Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
με τι προσπαθεις να δωσεις ρευμα με ck3 ας πουμε? ή απο το 360 απευθειας? και τι drive εχεις? γιατι αν εχεις benq ας πουμε μπορεις και με το iprep να το κανεις

απευθείας από το xbox το ρεύμα (benq αλλά και ένα samsung drive)

με το iprep δεν θα πρέπει να φτιάξω φλασάκι και μετά από dos; ρωτάω γιατί μου άρεσε η ιδέα του jungle flasher μέσα από τα windows

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
απευθείας από το xbox το ρεύμα (benq αλλά και ένα samsung drive)

με το iprep δεν θα πρέπει να φτιάξω φλασάκι και μετά από dos; ρωτάω γιατί μου άρεσε η ιδέα του jungle flasher μέσα από τα windows

και για τα δυο με το iPrep 101 v007.1 ειναι πιο ευκολο απο ολα σε ρωταει τι θες να κανεις και απλα πατας το νουμερο της εντολης που θες να κανεις απλα θα πρεπει να βρεις και το ixDef008-151 και να αλλαξεις C:\Program Files\iPrep 007\Resources το υπαρχον ixdef

Γεια σας παιδια. Θελω να αγορασω ενα 360 για παιχνιδια. Ποια εκδοση να αγορασω για να μπορω να το χακαρω? Η Microsoft XBOX360 PRO 60 GB & Call of Duty: World at War ειναι καλή? Στο ιντερνετ βρηκα απο γνωστο τορρενταδικο ενα Xbox 360 Hacking Guide, κανει δουλεια? Κατι τελευταιο, επειδη δεν εχω ακομη οθονη hd h fullhd μπορω να το συνδεσω με την συμβατικη τηλεοραση μου η δεν θα βλεπεται? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

οποιο και να παρεις liteon θα εχει και φλασαρεται

ρε παιδες τα jasper φλασαρονται ευκολα?

πχ οπως τα samsung ms25?

θελει ενα εξτρα ανταπτορα για να μπορεσεις να διαβασεις το κλειδι και να το φλασαρεις

αν εχεις τον ανταπτορα και διαβασεις και καλα τι πρεπει να κανεις ειναι το ιδιο ευκολο θα ελεγα

Δημοσ.

θελει ενα εξτρα ανταπτορα για να μπορεσεις να διαβασεις το κλειδι και να το φλασαρεις

αν εχεις τον ανταπτορα και διαβασεις και καλα τι πρεπει να κανεις ειναι το ιδιο ευκολο θα ελεγα

Δεν είναι αντάπτορας αλλά ολόκληρο κύκλωμα.

Το αντάπτορας είναι απλά για τη μετατροπή ενός βύσματος σε ένα άλλο που μόνο αυτό δεν κάνει το ck3 ή 360xtractor που χρειάζεται ένα liteon για να πάρεις το μοναδικό original κλειδί.

Δημοσ.
Δεν είναι αντάπτορας αλλά ολόκληρο κύκλωμα.

Το αντάπτορας είναι απλά για τη μετατροπή ενός βύσματος σε ένα άλλο που μόνο αυτό δεν κάνει το ck3 ή 360xtractor που χρειάζεται ένα liteon για να πάρεις το μοναδικό original κλειδί.

και που το βρισκουμε αυτο?

πως βρισκω αν ειναι jasper κοιτοντας το χαρτινο κουτι?

Δημοσ.

Jasper μπορείς να το δεις από 2 παράγοντες.

1. Αν το lot number είναι μεγαλύτερο από 0842 στις arcade εκδόσεις

και

2. Και ποιο σίγουρο είναι να δεις μέσα στο παραθυράκι που έχει το κουτί του 360 λίγο πάνω αριστερά από το barcode της κονσόλας να λέει 12.1Α και όχι 14.1Α που είναι falcon.

Τώρα όσο αφορά το που βρίσκεις τα connectivity kit 3 ή 360xtractor τα αγοράζεις από τα γνωστά μέρει.

Αν έχεις οποιαδηποτε άλλη απορία στείλε μου pm.

Δημοσ.

Παλικάρια έχω ένα ΧΒΟΧ 360 με Falcon motherboard και Lite On(μαλλον) drive. Υπάρχει κάποιος από Λάρισα, Τρίκαλα, Βόλο που να μπορεί να μου το φλασάρει με λογική τιμή? Η Ξέρετε κάποιο μαγαζί που το κάνει? Στην Λάρισα ρώτησα σε 3 μαγαζια, ο ένας ζήτησε 100 ευρώ και οι άλλοι 70.

Όποιος μπορει να βοηθήσει ας μου στείλει pm

Ευχαριστώ

Δημοσ.

και δεν το στελνεις αθηνα λεω εγω τα παιδια εδω στο insomnia πιανουν τα χερια μας και ειμαστε γνωστες και πανω απο ολα δεν ειμαστε και γδυτες.......

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι που σίγουρα έχει ερωτηθεί κάμποσες φορές.

Όταν φας Ban ξέρουμε δεν μπορείς να συνδεθείς στο Live, εάν όμως αγοράσεις νέα console και τότε να βάλεις τον παλιό σκληρό με τα account τα score και τα configurations στην νέα console τότε δεν θα έχεις πάλι πρόβλημα?

Επίσης ban γίνεται και στο account?

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι που σίγουρα έχει ερωτηθεί κάμποσες φορές.

Όταν φας Ban ξέρουμε δεν μπορείς να συνδεθείς στο Live, εάν όμως αγοράσεις νέα console και τότε να βάλεις τον παλιό σκληρό με τα account τα score και τα configurations στην νέα console τότε δεν θα έχεις πάλι πρόβλημα?

Επίσης ban γίνεται και στο account?

όχι... στην κονσόλα γίνεται το μπαν... η λογαρίαν σου και τα παιχνίδια συνεχίζουν ανέμελα

Δημοσ.

To residen evil (xbox360) εχει σπαστει απο 2 ομαδες (kfc ή dnl). Ξερετε αν υπαρχουν τιποτα διαφορες; Για να δω ποια εκδοση να κατεβασω

Ευχαριστώ

Δημοσ.
όχι... στην κονσόλα γίνεται το μπαν... η λογαρίαν σου και τα παιχνίδια συνεχίζουν ανέμελα

Δηλαδή παίρνω ένα XBOX 360 RE5 bundle, μεταφέρω τα πάντα όλα από τον σκληρό του παλιού 360 που είναι μπαναρισμένο, φλασαρισμένο, κλπ και παίζω κανονικά ον-λάην(στο καινούργιο). Απλά αλλάζω το σκληρό από τη μία κονσόλα στην άλλη και είμαι άρχοντας (παίζοντας τα αντίγραφα ασφαλείας που έχω :-D στο παλιό και τα γνήσια στο καινούργιο σαν gold member, κλπ).

Ισχύει το παραπάνω που λέω ή είναι λαλακίες?

To residen evil (xbox360) εχει σπαστει απο 2 ομαδες (kfc ή dnl). Ξερετε αν υπαρχουν τιποτα διαφορες; Για να δω ποια εκδοση να κατεβασω

Ευχαριστώ

Η KFC από ότι ξέρω δουλεύει μια χαρά.

Δημοσ.
Δηλαδή παίρνω ένα XBOX 360 RE5 bundle, μεταφέρω τα πάντα όλα από τον σκληρό του παλιού 360 που είναι μπαναρισμένο, φλασαρισμένο, κλπ και παίζω κανονικά ον-λάην(στο καινούργιο). Απλά αλλάζω το σκληρό από τη μία κονσόλα στην άλλη και είμαι άρχοντας (παίζοντας τα αντίγραφα ασφαλείας που έχω :-D στο παλιό και τα γνήσια στο καινούργιο).

Ισχύει το παραπάνω που λέω ή είναι λαλακίες?

αυτό που είπες είναι.... σωστό!!!

Δημοσ.

Παιδια μήπως μπορει να μου πει καποιος ποια προγραμματα χρειαζομαι για να φτιαξω το φλασακι usb και να φλασαρω το Lite-on από dos γιατι με το junleflasher δε βγάζω άκρη?Υπαρχει ενα οδηγος στο 360-gr.com αλλα δεν λεει τι θα χρειαστω μεσα στο φλασακι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...