Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Pantws ap' oso exeis psaxei mexri twra einai diskolo h' oxi kai eipes se proigoymeno reply soy oti ginete me original firmware toy benq dvdrom isxyei kati tetoio? Mporeis na moy stileis to links me toys odigoys poy exeis gia to pws akrivws tha ginei ayto to enxirima? Se eyxaristw poly.

Πρώτον πρέπει να βρεις τέτοιο drive και πίστεψε δεν είναι καθόλου εύκολο αφού δεν κυκλοφορούν στην αγορά αλλά σαν ΟΕΜ στα συστήματα της Dell. Δεύτερον πρέπει να γίνουν κολλήσεις στην πλακέτα του drive. Kαι δεν μιλάμε μόνο για το eject αλλά και για το tray status (να μπορείς δηλαδή να το ανοιγοκλείσεις απο το dashboard και το Χ360 να ξέρει αν είναι ανοικτό ή κλειστό).. Και τρίτον δεν μπορώ να σου δώσω οδηγό γιατί δεν υπάρχει! Το όλο θέμα είναι υπό εξέλιξη. Δεν είναι κάτι έτοιμο ούτε είναι απλό. Κάτσε να έρθει το drive πρώτα, να το ανοίξω και βλέπουμε.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

...και επειδη θελω κανα 6ωρο να παω σπιτι και επειδη εχω περιεργεια..θα ποσταρει κανεις εντυπωσεις απο το HalfLife2-OrangeBox?

Ασχετο...παιδια το insomnia ειναι στα ορια του non-operational λογω ταχυτητας

Δημοσ.
...και επειδη θελω κανα 6ωρο να παω σπιτι και επειδη εχω περιεργεια..θα ποσταρει κανεις εντυπωσεις απο το HalfLife2-OrangeBox?

Ασχετο...παιδια το insomnia ειναι στα ορια του non-operational λογω ταχυτητας

Νορμαλ μου φαίνεται σήμερα, χθες ήταν κάρβουνο.

Δημοσ.

Ναι..Παταγες απαντηση,πηγαινες για καφε και ξαναγυριζες και δεν ειχε ποσταρει ακομα :) :)..

Timekeeper,Υπηρξε ενα προβληματακι με το παιδι που θα μου στειλει το 360...Δεν το εστειλε δευτερα αλλα σημερα λογο του forum που ηταν down.Οποτε απο παρασκευη μαλλον θα στα πρηξω.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Kreon Alternative firmware for Samsung SH-D162C/SH-D163A v1.00

Επιτέλους μετά απο ένα χρόνο κυκλοφόρησε νέο firmware για τα δυο αυτά drive. Διαθέσιμο στα γνωστά λημέρια...

Δημοσ.

έχω patcharei το ixtreme 1.0 σε samsung drive και εδώ και 3 μήνες όλα καλά. Υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος ώστε να κάνω όλο το νταβαντούρι για να περάσω το 1.2? Τα καινούργια releases απαιτούν το 1.2 ή δουλέουν και με το παλιό? Ρωτάω γιατι halo kai pgr4 δεν δούλεψαν και έχω δίλλημα αν φταίει το burn ή το f/w.

Δημοσ.
to spiderman se usa itan region free sosta ? giati to katebazo tora

To orange box ta spaei

Ρε μπαγάσα μόλις στο φέρει ο θειος για πόσταρε εντυπώσεις αν αξίζει. Γιατί το έχω γαμ@@ει το ratio.

και τελευταία είναι πολύτιμο, αφού πέφτουν βροχή οι τίτλοι;)

Δημοσ.

το orange box αξιζει μονο για offline?ΓΙα να μην το παραγγελνω αδικα μιας και ειμαι bannarismenos (Το half life2 episode 1 το εχω τερματισει)

Δημοσ.
το orange box αξιζει μονο για offline?ΓΙα να μην το παραγγελνω αδικα μιας και ειμαι bannarismenos (Το half life2 episode 1 το εχω τερματισει)

Αξίζει όσο λίγα.

Δημοσ.

Γινετε,

Να εχω φλασαρισμενο το 360 μου αλλα στο live να παιζω μονο με τα αυθεντικα μου για να μην με κανουν μπανιο???

Ε?, φανταστικοί hackerαδες??

Δημοσ.

παιδια και xbox360 που πηρα εχει Benq...τωρα περιμενω μεχρι το καινουριο filmware ε???

Γινετε,

Να εχω φλασαρισμενο το 360 μου αλλα στο live να παιζω μονο με τα αυθεντικα μου για να μην με κανουν μπανιο???

Ε?, φανταστικοί hackerαδες??

την ιδια απορια εχω κι εγω...αλλα φοβαμαι οτι δεν ισχυει κατι τετοιο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...