Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι ρε πλάκα έκανα με το επίτηδες. Απλά επειδή τραβιόμαστε πάλι γιαυτό το λέω...

Σιγά το τράβηγμα. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, έχω γλυτώσει γύρω στα 2.000€. Οπότε όλα καλά. :P

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ πάντως είμαι διατεθειμένος να δοκιμάσω τα πάντα προκειμένω να ΜΗΝ χρειαστεί να ξαναφλασάρω (ούτως ή άλλως μπαναρισμένος είμαι, δεν με ενδιαφέρουν μελλοντικά ixtreme updates). Είθε να βγει κάποιος μάγκας και να φτιάξει tool που να ριπάρει το παιχνίδι χωρίς αυτά τα καινούρια nxe και video partition κολοκύθια. Οπότε ναι μεν το rip θα "καρφώνεται" στην MS αλλά τους μπαναρισμένους τι τους ενδιαφέρει? Γιατί σωστά λένε ότι υπάρχει άμεση λύση για όσους δεν τους ενδιαφέρει το live, να βάλουν ένα non-stealth f/w και καθάρισαν. Ο σκοπός όμως είναι να γλυτώσουμε το φλασάρισμα, άλλη δουλειά δεν είχαμε. Ουφφφφφ...

Δημοσ.

Εγω μπαναριστικα οταν ειχαν αρχισει τα πρωτα ban οποτε εχω ενα αρχαιο firmware πριν το iextreme και λογικα θα μου παιζουν τα καινουρια

Βγηκε και resident evil θα το βαλω για δοκιμη το βραδυ

Δημοσ.
Εφόσον έχεις το key πλέον το φλασάρισμα είναι παιχνιδάκι.. Ένα άνοιγμα θέλεις μόνο.

Τι μόνο;;; το άνοιγμα είναι όλος ο κόπος...

Πως φαίνεται ότι βαριόμαστε που ζούμε ... και έχουμε γίνει και αχάριστα άτομα.

Δημοσ.

Ίσα ίσα που το άνοιγμα είναι το λιγότερο. Το έχω κάνει τόσες φορές που το ανοίγω μέσα σε 1-2 λεπτά. Τα... μετά φοβάμαι. Έχω να κάνω τη διαδικασία πάνω από χρόνο και πρέπει να κάτσω να ξαναδιαβάσω κάποια πράγματα. Επίσης τη μοναδική φορά που μπήκα στον κόπο να κάνω rollback το drive, το μπρίκαρα (ποτέ δεν κατάλαβα τι πήγε στραβά, εγώ όλα by the book τα έκανα). Το θέμα είναι πόσα από τα νέα παιχνίδια που θα βγουν στο άμεσο μέλλον θα έχουν αυτό το κόλπο με το video partition. Αλήθεια, περιμένουμε τίποτα της προκοπής μέχρι το καλοκαίρι?

Δημοσ.

dben/fben... με sata...

Τίποτα όμως... Και εφόσον έχεις το key δεν σε νοιάζει και να κρεμάσει.

Στα άνοιξε κλείσε για να διαβάσει ίσως έκανες κάνα λάθος..

Δημοσ.

πολλες φορες δεν πανε ολα by the book και τοτε πρεπει να ξερεις τι να κανεις. εγω προσωπικα με τα Lite on δεν ειχα μεχρι στιγμης καποιο προβλημα. το ανοιξε κλισε ειναι 1-2λεπτα υποθεση για καποιον, για αλλον μπορει 4-5, αλλο τοσο θελουν τα αυτοκολλητα της εγγυησης και του κουτιου και του drive. εννοειται πως με τον χρονο και την εμπειρια ερχονται απο μονα τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...