Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Help

Μου ηρθε το χβοχ αντικαταστασης και δεν μπορω να το φλασαρω ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.. Εχω ηδη φλασαρει 3 διαφορετικα και ξερω περιπου τι κανω, αλλα με αυτο δεν την παλευω καθολου..

ειναι ενα BenQ VAD2034 μπλα μπλα..

Προσπαθησα με το junglecrasher μου γραφει οτι δεν μπορει να ξεκινησει το application γιατι λειπει ενα dll.. Το κανω install to dll μου ξαναλεει το ιδιο. Προσπαθησα με το HP USB Format Tool, με windows 98 drivers, μου βγαζει σφαλμα οταν κανει φορματ το USB. Προσπαθησα με το ιχτρεμε disk apo torrentleech, κανω boot απο το δισκο και μου βγαζει κατι για το MSDOS Flasher αν το χρισημοποιω για personal i professional use, βαζω περσοωαλ και κλειδωνει.. βαζω το αλλο παλι κλειδωνει... There is something fundamentally wrong with my PC και δεν ειμαι καθολου σε φαση να το ψαξω.. (Καταραμενα windows..)

Επιστροφη στο θεμα: Ενδιαφερεται κανεις να με βοηθησει με το φλασαρισμα του Benq, να το εχει ξανακανει βεβαια, με καποιο ανταλλαγμα, ισως χρηματικο η ακομα και με μια κονσολα που εχω με 3 RROD και απλως καθεται; Please pm me

Δημοσ.

ρε παιδια, επειδη εχω χασει λιγο την μπαλα, μπορει να μου πει καποιος γιατι πλεον ολα τα παιχνιδια που δοκιμαζω με το XDVDMulleter δεν υπαρχουν στην database του? Δεν το ανανεωνουν? Υπαρχει κατι αλλο αντιστοιχο για να τσεκαρω οσο το δυνατο καλητερα τα games?

Δημοσ.
Έχει ψοφήσει αυτό. Το abgx360 είναι πλέον ο διάδοχος και κάνει απείρως καλύτερη δουλειά. Φρόντισε μόνο να του περάσεις και το νέο ini.

http://tinyurl.com/abgx360gui

ini: http://www.mediafire.com/?qd2mzmlqnzm

ευχαριστω για την απαντηση,

το ini ανανεωνεται ανα διαστηματα ή βαζοντας μονο μια φορα? και αν ανανεωνεται απο που θα το βρισκουμε?

Δημοσ.

Dodonpachi_Dai_Ou_Jou_Black_Label_Extra_JPN_XBOX360-Caravan

Star_Ocean_4_The_Last_Hope_JPN_XBOX360-Caravan

Αν κατσει και ειναι region-free (τo εχει με ερωτηματικο το PAL) θα καταστραφουμε πληρως

Δημοσ.

Γεμίζει σιγά σιγά η... μπάρα του Race Pro. Αύριο λογικά θα το δω και θα επιστρέψω με εντυπώσεις. Αν και δεν σκοπεύω να ασχοληθώ ιδιαίτερα, χωρίς τιμονιέρα δεν παλεύονται αυτά τα παιχνίδια και απ' ότι φαίνεται το 360 θα ξεμείνει εσαεί με την πλαστική μλκια της Microsoft. Και το έχω τάξει να μην ξαναπαίξω racing simulator με τιμόνι χειρότερο του G25.

Δημοσ.

Ωραιο παιχνιδακι το RacePro αν βγαλεις τα βοηθηματα αλλα πολυ tearing ρε αδερφε.

Λες και παιζω σε PS3...:)

Βγηκαν και οι 2 shooter-ιες μονο για Japan και ξενερωσα.

Λογικα σημερα θα δουμε MegaDrive Collection PAL και το πολυαναμενομενο N3 2 (ας ελπισουμε να ειναι RegionFree)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμμμμ, μόλις του έριξα μια ματιά στα πολύ γρήγορα. Αρκετά καλά γραφικά, περίμενα καλύτερο frame rate όμως. Σε κάποια σημεία σαν να κομπιάζει λίγο και όχι απαραίτητα όταν υπάρχουν και άλλα αμάξια στην οθόνη. Ήχος εξαιρετικός. Και εδώ τελειώνει η κριτική για τα... περιφερειακά στοιχεία του παιχνιδιού. Γιατί σε ένα τίτλο που θέλει να αυτοχαρακτηρίζεται "εξομοιωτής" άλλα είναι αυτά που μετράνε (μπηχτή για όσους νομίζουν ότι δεν αξίζει να ασχοληθούν με τον υπέρτατο εξομοιωτή Live for Speed επειδή έχει γραφικά 5ετίας).

Εννοείται έκλεισα αμέσως όλα τα βοηθήματα (εκτός από το αυτόματο κιβώτιο) και νομίζω έχει σχετικά καλή αίσθηση τόσο στο Mini Cooper όσο και στην Alfa75 που δοκίμασα. Γενικά μου έδωσε την αίσθηση των κλασικών παιχνιδιών της Simbin (με την ISI engine), όπως τα GTR, GTR2, GTL κλπ. Το damage realism δεν μου φάνηκε πολύ σόι, το έβαλα στο realistic και έσκασα πλαγιομετωπικά σε τοίχους με 100+ km/h χωρίς να συγκινηθεί ιδιαίτερα το αμάξι, άντε να φύγει κανα καπό και να στραβώσει τίποτα. Κανονικά σε τέτοιο τράκο το αμάξι θα έπρεπε να παραδώσει το πνεύμα. Γενικά φαίνεται να έχει αρκετές και γνωστές πίστες καθώς και πολλά αμάξια για κάθε γούστο. Επίσης η in-car camera έχει αρκετά καλή κίνηση (τρανταγμούς κλπ). Το AI στο very hard είναι είτε πολύ επιθετικό είτε πολύ... ηλίθιο γιατί οι αντίπαλοι δεν φαίνεται να καταβάλουν ιδιαίτερες προσπάθειες να σε αποφύγουν.

Μένει να δούμε αν έχει καλή offline career, τι διαφορές έχει σε σχέση με την κλασική ISI engine (κυρίως αν έχει αλλάξει τίποτα στο μοντέλο φθοράς των ελαστικών), τι θα λέει το online, πόση ανοχή θα υπάρχει στους crashers, πόσοι παίχτες θα μπορούν να συμμετέχουν σε κάθε αγώνα (ελπίζω περισσότερο από τους 8 του Forza2) και κάμποσα άλλα πράγματα.

Μπορεί να ασχοληθώ μέχρι να ξεκλειδώσω την Formula BMW και την F3000 αλλά μέχρι εκεί. Όσο καλό και να είναι, εφόσον δεν υπάρχει τιμονιέρα ισάξια της G25 στο 360 (κ@ριόλα Microsoft) δεν έχω σκοπό να περάσω πολύ χρόνο μαζί του.

Επεξ/σία από nzeppos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...