Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Halo.Wars.XBOX360

Platform...: XBOX360 / RF / PAL

Company....: Ensemble Studios

Publisher..: Microsoft Game Studios

Packager...: That dude down in wallmart

Genre......: Sci-Fi Real-Time Strategy

Disks......: 1 (DVD9)

ReleaseDate: Feb 18-2009

Players....: at least 1

Format.....: ISO

NetSupport.: yes

Languages..: English

ESRB.......: TEEN

Connectivity: Online, Broadband Only, Live Aware

Resolution: Widescreen, 1080p

Customization: Downloadable Content

Offline Modes: Competitive, Cooperative, Team Oriented

Online Modes: Competitive, Cooperative, Team Oriented

Number of Players: 1-6

Number of Online Players: 6 Online

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχω μια περιπτωση που μου ζηταει ενας φιλος βοηθεια να φλασαρει ενα LiteOn ( πηρε κονσολα πριν απο λιγες μερες ).

Επειδη το εχω ξεχασει το αθλημα ( ειναι 2 χρονια που ανοιξα 360 τελευταια φορα ) εχει κανεις καποιο λινκ ή μπορει να πει στα γρηγορα ποιες ειναι οι στανταρτ κινησεις?

Γιατι δε ξερω πχ αν απλα βαζωντας το drive στην SATA του PC θα το δει ή οχι ( παλια αλλα τα εβλεπε , αλλα οχι κτλ ).

Το iXtreme 1.5 απο την ομαδα της ζουγκλας κατεβασα μονο , θα χρειαστω τιποτε αλλο?

θενξ

Δημοσ.

χρειαζεσαι και ck3 ή 360 xtractor ειναι ανταπτορας και με αυτο θα παρεις τα αρχεια που χρειαζεσαι απο το drive για να φτιαξεις το ixtreme 1.5 για την συγκεκριμμενη κονσολα

και απο προγραμματα στο pc το jungleflasher 0.43 για αναλυτικο οδηγο θα σου στειλω pm

Δημοσ.
χρειαζεσαι και ck3 ή 360 xtractor ειναι ανταπτορας και με αυτο θα παρεις τα αρχεια που χρειαζεσαι απο το drive για να φτιαξεις το ixtreme 1.5 για την συγκεκριμμενη κονσολα

και απο προγραμματα στο pc το jungleflasher 0.43 για αναλυτικο οδηγο θα σου στειλω pm

Καλα , βλεπω εχει ιστορια ολοκληρη , μαλλον θα τον στειλω σε καποιον να του την μονταρει :P

θενξ ομως για την βοηθεια

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Καλα , βλεπω εχει ιστορια ολοκληρη , μαλλον θα τον στειλω σε καποιον να του την μονταρει :P

θενξ ομως για την βοηθεια

Να ναι καλα ο JUST-GAMER που εδωσε λυση στο προβλημα :-D
Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις αν ειναι δυνατον να βρω σπασμενα παιχνιδια arcade του live ??

Θελω να παιξω το braid γιατι τα σπαει...

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολο το forum! Παιδια επειδη ειλικρινα δεν εχω χρονο να διαβασω ολα τα posts μπορειτε να μου δωσετε 2-3 γρηγορες απαντησεις? Σκεφτομαι να αγορασω αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1194917&catalog=12&category=1000000363&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE59F6DF1149D8E309CFC4B578CEBB496CDFF54BF10EC2211FC6096EDBE5174EAC29EC8C04AA8F68176FDDAD61C23C9F82D04D6903E795970B126FFEEE66E67C4425A9E83878E01AE34EFB459C496E986977953484DBCEE69482F3ED7C3E7A5AB561909F53D6DC2B2A6F144272DFE79220BAF27E5407BF4600

1ον Το drive του φλασαρεται ευκολα?

2ον Ποσο θα κοστισει η διαδικασια και που μπορω να το κανω (στειλτε μου pm)

3on Θα αντιμετωπισω προβληματα απο πλευρας harware? Δεν γνωριζω ποιον επεξεργαστη ,fans και τα λοιπα εχει η συγκεκριμενη εκδοση.

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Το ξερω.Δεν ειναι δυσκολο πατα στο κουμπι register που θα βρεις πανω-πανω στην σελιδα και συμπληρωσε τα στοιχεια σου( username,password κ.τ.λ)και εισαι οκ...

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα,

μόλις σήμερα παρέλαβε το xbox360 με 60GB σκληρό δίσκο.

Το "πρόβλημα" του είναι στο κατέβασμα. Μου φαίνεται υπερβολικά αργό! Μήπως πρέπει να ανοίξω καμια θύρα στο router?

@geomos

κοίτα λίγο και στο amazon.co.uk

εγώ το πήρα απο εκεί με 200ευρώ σύνολο

xbox360 60GB

1 επιπλέον ασύρματο χειριστήριο

game kung-fu panda

game lego-indiana jones

και έφυγε απο Αγγλία την Τετάρτη και σήμερα ήταν σπίτι μου!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...