Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση να βάλω ixtreme 1.51 χωρίς να ανοίξω την κονσόλα? τώρα έχει 1.5 πάνω και δοκίμασα το trivial pursuit και δεν παίζει... το βλέπει σαν dvd μόνο.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

θελει ανοιγμα ..και εγω αυτο βαριεμαι να κανω....μεχρι να βγει κανας τιτλος που θα ζηλεψω...δεν παιζει να κανω τετοια διαδικασια για τα αεροπλανακια και το τριβιαλ

Δημοσ.

Nαι και το trivial θέλει 1.51 και πάνω.

Δε βγαίνει και κανένας παιχνίδαρος τώρα πάντως...

Aπό αρχές Απρίλη θα έχουμε Riddick, Wanted, Guitar Hero: Metallica, Godfather II (που το Gamepro του έβαλε 5/5...) κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια ειχα ψαξει παλιοτερα το θεμα με το xbox360 κ μετα απο καμποσους μηνες επιστρεφω με μια ερωτηση: το lite-on φλασαρεται??? εχω δει που λετε οτι φλασαρεται. εχει υποψιν του κανεις κανενα guide???

θα μπορουσε καποιος να μου φλασαρει το δικο μου lite-on εθελοντικα ή να μου δανεισει τα εργαλεια που χρειαζονται???

Επεξ/σία από katsikoula
Δημοσ.

Οδηγους εχει παντου στο ιντερνετ ψαξε και θα βρεις αρκετους. αλλα αφου εισαι γραμμενος στο pspgr που διαφημιζεις τοσο και οπως λες εχει πληροφοριες για xbox γιατι δεν διαβαζεις απο εκει

Δημοσ.
Οδηγους εχει παντου στο ιντερνετ ψαξε και θα βρεις αρκετους. αλλα αφου εισαι γραμμενος στο pspgr που διαφημιζεις τοσο και οπως λες εχει πληροφοριες για xbox γιατι δεν διαβαζεις απο εκει

οπως λεει κ η διαφημιση ο καθενας στο ειδος του κ.... το PSPgr σε θεματα του PSP. απο οτι βλεπω δεν εχει καποιον οδηγο για lite-on:cry: αν εχει κανεις υποψιν του καποιον οδηγο που να τον εχει ακολουθησει ας το πει για να τον δω κ εγω

Δημοσ.
οπως λεει κ η διαφημιση ο καθενας στο ειδος του κ.... το PSPgr σε θεματα του PSP. απο οτι βλεπω δεν εχει καποιον οδηγο για lite-on:cry: αν εχει κανεις υποψιν του καποιον οδηγο που να τον εχει ακολουθησει ας το πει για να τον δω κ εγω

ρε συ στο λεω γιατι τις προαλλες ρωταγε ενα παιδια για xbox Πληροφοριες και του εδωσες το site του Psp για αυτο το ειπα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ρε συ στο λεω γιατι τις προαλλες ρωταγε ενα παιδια για xbox Πληροφοριες και του εδωσες το site του Psp για αυτο το ειπα

ναι ενταξει δεν λεω. οταν με ρωταγε ομως το παιδι δεν ειχαν "σπασει" το lite-on κ προφανως ρωτουσε για παλαιοτερα drives που το pspgr τον καλυπτε πληρως

edit: ρε παιδια μια ακομα ερωτηση. ψαχνω τοση ωρα κ δεν μπορω να βρω πουθενα ουτε στο εξωτερικο ενα μαγαζι που να πουλαει το 360extractor για να βγαλω το κλειδει του lite-on. αν το εχει καποιος μπορει να μου το δανισει για να κανω την δουλεια μου??? ή απο που μπορω να το αγορασω???

edit:

παιδια να ρωτησω κατι ασχετο??? εχω ενα τσιπαρισμενο PSP με καμια 50αρια games κ ενα PS2 τσιπαρισμενο με καμια 100αρια games. θελω να τα ανταλλαξω με ενα xbox360 με εξοδο hdmi. τι θα λεγατε, να ανταλλαξω κ το PSP κ το PS2 με το XBOX360 ή μονο μια απο τις 2 κονσολες???

Επεξ/σία από katsikoula
Δημοσ.

γεια σας !! ξερει κανενασ μηπως τι μπορω να κανω αμα εχω χασει το key απο το drive ?

το εχω flasharei αλλα τωρα θελω να περασω την iextreme 1.51 και δεν θυμαμαι τπτ απο την διαδικασια , αμα εχετε υποψην και κανεναν οδηγο θα σας ημουνα υποχρεως

ευχαριστω

Δημοσ.

παιδια εχω 2 ερωτησεις:

• Απο που μπορω να αγορασω ενα 360extractor για να μαθω το κλειδι του lite-on drive μου???
  • Εχω ενα τσιπαρισμενο PSP με καμια 50αρια games κ ενα PS2 τσιπαρισμενο με καμια 100αρια games. θελω να τα ανταλλαξω με ενα xbox360 με εξοδο hdmi. τι θα λεγατε, να ανταλλαξω κ το PSP κ το PS2 με το XBOX360 ή μονο μια απο τις 2 κονσολες???

Δημοσ.

Φυσικά και οχι...ασε που αν παρεις ΜΤΧ 360 εχεις πολύ μεγαλες πιθανότητες να τα κακαρωση.Η καινούριο η τιποτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...