Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

O φίλος μου κατέβασε την έκδοση 1,6 του παιχνιδιού εγω την 1,5 και δεν τροποποίησε το iso...

Eρώτηση αν και θα ψάξω και θα το βρω γιατι κάνω boot απο cd και δεν μου τρέχει για να κάνω το update του dash toy 360?

Θυμάμαι όταν είχε προτοβγει το είχα κάνει με usb αλλά δεν ήταν η τελική έκδοση...

Δημοσ.

Με μπέρδεψες λιγάκι τι εvνοεις με αυτό....Εχει 2 διαφορετικες εκδοσεις το παινχιδι?Μηπως το εχουν τροποποιησει είδη?

Το update και εγω με usb stick το εκανα.

Δημοσ.

O φίλος μου όμως έχει με τι 1,6 έκδοση εχω έγω κατεβάσει με τι 1,5 που είναι τροποποιημένη...

Αν δεν βαριέσαι πες μου πως γινετε το update...Απο το usb γιατι το έγραψα σε 2cd και 2dvd χωρίς αποτέλεσμα...

Καλά αυτο ναι το θυμάμαι αλλά μάλλον πρέπει μόνο τα αρχεία και όχι το φάκελο θα το κάνω τώρα...

Δημοσ.

Αν 8υμαμε καλα το κανεις φορματ σε φατ 32 στο Pc και περνας τα αρχεια στο stick.Ολο το φακελο οπως ειναι.

Δημοσ.

Μετά μήπως θυμάσαι που πάω και τι επιλέγω?

Νομίζω στις εικόνες αλλά δεν είναι...

Το έγραψα πάλι σε cd μόνο τα αρχεια δίχως να κάνει boot πάλι....

Υπάρχει περίπτωση να το είχα κάνει ήδη στη τελική του μορφή και για αυτο να μην μου το κάνει boot?

Δημοσ.

Μα δεν γραφεις μονο τα αρχεια.Μεταφερεις ολο το φακελο οπως ειναι.Αν τον βαλεις οπως ειναι στο usb/cd 8α στο κανει αυτοματα.

Δημοσ.

Μπα τίποτα...

Άλλαξα και usb χωρίς αποτέλεσμα...

Αν κάνω τόση ώρα για κάτι τόσο απλό (θυμάμαι οταν το είχα κάνει πριν κάποιους μήνες) που να ανοίγω κονσόλα για καινούργιο φλασάρισμα...

Δημοσ.

Περίεργο...κατέβασες το update απο το ίντερνετ?Μισό λιγο να δω τι μπορώ να κανω...

Αυτο ειναι το ονομα του φακέλου που πρέπει να εχεις.$SystemUpdate

Δημοσ.
O φίλος μου κατέβασε την έκδοση 1,6 του παιχνιδιού εγω την 1,5 και δεν τροποποίησε το iso...

Eρώτηση αν και θα ψάξω και θα το βρω γιατι κάνω boot απο cd και δεν μου τρέχει για να κάνω το update του dash toy 360?

Θυμάμαι όταν είχε προτοβγει το είχα κάνει με usb αλλά δεν ήταν η τελική έκδοση...

Φίλε dreaming123 η έκδοση που παίζει στα ixtreme 1.50(Και πριν) είναι τροποποιημένη έκδοση(Έχει βγει από το video partition το nxe με αποτέλεσμα να μπορεί να παίζει στις ixtreme 1.50 και πριν) και όχι η retail με αποτέλεσμα αν μπεις με αυτήν την έκδοση στο live τότε έχεις flagaristi και στο επόμενο ban wave τότε είσαι για μπαν κατά μεγάλο ποσοστό.

Δημοσ.

Φίλε Woof αυτο έχω και το έχω γράψει σε usb και cd,dvd αλλά δίχως αποτέλεσμα...

JUST-GAMER είμαι ήδη κάνω μπάνια εδω και καιρό!!!Απλά ο φίλος μου είπε οτι είχε κατεβάσει την 1,6 έκδοση εκτος αν έκανε λάθος...

Για αυτό θέλω να κάνω full update toy dash να δω μήπως παίξει και σε εμένα(έχω κατεβάσει για το 1,5 αλλά εγω πρέπει να έχω 1,2 γιατι έχω πολύ καιρό που το έχω φλασάρει και δεν ξανα ασχολήθηκα.)

Δημοσ.

1. Download the attachment on the first post NXE

2. Extract the contents (should be 1 folder called $SystemUpdate)

3. Copy the entire folder to the root of a USB stick.

4. Insert the stick into your 360 - it should then ask you to update.

Αυτο ειναι δεν εχει κατι αλλο να κανεις...εκτος απο το να δοκιμασεις ισως αλλη θυρα στο 360 γιατι ποτε δεν ξερεις...Το μονο που δεν 8υμαμε ειναι αν 8ελει να το φορμαρεις σε φατ ι φατ 32.Μηπως δε σου αναγνωρίζει το χβοχ το φλασακι?

Δημοσ.

Φίλε τα νέα παιχνίδια όπως το splinter cell h.a.w.k. παίζει σε κονσόλες με xtreme(Παίζει και τα μη stealth παιχνίδια) και σε κονσόλες με ixtreme 1.51 και άνω....

Άρα ο φίλος που κατέβασε όπως λέει την έκδοση για ixtreme 1.60 και του παίζει κανονικά το παιχνίδι τότε πολύ απλά το 360 του έχει στο dvdrom κάποιο xtreme firmware.

Ναι κάλο είναι να είναι το φλασάκι φορμαρισμένο σε fat32 και όχι ntfs γιατί απ' ότι θυμάμαι το 360 δεν αναγνωρίζει φλασάκια και δίσκους σε ntfs.

Δημοσ.

Mου το αναγνωρίζει κανονικά (πάω στις φωτογραφίες και βλέπω το φάκελο) αλλά όταν κάνω boot δεν ξεκινάει απο αυτό ουτε απο το cd και dvd που ε΄χω φτιάξει...

Ο φίλος μου έχει το ixtreme 1,4 και δεν του έπαιζε,έβαλε το full και χωρίς να κάνει τπτ άλλο και του έπαιξε το game...

Θα τον ρωτήσω πάλι άυριο και θα τον κυνηγήσω αν δεν μου τα είπε σωστά ποου κάθομαι τέτοια ώρα και παιδέυμαι με το dash...

Λές και θα πάιξω τώρα το games αλλά είναι το κόλλημα......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...