Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα γίνω κουραστικός...

Έχω ένα xbox που δεν έχει συνδεθεί ποτέ στον Internet από το περασμένο καλοκαίρι που το πήρα...

(δεν το έβαζα για να μην χαθεί η εγγύησή)

Τώρα που θα έβαλα μου ζήτησε κάποιο update αλλά δεν το άφησα να το κάνει γιατί σκέφτηκα μήπως παιχτεί τίποτα...

Τα φώτα σας παρακαλώ...

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eγω που δεν μπορώ να το φλασαρω εμεινα κ χωρις δουλειά και δεν μπορω ουτε να τα σκασω τι κανω...?

Δημοσ.
Θα γίνω κουραστικός...

Έχω ένα xbox που δεν έχει συνδεθεί ποτέ στον Internet από το περασμένο καλοκαίρι που το πήρα...

(δεν το έβαζα για να μην χαθεί η εγγύησή)

Τώρα που θα έβαλα μου ζήτησε κάποιο update αλλά δεν το άφησα να το κάνει γιατί σκέφτηκα μήπως παιχτεί τίποτα...

Τα φώτα σας παρακαλώ...

το update που ζητα ειναι το καινουργιο NXE (dashboard).και βεβαια να το κανεις.Θα δεις τρομερη αλλαγη προς το καλυτερο.

Δημοσ.
πολλες φορες δεν πανε ολα by the book και τοτε πρεπει να ξερεις τι να κανεις. εγω προσωπικα με τα Lite on δεν ειχα μεχρι στιγμης καποιο προβλημα. το ανοιξε κλισε ειναι 1-2λεπτα υποθεση για καποιον, για αλλον μπορει 4-5, αλλο τοσο θελουν τα αυτοκολλητα της εγγυησης και του κουτιου και του drive. εννοειται πως με τον χρονο και την εμπειρια ερχονται απο μονα τους.

Ναι, σωστά όλα αυτά αλλά όταν κάνεις κάτι by the book, σου βγάζει original firmware restored: OK και αμέσως μετά ψοφάει, ε κάτι δεν πήγε καλά. Μετά έφτιαχνε μόνο με programmer (που δεν έχω). Τελικά ήταν πολύ πιο απλό να αγοράσω ένα νέο Hitachi από το ebay και να το ξαναφλασάρω. Ο χρόνος και η εμπειρία ναι μεν βοηθάνε αλλά μόνο αν κάνεις το ίδιο πράγμα συνέχεια. Εγώ το φλάσαρα μια φορά το 2006 κι άλλη μία την περασμένη άνοιξη, καλά καλά δεν θυμάμαι τι είχα κάνει.

Τελοσπάντων, δεν προβληματίζομαι, θα την βγάλω ξανά την άκρη. Πιο πολύ με απασχολεί αν είναι να βγει κανένα παιχνίδι της προκοπής μέχρι το καλοκαίρι, γιατί αλλιώς δεν έχω καν λόγο να το σκαλίσω. Ήδη μου έχουν περισσέψει παιχνιδάρες (από τα... μαζεμένα του Οκτωβρίου-Νοεμβρίου) που δεν έχω καν αγγίξει.

Όπως και να 'χει, ο c4eva και η παρέα του θα το κάνουν πάλι το μαγικό τους.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τί λέτε εσείς αλλά έχω να πω ότι το Resident 5 είναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!!!!!

Παίζει διπλό online το story mode και είναι απλά πόρωση. Εγώ πλέον παίζω το στόρυ από την αρχή μόνο co-op online με φίλο μου, χωρίς να το προχωράει μετά ο ένας ή ο άλλος. Πάντα μαζί, έτσι για την πόρωση...

Τα γραφικά είναι από άλλον πλανήτη!

Δημοσ.

Κάτι Premium packs που μου έλεγε εάν θέλω να αγοράσω σε τι θα μου χρησιμεύσουν ?

Πάντως μπορώ να πω ότι τα αξίζει τα λεφτά του το Live.

Λέτε να μην μπω καθόλου την περίοδο του Πάσχα για να αποφύγω το Ban?

@polakis

είσαι φλασαρισμένος?

Δημοσ.
Δεν ξέρω τί λέτε εσείς αλλά έχω να πω ότι το Resident 5 είναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!!!!!

Παίζει διπλό online το story mode και είναι απλά πόρωση. Εγώ πλέον παίζω το στόρυ από την αρχή μόνο co-op online με φίλο μου, χωρίς να το προχωράει μετά ο ένας ή ο άλλος. Πάντα μαζί, έτσι για την πόρωση...

Τα γραφικά είναι από άλλον πλανήτη!

και το tearing που εχει απο αλλο πλανητη ειναι κ αυτο...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...