Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

shadowmann, τα 2 sites που σου λέει ο klainmain είναι τσεκάρισμένα μια χαρά.

Όσον αφορά το προφίλ σου, κάθε φορά που συνδέεσαι στο Live με το συγκεκριμένο προφίλ αποθηκεύεται το gamerscore, το avatar, τα παιχνίδια που έχεις παίξει κλπ. στο Live. Τα saves παραμένουν στο σκληρό σου.

Αν πας σε άλλη κονσόλα (με άλλο σκληρό) και συνδεθείς στο Live, θα κάνεις Recover Gamertag (κι αντίστοιχα όταν ξαναγυρίσεις στο δικό σου xbox/σκληρό, ξανακάνεις recover).

Επίσης, μπορείς να φτιάξεις ένα έξτρα αμερικάνικο προφίλ, να βρεις πιο φτηνούς πόντους στο ebay και να κατεβάσεις αυτά που θες στο σκληρό σου, τα οποία θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με όλα τα προφίλ σου.

Αν και είναι αρκετά καλές οι τιμές στα 2 προαναφερθέντα sites.

Με το gamertag (προφίλ) έχε υπόψην σου ότι είναι σαν το msn, έχεις ένα λογαριασμό τον οποίο μπορείς να βλέπεις εσύ από όποιο xbox και να'σαι. Απλά να κάνεις recover κάθε φορά για να μη χάσεις τπτ achievements :-)

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
shadowmann, τα 2 sites που σου λέει ο klainmain είναι τσεκάρισμένα μια χαρά.

Όσον αφορά το προφίλ σου, κάθε φορά που συνδέεσαι στο Live με το συγκεκριμένο προφίλ αποθηκεύεται το gamerscore, το avatar, τα παιχνίδια που έχεις παίξει κλπ. στο Live. Τα saves παραμένουν στο σκληρό σου.

Αν πας σε άλλη κονσόλα (με άλλο σκληρό) και συνδεθείς στο Live, θα κάνεις Recover Gamertag (κι αντίστοιχα όταν ξαναγυρίσεις στο δικό σου xbox/σκληρό, ξανακάνεις recover).

Επίσης, μπορείς να φτιάξεις ένα έξτρα αμερικάνικο προφίλ, να βρεις πιο φτηνούς πόντους στο ebay και να κατεβάσεις αυτά που θες στο σκληρό σου, τα οποία θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με όλα τα προφίλ σου.

Αν και είναι αρκετά καλές οι τιμές στα 2 προαναφερθέντα sites.

Με το gamertag (προφίλ) έχε υπόψην σου ότι είναι σαν το msn, έχεις ένα λογαριασμό τον οποίο μπορείς να βλέπεις εσύ από όποιο xbox και να'σαι. Απλά να κάνεις recover κάθε φορά για να μη χάσεις τπτ achievements :-)

ευχαριστώ για τις αναλυτικές απάντησης!

έχω μονο μια ερώτηση ακόμα ( προς το παρόν :P )

τώρα που έχω ιρλανδία πρέπει να βάλω και τα υπόλοιπα στοιχεια (τηλ,t.k,περιοχή κτλ) να είναι αληθινά?(στην προκειμενη περίπτωση για ιρλανδία) και αν ναι από που θα τα βρω όλα αυτά?

αν δεν βαριέσαι πες μου και τι ακριβώς να κάνω για το αμερικανικο προφίλ.

(θα χρειαστεί να αλλάξω τίποτα στο mail μου? γιατί γύρισα πάλι την χωρα σε ελλάδα)

ευχαριστώ και sorry με τις παρα πολλές ερώτησης μου.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα. Τα στοιχεία δεν χρειάζεται να είναι αληθινά, μπορείς να αφήσεις το email σου σε Ελλάδα αλλά και να ξαναγυρίσεις το 360 σε Ελλάδα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα σας- πρώτο μου ποστ εδώ.

Λοιπόν έχω ένα πρόβλημα και εύχομαι να μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

Έχω φλασαρισμένη κονσόλα (δεν τη φλάσαρα εγώ). Πρόσφατα δοκίμασα να αντιγράψω μόνος μου παιχνίδια. Ενώ πιστεύω ότι εκανα τα πάντα σωστα- μου βγάζει το εξής πρόβλημα-

Η κονσόλα διαβάζει το DVD και το φορτώνει. Ξεκινάει μια χαρά και μπαινει στο μενου του παιχνιδιού. Με το που ξεκινησω να παίζω (από 1-2 λεπτά μέχρι και 15 περίπου) το xbox σβήνει και μου ανάβουν τα δύο πάνω λαμπακια του lightring. Αγοραστά παιχνιδια, DVD, και τα burned games που αγόρασα από μαγαζακι τα παίζει μια χαρα.

Η διαδικασια που ακολουθω για την αντιγραφή είνα (με UBUNTU)-

προγραμμα αντιγραφής το K3B, βάζω break 1913760 και αντιγράφω σαν videodvd

HELP ME!!!

Δημοσ.
παιδιά καλησπέρα σας- πρώτο μου ποστ εδώ.

Λοιπόν έχω ένα πρόβλημα και εύχομαι να μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

Έχω φλασαρισμένη κονσόλα (δεν τη φλάσαρα εγώ). Πρόσφατα δοκίμασα να αντιγράψω μόνος μου παιχνίδια. Ενώ πιστεύω ότι εκανα τα πάντα σωστα- μου βγάζει το εξής πρόβλημα-

Η κονσόλα διαβάζει το DVD και το φορτώνει. Ξεκινάει μια χαρά και μπαινει στο μενου του παιχνιδιού. Με το που ξεκινησω να παίζω (από 1-2 λεπτά μέχρι και 15 περίπου) το xbox σβήνει και μου ανάβουν τα δύο πάνω λαμπακια του lightring. Αγοραστά παιχνιδια, DVD, και τα burned games που αγόρασα από μαγαζακι τα παίζει μια χαρα.

Η διαδικασια που ακολουθω για την αντιγραφή είνα (με UBUNTU)-

προγραμμα αντιγραφής το K3B, βάζω break 1913760 και αντιγράφω σαν videodvd

HELP ME!!!

δοκίμασε clone cd αν σου τρεχει με αντιγραφίκό Pioneer 11* σειρά

Δημοσ.
clone cd μαλλον μπορώ να δοκιμάσω- αλλα το αντιγραφικό πρέπει οπωσδήποτε να είναι pioneer 11?

νομίζω πως οχι. θα σε γελάσω. απλά ξέρω ότι τα Pioneer κάνουν σίγουρα δουλειά.

Εγω αυτό χρησιμοποιώ και δεν το έχω ψάξει για κάτι άλλο.

Ειναι φθηνά πάντως

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι απαραιτητο να ειναι pioneer εγω εδω και 2 χρονια που το εχω γραφω με ενα nec και ολα παιζουν μια χαρα.

Δημοσ.

Απλώς ο συνδυασμός Pioneer 111 ή 112 με δισκάκια Verbatim +R θεωρητικά δίνει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Το οποίον σημαίνει ότι αν έχεις ήδη αντιγραφικό δοκίμασε με αυτό. Αν σου παίξει, έχει καλώς, ξεχνάς το Pioneer. Αν δεν παίξει, τότε αρχίζεις το ψάξιμο...

Προσοχή να δοκιμάσεις με CloneCD (το οποιο παρεμπιπτόντως δεν χρειάζεται καμία ρύθμιση), όχι με CloneDVD. Είναι κλασικό λάθος που το κάνουν πολλοί. Επίσης ξεκίνα με χαμηλές ταχύτητες εγγραφής (x2.4) και αν δουλέψει δοκίμασε και με μεγαλύτερες.

Δημοσ.

Εκτός του CloneCD είναι και τα Xbox Backup Creator και ImgBurn. Aυτά χρησιμοποιούνται για την εγγραφή. Πάντα χαμηλή ταχύτητα. Και τα δισκάκια να 'ναι προσεγμένα, καλής ποιότητας. Πολύς κόσμος γράφει σε Verbatim. DVD + R DL, έτσι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...