Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμ λιγο περίεργο νομιζω οτι ειναι να βλέπεις τον φάκελο update στις φωτογραφίες..Λοιπων 8α κανω τα βηματα στο δικο μου τωρα για να δω τι φταιει :)

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά για να μην τρελαίνεστε αν είναι σωστά ο φάκελος στο φλασακι με το που ανοίξετε τη κονσόλα και έχετε το φλασάκι σε οποιαδηποτε θήρα τότε αναγνωρίζει αμέσως το update που έχει το φλασάκι είναι νεότερο αυτουνού της κονσόλας και σας ρωτάει αν θελετε να το κάνετε οτιδήποτε άλλο είναι άπλα χαμένος χρόνος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελα όμως που δεν το κάνει...το δοκίμασα και εγω στο δικό μου και παρόλο που το έχω βάλει σωστά δεν το κάνει.Μήπως επειδή έχω είδη ΝΧΕ?Και λογικα θα εχω το νεότερο σίγουρα μια και το έκανα απο Λαιβ..

Επεξ/σία από Woof
Δημοσ.

Εγω που έχω την έκδοση με τα 10mb λογικά δεν θα μου το έκανε?

Αλλιώς πως γίνεται να το σβήσω τελείως και να το βάλω απο την αρχή?

Δημοσ.

εχει επιλογη ρε παιδια οταν εβαζες το 1.4 αν θα bootarei μονο stealth παιχνιδια ή οχι

Δημοσ.

1,4?Αυτη είναι η έκδοση για το πρώτο φλασάρισμα?Γιατι εγω το είχα κάνει απο την αρχη και αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχω την 1,2...

Αρκετά σα κούρασα τέτοια ώρα θα το ψάξω άυριο να δω τι παίζει...

Δημοσ.

Δεν καταλαβα το 1.4 σου αφηνε να διαλέξεις?

Dreaming αν δεν στο κάνει σημαίνει οτι εχεις την τελευταία εκδοση,και δεν υπάρχει λογος να την σβησεις γιατι παλι την ιδια θα βαλεις δεν αλλαζει κατι..νομίζω οτι μονο με φορματ στο σκληρο θα σβησει και το ΝΧΕ.

Δημοσ.
Δεν καταλαβα το 1.4 σου αφηνε να διαλέξεις?

Woof ο toufas Εννοεί ότι όταν λέει σου άφηνε την επιλογή εννοεί ότι διαλέγεις λίγο πριν φλασαρεις το drive αν θα το φλασαρεις με ixtreme(Παίζει μόνο stealth games) ή xtreme(Παιζει τα παντα(stealth * unstealth games) αλλα δεν ειναι ασφαλες για το xbox live) firmware που να παίζει ή όχι τα stealth games.

Dreaming αν δεν στο κάνει σημαίνει οτι εχεις την τελευταία εκδοση,και δεν υπάρχει λογος να την σβησεις γιατι παλι την ιδια θα βαλεις δεν αλλαζει κατι..νομίζω οτι μονο με φορματ στο σκληρο θα σβησει και το ΝΧΕ.

Όταν κάνεις μια αναβάθμιση dashboard μετά δεν μπορείς να το σβήσεις ότι και να γίνει καθότι μπαίνει μέσα στη μητρική της κονσόλας και αν δεν βγει νέο δεν αλλάζει(Δεν μπορείς δηλαδή να βάλεις παλιότερη έκδοση)

Δημοσ.

Αν σας παίζει το ΗAWX, ΜΗΝ μπείτε live. Το ban είναι σίγουρο. Είτε γιατί έχετε non stealth firmware, είτε γιατί έχετε την έκδοση της SLV, η οποία λέει χαρακτηριστικά στο abgx ότι είναι home made και "this is asking for xbox live ban".

Δεν υπάρχουν εκδόσεις 1.5 κι ένα 1.6. Υπάρχει αυτή που έχει το 3ο wave και παίζει μόνο σε non stealth firmwares και θα παίζει στο 1.51 και μετά (όταν βγουν) και είναι της χ360inT και της DNL (το ένα αμερικάνικο, το άλλο ευρωπαϊκό, αλλά και τα 2 region free)

και

η άλλη έκδοση είναι της SLV, που παίζει στα stealth firmware, αλλά είναι "σίγουρο ban".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...