Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά ένας φίλος θέλει να πάρει τη κονσόλα με το Liteon...

μπορεί κανεις να βοηθήσει ή να προτείνει να φλασάρει κάπου το drive (Θεσσαλονίκη)

(βασικά δεν ξέρω πως γίνεται το key extractor και αν χρειάζεται κάποιο εργαλείο. σε benq έχω δει φλασάρισμα)

Επεξ/σία από myst77
  • Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

και εγω το ιδιο πραγμα ψαχνω....μπορει καποιος απο θεσσαλονικη να μας φλασαρει το xbox????? η εαν γνωριζεται καποιον,,,, pm...

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

ρε παιδες βρηκα τελικα ,και μου ειπαν 60 ευρω !!!

υπαρχει κανεις αλλος????,,,μπορει να το κανει κανεις απο εδω μεσα???

Δημοσ.
παιδιά καλησπέρα,

μόλις σήμερα παρέλαβε το xbox360 με 60GB σκληρό δίσκο.

Το "πρόβλημα" του είναι στο κατέβασμα. Μου φαίνεται υπερβολικά αργό! Μήπως πρέπει να ανοίξω καμια θύρα στο router?

@geomos

κοίτα λίγο και στο amazon.co.uk

εγώ το πήρα απο εκεί με 200ευρώ σύνολο

xbox360 60GB

1 επιπλέον ασύρματο χειριστήριο

game kung-fu panda

game lego-indiana jones

και έφυγε απο Αγγλία την Τετάρτη και σήμερα ήταν σπίτι μου!

Επειδη μου φαινεται αρκετα ενδιαφερουσα η προταση σου με το θεμα ρευματος τι γινεται? Φαναταζομαι οτι σου εστειλαν αγγλικο μετασχηματιστη.Βρισκεις ευκολα στην ελληνικη αγορα αντικαταστατη?

Δημοσ.
Επειδη μου φαινεται αρκετα ενδιαφερουσα η προταση σου με το θεμα ρευματος τι γινεται? Φαναταζομαι οτι σου εστειλαν αγγλικο μετασχηματιστη.Βρισκεις ευκολα στην ελληνικη αγορα αντικαταστατη?

????? Τα ιδια βολτ με Ελλαδα δεν εχει η Αγγλια;;;

Δημοσ.

Ίδια βολτ αλλά έχουν ΑΛΛΑ ΒΥΣΜΑΤΑ με 3 ακροδέκτες, έναν απλό μετατροπέα των 2 ευρώ θέλετε για να κάνει σε ελληνική πρίζα.

Δημοσ.
Ίδια βολτ αλλά έχουν ΑΛΛΑ ΒΥΣΜΑΤΑ με 3 ακροδέκτες, έναν απλό μετατροπέα των 2 ευρώ θέλετε για να κάνει σε ελληνική πρίζα.

Τhanks!!!!

Δημοσ.

Το Tom Clancy's H.A.W.X. και τα παιχνίδια που βγαίνουν από 'δω και πέρα είναι unbootable στα ήδη υπάρχοντα iXtreme firmwares.

Θα bootάρει με το νέο iXtreme 1.6 που αναμένεται σύντομα, απ' ότι έχουν δηλώσει.

Ο λόγος είναι ότι πλέον τα παιχνίδια θα κυκλοφορούν και θα έχουν το nxe μαζί, το οποίο το έχουν συμπεριλάβει στο video partition. Συνεπώς, το video partition είναι διαφορετικό απ' ότι οι μέχρι τώρα κυκλοφορίες.

Δημοσ.

Αυτό μας έλειπε να πρέπει να ξαναφλασάρουμε. Τελευταία φορά που το επιχείρησα, μπρίκαρα το drive.

Δημοσ.

Ναι το διάβασα κι εγώ αυτό...Πακέτο!

Άντε πάλι να ξαναφλασάρουμε και ιστορίες. Επίτηδες το κάνουν για να μας τα παίρνουν...Γιατί αν δεν μπορείς μόνος σου, τα σκας!

Φέρτε το 1.6 τώρα!

Δημοσ.

Άντε πάλι να ξαναφλασάρουμε και ιστορίες. Επίτηδες το κάνουν για να μας τα παίρνουν...Γιατί αν δεν μπορείς μόνος σου, τα σκας!

Φέρτε το 1.6 τώρα!

Ποιοι το κάνουν επίτηδες; (απο περιέργεια) :P

Η m$ έβαλε το nxe στα νέα παιχνίδια (λογικό μιας και κάποιοι δεν έχουν ίντερνετ) και ως εκ τούτου δημιουργήθηκε μια νέα παράμετρος στο δίσκο η οποία θα συμπεριληφθεί στο 1.6 για να παίζει και η νέα μορφή αυτή...

Λογικά θα έχουμε πρόβλημα και στο re5.

Δημοσ.
λογικό μιας και κάποιοι δεν έχουν ίντερνετ

ή μπαναρίστηκαν και τους δίνεται ένας ακόμα τρόπος να μην κάνουν την κονσόλα σουβέρ ;)

Δημοσ.

Βέβαια να πούμε οτι υπάρχει το nxe που μπορεί να μπεί σε φλασάκι και να εφαρμοστεί σε παλιότερα 360 αλλα επειδή δεν έχουν όλοι οι χρήστες τις γνώσεις να κάνουν κάτι τέτοιο.. Η ενσωμάτωση της αναβάθμισης είναι λογική εξέλιξη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...