Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σ'εμενα κανει μπαμ...Και δεν ειμαι κ ψειρας φαντασου ποσο μου εκανε εντυπωση....Και στα βιντεο κ στο παιχνιδι...

Δημοσ.

Ρε παιδιά πως κάνει save στο resi5? Έπαιζα 3 ώρες, πέρασα chapters και δεν είδα πουθενά save! Έκανα quit και μετά κάνει load και με έβγαλε πάλι στην 1η πίστα!

Παίζει ρόλο που το έπαιζα co-op ολόκληρο?

Δημοσ.

o yes...Εγώ πάντως δεν το βάζω ακόμα...όχι online, ούτε στη κονσόλα...Φοβούμαι,.,,

Speaking to 1up.com, Takeuchi confirmed that the game would instead utilize a checkpoint/chapter system similar to the one seen in Resident Evil 4
Δημοσ.
Περιμένω να τελειώσεις με το fear2. Μη πέσουν όλα μαζί...

Ειρωνεύεσαι... αλλά μόλις θυμηθώ από που ανοίγει η κονσόλα θα τα λιώσω...

Δημοσ.

Ορίστε.

Start xmulleter

Used a most recent game except mlb2k9 and hawx which are the latest wave 3 games.

I used fear2.(wave2)

Start mulleter>view iso details>next>stealth at the bottom hit extract PFI>video tab at bottom>extract video partition and save it in the same place as the PFI

Reboot Mulleter with Hawx/mlb2k9 image and don't try and repair unknown video section. Hit no and select insert video>now extract DMI under the stealth tab to the same place as PFI no big deal about the place just same working folder.

Reboot Mulleter and choose rebuild iso>Now open Hawx/mlb2k9 image>nextChoose >Create a CLONED DVD9 ISO and click next

Choose Load from source ISO und click next

Now choose Load from files and load the PFI und DMI files from your working folder

Click on Make ISO and save it somwhere.

Burn the Iso with the DVD file

Ένας μπακάλικος τρόπος παράκαμψης των νέων video partition που αναφέρθηκε στο τορεντάδικο TL (αλλά κι αυτοί από κάπου αλλού τον είδαν). Όσοι το δοκίμασαν με τα νέα "wave3" games είχαν επιτυχή αποτελέσματα, χωρίς να χρειαστεί να ξαναφλασάρουν κλπ, έπαιξε μια χαρά με το iXtreme 1.4 stealth. Βέβαια στο Xbox Live κάνεις κρα ότι παίζεις κόπια αλλά τους μπαναρισμένους (βλ. εμένα) πολύ που τους νοιάζει.

Δημοσ.

Ε ναι φυσικά υπήρχε τρόπος.. Θα βγάλουνε και tool αυτές τις μέρες..

Το θέμα είναι οτι το μπάν θα το φάς πριν προλάβεις κάν να μπείς :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που δεν εχω καταλάβει ακομα ρε παιδια με το μπαν,πες οτι κάνεις αυτο το κολπο αν δεν μπεις live οταν εχεις μεσα το game παλι banarese?

Επεξ/σία από Woof
Δημοσ.

Alexzzz παίζει μεγάλο ρόλο και τι έκδοση firmware είχες στο 360 σου.

Αν είχες π.χ. ένα απλό xtreme και όχι ixtreme τότε λογικό είναι να έφαγες αμέσως μπάν καθότι τα απλά xtreme μόνο προστασία για μη stealth games δεν είχανε.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Με τα νέα δεδομένα εγω που το έχω φλασάρει απο την αρχή πριν χρόνια πρέπει να κάνω update σε νεότερη έκδοση?Λογικά θα έχω το πρώτο το 1,2 έτσι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...