Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουμε και λέμε...

Έχω ένα φλασαρισμένο 360 αμπανάριστο που μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Εχτές λοιπόν εκεί που καθόμουν και μιλούσα στο Live με ένα φίλο βάζω να παίξω λίγο Fifa 2009.

Παρατηρώ λοιπόν κάποιες περίεργες γραμμές στα γραφικά και λέω κάτι δεν πάει καλά.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο έγινε η μεγάλη βλακεία γιατί όπως μίλαγα αφηρημένος πήγα να σκαλίσω με το 360 ανοιχτό τα καλώδια από πίσω...

Εκεί λοιπόν που κοίταγα εάν είναι στην θέση του τα καλώδια και δεν έβλεπα να αλλάζει κάτι έκανα την μαλακία και μετακίνησα το διακόπτη από TV που το είχα σε HDTV.

Κατευθείαν έκλεισε το 360.

Όταν το άνοιξα έβγαλε το error e74 και μου ανάβει κόκκινο το λαμπάκι του τέταρτου χειριστηρίου.

Αυτά....

Μπράβο μου μπορώ να πω...

Άντε τώρα για καινούργιο...

Πάνω που τερμάτιζα το Resident 5

Επεξ/σία από papahlamidas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αποσυνδεσε καλωδια σκληρο δισκο απο το xbox και αφησε το 10 λεπτα.Μετα συνδεσε το στην tv χωρις τον σκληρο δισκο και πες μας τι εγινε.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.
Έχουμε και λέμε...

Έχω ένα φλασαρισμένο 360 αμπανάριστο που μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Εχτές λοιπόν εκεί που καθόμουν και μιλούσα στο Live με ένα φίλο βάζω να παίξω λίγο Fifa 2009.

Παρατηρώ λοιπόν κάποιες περίεργες γραμμές στα γραφικά και λέω κάτι δεν πάει καλά.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο έγινε η μεγάλη βλακεία γιατί όπως μίλαγα αφηρημένος πήγα να σκαλίσω με το 360 ανοιχτό τα καλώδια από πίσω...

Εκεί λοιπόν που κοίταγα εάν είναι στην θέση του τα καλώδια και δεν έβλεπα να αλλάζει κάτι έκανα την μαλακία και μετακίνησα το διακόπτη από TV που το είχα σε HDTV.

Κατευθείαν έκλεισε το 360.

Όταν το άνοιξα έβγαλε το error e47 και μου ανάβει κόκκινο το λαμπάκι του τέταρτου χειριστηρίου.

Αυτά....

Μπράβο μου μπορώ να πω...

Άντε τώρα για καινούργιο...

Πάνω που τερμάτιζα το Resident 5

Δεν παίζει ρόλο ότι άλλαξες τον διακόπτη ενώ δούλευε το 360 κάτι άλλο θα φταίει και στο λέω αυτό γιατί το έχω κάνει άπειρες φορές και το 360 μου δουλεύει μια χαρά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
αποσυνδεσε καλωδια σκληρο δισκο απο το xbox και αφησε το 10 λεπτα.Μετα συνδεσε το στην tv χωρις τον σκληρο δισκο και πες μας τι εγινε.

Το έκανα είδη αυτό. Αλλά τίποτα!

Θα το ξανά κάνω το απόγευμα...

Ξέρετε άλλους που τους έβγαζε το error e74 και του δούλεψε μετά?

Πάντως στο Internet που κοίταξα όσοι έχουν αυτό το πρόβλημα το στέλνουν για service!

Επίσης μήπως όταν άλλαξα τον διακόπτη έψαξε HDTV και επειδή δεν βρήκε να έχει κολλήσει?

03-05-07_2045.jpg

03-05-07_2016.jpg

Τελικά μάλλον τον ήπια για τα καλά...

Error Codes Explanation

E74: There is high chance it's a scalar chip problem (the "ANA" or "HANA" chip near the AV cable connection) it can also be caused by a faulty AV cable so check that first. In some cases it is a problem with the GPU and may be repairable by doing the x-clamp replacement (see error 0102)
0102: Error in the "Digital Backbone" (CPU/GPU/RAM), this is usually caused by a cold solder joint between the GPU and the main board.

There are two theories to fixing this one deals with the "X" clamps that hold down the chips. The other involves re-Heating the chips. DO NOT attempt either of these if your console is still under warranty. If your console is still under warranty return it to the store where it was purchased or call MS to have it replaced.

Να υποθέσω ότι αφού είναι φλασαρισμένο δεν είναι και πολύ ιδέα να το πάω για service ε?

Επεξ/σία από papahlamidas
Δημοσ.

Αν δεν έχει πολύ εμφανή σημάδια ανοίγματος (ΠΟΛΥ εμφανή) θα το στείλεις φυσικά και λογικά θα στο φτιάξουν :)

Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.. Το πολύ πολύ να σου το στείλουν πίσω έτσι άν και σπάνια συμβαίνει αυτό σε αμπανάριστες κονσόλες :)

Δημοσ.
Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.. Το πολύ πολύ να σου το στείλουν πίσω έτσι άν και σπάνια συμβαίνει αυτό σε αμπανάριστες κονσόλες :)

εκτός του νικόλα... που ήταν σαν δαγκωμένο μήλο

Δημοσ.

Ε ναι γι αυτό λέω για ΠΟΛΥ εμφανή..

Αν έχει απλά σημαδάκια δεν παίζει πρόβλημα..

Άσε που έχουμε ακούσει μέχρι και κονσόλες με moddαρισμένα case να φτιάχνουν..

Ανάλογα που θα πέσεις είναι..

Το κορυφαίο που έχω ακούσει είναι να στο φτιάχνουν και να σου γυρνάν και την αντιγραφή που έμεινε μέσα σε σακουλάκι... Νομίζω οτι έγινε σε μέλος του φόρουμ κιόλας..

Δημοσ.

Γερμανοί παιδί μου... άλλο επίπεδο. Χάθηκε να βάλουν μια θήκη;

Το πάω εκεί που το αγόρασα ?

παίρνεις τηλ και σου στέλνουν κουριερ... το τηλ κάπου το λέει εδώ μέσα

Δημοσ.

papahlamidas

δυστυχώς τον ήπιες για τα καλα όπως είπες..Αλλα ακομα και να μην στο φτιάξει η ΜΣ δεν χρειάζεται να τα χωσεις παλι για νεο,απλα άλλαξε την μοβο με 80-90Ε και εισαι οκ.

Δημοσ.

ε, καλά... αν είναι να αλλάξει μητρική παίρνει με 160 ένα καινούριο και πουλάει κάνα 50 το παλιό ανταλλακτικά

Δημοσ.

Ο πόντιος γνωρίζει :D

Papahlamida όπως σωστά λέει ο alexzzz έρχονται στο παίρνουν με courrier και στο φέρνουν αντίστοιχα :)

Απλά κάνα μήνα θα μείνεις εκτός..

Το τηλ της m$ hellas δεν το θυμάμαι tbh αλλα κάπου αναφέρεται εδώ..

Δημοσ.

Και για πιο λογο να το κανει...για να του ερθει πιο ακριβά? Αφού και πάλι καινούριο θα είναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...