Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδια μπορει καποιος να διευκρινησει γιατι βγηκε το resident evil nfo fix?

τι ακριβως ειναι αυτο? μονο πληροφοριες? πρεπει να το περασουμε στο κανονικο παιχνιδι που κατεβαζουμε?

Δημοσ.

Βλακείες με κανόνες της scene. Και η KFC και η DNL είναι μια χαρά.

Απλά η DNL έπρεπε να βάλει κι ένα iNTERNAL για να διαφοροποιηθεί. Γι' αυτό έφαγε το nuke. Το fix και καλά πήγαν να κάνουν κάτι για να φύγει η ταμπέλα του nuke από πάνω τους. Άνευ σημασίας για μας όλα αυτά.

Δημοσ.
Ναι αλλα δε ξερω πως να το δουλεψω και κυριως τί αρχεια να βάλω μες στο φλασακι.:cry:

ρε συ margianni τοσα σου εχουμε πει και εδω και σε αλλα φορουμ ακομα ψαχνεις τι να βαλεις στο φλασακι?

Δημοσ.
Δηλαδή παίρνω ένα XBOX 360 RE5 bundle, μεταφέρω τα πάντα όλα από τον σκληρό του παλιού 360 που είναι μπαναρισμένο, φλασαρισμένο, κλπ και παίζω κανονικά ον-λάην(στο καινούργιο). Απλά αλλάζω το σκληρό από τη μία κονσόλα στην άλλη και είμαι άρχοντας (παίζοντας τα αντίγραφα ασφαλείας που έχω :-D στο παλιό και τα γνήσια στο καινούργιο σαν gold member, κλπ).

Ισχύει το παραπάνω που λέω ή είναι λαλακίες?

Ναι αλλά έτσι δεν θα παίζουν ονλάιν τα πάντα όλα. Μπορείς εναλλακτικά να πουλήσεις την παλιά και να φλασάρεις την καινούργια, ή ακόμα να μην πάρεις καινούργια και απλά να την ξεμπανάρεις αλλάζοντας motherboard. Αν δεν είσαι άτυχος και δε φας μπαν αμέσως αυτές είναι πιο οικονομικές λύσεις.

Δημοσ.

Μια ερωτηση παιδια,

εχω κανει το τελευταιο update στο xbox αλλα οταν παω να βαλω ενα divx να παιξει γραφει οτι θελει update. Το προβλημα ειναι πως δεν εχω πλεον ιντερνετ εκει κοντα και δεν μπορω να το βαλω στο Live. Μπορω να κατεβασω κατι ετσι ωστε να κανω το update για να παιζω τα divx?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στα γρηγορα..

εχω αυτην την mobo http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1757

με intel 865pe chip.. παιζει να κανω flash to hitachi 79fl με αυτην? η να ψαχνω φιλους?

το συνδεσα και στα ντοςς το βλεπει.. αλλα το επομενο βημα ειναι να παω το drive σε mode b πως το κανω αυτο? εχω κατεβασει και γραψει το cd με το slax

Επεξ/σία από kabamaru21
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

Θα ηθελα να ρωτησω αν το φλασαρισμα σε ixtreme 1.51 γινεται μονο με καλωδιο sata σε ηδη φλασαρισμενο μηχανημα η γινεται και σε καινουριο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
στα γρηγορα..

εχω αυτην την mobo http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1757

με intel 865pe chip.. παιζει να κανω flash to hitachi 79fl με αυτην? η να ψαχνω φιλους?

το συνδεσα και στα ντοςς το βλεπει.. αλλα το επομενο βημα ειναι να παω το drive σε mode b πως το κανω αυτο? εχω κατεβασει και γραψει το cd με το slax

το εκανα mode b και εχω βαλει το audio cd να πεξει.. αλλα οταν παω να το κανω unlock με το προγραμμα.. μολις ανοιξει το exe και βγαλει to cmd window κλεινει αμεσως:mad: και δεν προλαβενω να πληκτρολογισω τιποτα any help? ( ακολουθω αυτο το video http://www.youtube.com/watch?v=5m_WeV0LoF8'>http://www.youtube.com/watch?v=5m_WeV0LoF8 στο 6:20)

το εκανα mode b και εχω βαλει το audio cd να πεξει.. αλλα οταν παω να το κανω unlock με το προγραμμα.. μολις ανοιξει το exe και βγαλει to cmd window κλεινει αμεσως:mad: και δεν προλαβενω να πληκτρολογισω τιποτα any help? ( ακολουθω αυτο το video http://www.youtube.com/watch?v=5m_WeV0LoF8 στο 6:20)

τελικα το εκανα unlock με τον jungle flasher και χρησιμοποίησα το maximus για να το flasharw ευχαριστω για την βοηθεια σας.

Επεξ/σία από kabamaru21
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.Εχει βγει καινουργιο firmware τελευταια;Δοκιμασα να γραψω το resident evil και μου βγαζει μαυρη οθονη δεν ξεκιναει....Μηπως φταει κατι αλλο και οχι το firmware δεδομενου οτι με το street fighter δεν ειχα προβλημα που ειναι και αυτο προσφατο...

Kατι ακομα....Στο xbox back up το τελευταιο δεν εχει επιλογη 2.4 η 2.5 ταχυτητα εγγραφης....Ολα ειναι με 3....Ποιο επιλεγω;

Δημοσ.

Ταχύτητα εγγραφής όσο χαμηλότερη τόσο καλύτερα.

Το RE5 έπρεπε να σου παίζει. Υπόκειται στα games που παίζουν

και με τα μέχρι πρότινος firmwares. (<1.51)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...