχτρα λεφτα που θα εδινα για καινούριο αγορασα το Lian li κουτάκι.Ειναι πολυ καλύτερα να διαθέσει καποιος εκει τα χρήματα του για να ειναι σίγουρος οτι δε θα το ξαναπαθει παρα να πάρει νεο.

Δημοσ.

Κι όμως woof εδώ έχεις άδικο τα νέα xbox360 με jasper μητρική είναι πάρα πολύ ποιο δύσκολο.

Άλλα προβλήματα μπορεί αλλά rrod το κόβω χλωμό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιο δύσκολο σίγουρα αλλα οχι ακατόρθωτο μια και το κουτί του 360 ειναι ασφυχτικά μικρο...Εμένα παρόλο που δεν ειναι jasper δεν υπάρχει περιπτώσει να χαλάσει απο rrod ουτε σε 1000 χρόνια.

Το κουτάκι εχει απίστευτο "αερισμό" και μπορεις να κάνεις και μοντες αν θελεις ακομα πιο πολύ,εγω εχω κανει και σου μιλαω κυριολεκτικά οι ψύκτρες και η μοβο είναι παγωμένες.

ΒΤW Η μοβο που θα πάρει (αν επερνε..) θα είναι και jασπερ...

Επεξ/σία από Woof
Δημοσ.

Εμενα μου αλλαξανε την μητρικη που τα ειχα παιξει αλλα επισης και το drive που δεν ειχε τιποτε...

Αντε ξανα μανα παλι να ψαχνω για φλασαρισμα.

Δημοσ.
Πιο δύσκολο σίγουρα αλλα οχι ακατόρθωτο μια και το κουτί του 360 ειναι ασφυχτικά μικρο...Εμένα παρόλο που δεν ειναι jasper δεν υπάρχει περιπτώσει να χαλάσει απο rrod ουτε σε 1000 χρόνια.

Το κουτάκι εχει απίστευτο "αερισμό" και μπορεις να κάνεις και μοντες αν θελεις ακομα πιο πολύ,εγω εχω κανει και σου μιλαω κυριολεκτικά οι ψύκτρες και η μοβο είναι παγωμένες.

ΒΤW Η μοβο που θα πάρει (αν επερνε..) θα είναι και jασπερ...

Αυτό που υπογράμμισα ισχυει όμως και για το ps3 που υποτίθεται είναι πολύ ποιο αξιόπιστο σε θέμα κατασκευής απ' οτι το 360.

Δημοσ.
Έχει πρόβλημα το ps3 υπερθέρμανσης και δεν το ξέρω?

Ναι φίλε μου! Απλά δεν ήταν ποτέ τόσο διαδεδομένο όσο ήταν για το XBOX με τις πρό-Falcon μητρικές. Το PS3 είναι λίγο μεγαλύτερο οπότε βοηθάει και δεν έχει και το καταραμμένο x-clamp.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...