Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Alexzzz παίζει μεγάλο ρόλο και τι έκδοση firmware είχες στο 360 σου.

Αν είχες π.χ. ένα απλό xtreme και όχι ixtreme τότε λογικό είναι να έφαγες αμέσως μπάν καθότι τα απλά xtreme μόνο προστασία για μη stealth games δεν είχανε.

Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόσεχα αλλά και το μπαν δεν με πείραξε. Το μόνο που με χάλασε είναι που δεν πρόλαβα να κατεβάσω μια φορά τα αφτιά του Klainmain στο fifa... τάχαμου τότε δεν είχε adsl...

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Καλημέρα.

Με τα νέα δεδομένα εγω που το έχω φλασάρει απο την αρχή πριν χρόνια πρέπει να κάνω update σε νεότερη έκδοση?Λογικά θα έχω το πρώτο το 1,2 έτσι?

Λογικά ναι.

Καλό είναι να περιμένεις μεχρι το σαββατοκύριακο που θα βγει το νέο ixtreme 1.60 που θα υποστηρίζει και τα νέα παιχνίδια που έχουν ενσωματωμένο το νέο nxe στο video partition.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

Και απειρο tearing εχει το παιχνιδακι οπως προειπαν και τα παιδια και γενικοτερα αμα αυτο το πραγμα ειναι resident evil τοτε εγω ειμαι απο αλλο πλανητη.

Ενα ξερο και ανουσιο splatter κατοικων της Αφρικανικης ηπειρου...μετα το επισης αθλιο silent hill αλλη μια απογοητευση.

Δημοσ.

Εγώ επαναλαμβάνω tearing δεν έχω στην 70αρα μου...

Και επίσης γουστάρω τρελά το παιχνιδάκι, κι ας είναι σπλάττερ. Είναι τουλάχιστον ένα τέλειο σπλάττερ...

Δημοσ.

Το παιχνίδι το παίζω αυτήν την στιγμή και παρόλο που έχει καλά γραφικά σαν παιχνίδι δεν με ενθουσιάζει..δηλαδή αν ήταν να σκοτώνω mindless ζόμπι πιο καλά να παίξω το left 4 dead.Που πήγε το survival horror...πολλάκις δεν είναι τέλειο ρε φιλε...αν μπορούσες να προχωράς και να πυροβολάς τότε ίσως να ηταν "τέλειο".Όπως είναι τώρα για μένα έιναι μια μετριότητα με καλά γραφικά.Αλλα να μου πεις αυτα ειναι γουστα,για μενα μπορει να μην ειναι για σενα να ειναι.

Δημοσ.

+1 απο εμενα, επρεπε να μεινει πιστο στο gameplay οπως το silent hill. ελπιζω το επομενο να το καταλαβουν και να του αλλαξουν gameplay.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έπαιξα λίγο το demo και δεν ενθουσιάστηκα καθόλου. Τα γραφικά φαίνονται καλά αλλά μέχρι εκεί. Δεν περίμενα να μου αρέσει, γιατί μέχρι τώρα δεν μου άρεσε κανένα RE (γενικά δεν με τρελαίνει το είδος), ωστόσο συμφωνώ κι εγώ με τις απόψεις των παραπάνω φίλων, ότι το RE5 φαίνεται να αποκλίνει από τα προηγούμενα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλα το 4 μου άρεσε πιο πολύ...και σίγουρα είχε ακόμα κάποια στοιχεία survival έστω και ελάχιστα κάποια αγωνια τέλος πάντων.Αυτό δεν έχει τίποτα...Αφού σκέφτομαι να μην το παίξω καν..ειδικά με τόσα καλά games.

Δημοσ.
Εγώ επαναλαμβάνω tearing δεν έχω στην 70αρα μου...

:shock:

wtf...?

με την οικονομικη κριση την πηρες σε καλη τιμη?

τι διαστασεις εχει το beast?

Δημοσ.

Μην με απογοητέυται ρε παίδες...

Αχ θυμάμαι το re1 στο psx που το έπαιζα μετά τι δουλειά κατα της 2 το πρωι και φέυγαν μέντες σε κάποια σημεία!!!

Δημοσ.

Ε οκ τώρα αντί για μέντες θα σου φεύγουν βρισίδια απο την ξενερα (και απο το απίστευτα ενοχλητικό ΑΙ τις κοπέλας) λολ

Δημοσ.

Παιδιά ενός γνωστού μου που δεν του έπαιζε το

Tom Clancy's H.A.W.X και έκανε full update to dash και μετά του έπαιξε το games...

Θα το κάνω και εγω πρέπει να έχω το απλό όταν πρωτοβγήκε μπας και το σώσουμε το θέμα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...