Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να αλλάξεις τη χώρα και του mail και του xbox. Ο ήχος που βγαίνει από το χειριστήριο είναι μόνο του chat.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παίδες εσείς που έχετε πειραματιστεί και ξέρετε καλύτερα έχω ένα .iso παιχνιδιού που το βάζω στο abgx360GUI για να δώ αν θα περάσει το τέστ και μου βγάζει στο τέλος μήνυμα "verification failed".Αυτό είναι για το online;Δηλαδή αν το γράψω σε dvd και το βάλω να παίξει αλλά δεν το χρησιμοποιήσω για online θα έχω πρόβλημα;Έχω 2 προφίλ στο xbox360 μου.Ένα για το online και ένα απλό.Αν μπώ με το απλό και παίξω θα παιχτεί βλακεία;

Δημοσ.
Μπορείς να αλλάξεις τη χώρα και του mail και του xbox. Ο ήχος που βγαίνει από το χειριστήριο είναι μόνο του chat.

ok ευχαριστώ!

κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω,αν ας πούμε ότι αλλάξω xbox το ίδιο gamertag θα έχω e? απλά δεν θα έχω τους πόντους από τα saves τον games κτλ?(εννοώ να συνδεθώ από άλλο xbox χωρίς τον δίσκο μου)

Δημοσ.

Ρε συμφορουμίτες κρέμομαι απο τα χείλια σας για την ερώτηση που έκανα πιο πάνω για να παίξω.Να το κάψω και να το βάλω να παίξω ή θα βαρέσει μπιέλα το xbox μου;

-----Προστέθηκε 17/1/2009 στις 12 : 21 : 30-----

Ρε συμφορουμίτες κρέμομαι απο τα χείλια σας για την ερώτηση που έκανα πιο πάνω για να παίξω.Να το κάψω και να το βάλω να παίξω ή θα βαρέσει μπιέλα το xbox μου;

Τι έγινε σήμερα;Που πήγαν όλοι οι expert;Κανείς δεν το έχει κάνει αυτό που θέλω να κάνω εγώ;

Δημοσ.
δε βαραει μπιελα το xbox ...απλα φροντισε να μην εισαι συνδεδεμενος Online οταν θα παιζεις.

Αγορίνα μου σε ευχαριστώ πολύ!!!!!Πάω να το κάψω τώρα...

Δημοσ.
ok ευχαριστώ!

κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω,αν ας πούμε ότι αλλάξω xbox το ίδιο gamertag θα έχω e? απλά δεν θα έχω τους πόντους από τα saves τον games κτλ?(εννοώ να συνδεθώ από άλλο xbox χωρίς τον δίσκο μου)

Έχω την εντύπωση οτι το gamerscore σου θα το έχεις κανονικά.. (σύμφωνα με την τελευταία φορά που μπήκες online) και δεν θα έχεις τα save σου...

Αυτό επειδή στο xbox.com υπάρχει το gamerscore σου και νομίζω και τα achievements..

Τώρα μπορεί και όχι.. Ας απαντήσει κάποιος που έφαγε νίλα με σκληρό, καλύτερα..

Δημοσ.
Έχω την εντύπωση οτι το gamerscore σου θα το έχεις κανονικά.. (σύμφωνα με την τελευταία φορά που μπήκες online) και δεν θα έχεις τα save σου...

Αυτό επειδή στο xbox.com υπάρχει το gamerscore σου και νομίζω και τα achievements..

Τώρα μπορεί και όχι.. Ας απαντήσει κάποιος που έφαγε νίλα με σκληρό, καλύτερα..

gamerscore? όχι δεν ρώτησα για αυτό.

απλά είπα η κάρτα (gamertag) αν θα χαθεί επειδή δε θα έχω το δίσκο,δεν καίγομαι για τα saves η τα achievements

απλά να ξέρω τι γίνετε γιατί αν χάνεται τουλάχιστον μπορώ να ξαναχρησιμοποιήσω το ίδιο mail κτλ? (αλλα είναι παράλογο να χάνεται..)

οποιος ξέρει κάτι παρα πάνω σε αυτό το θέμα ας βοηθήσει λιγάκι :P γιατί με ενδιαφέρει

Δημοσ.

Ναι μπορείς... σίγουρα πράγματα..

Saves σίγουρα όχι... Achievements δεν θυμάμαι..

Αλλα αν δεν σε νοιάζει το gs τότε δεν θα έχεις σίγουρα prob ;)

Δημοσ.
Ναι μπορείς... σίγουρα πράγματα..

Saves σίγουρα όχι... Achievements δεν θυμάμαι..

Αλλα αν δεν σε νοιάζει το gs τότε δεν θα έχεις σίγουρα prob ;)

απλά συνδέομαι από το άλλο xbox με το υπάρχον account και συνεχίζω έτσι?(το ίδιο ισχύει και αν γίνει format στον δίσκο?)

sorry για τις ηλίθιες ερώτησης αλλα δεν ξέρω τι με έπιασε :P

ευχαριστώ και πάλι ;)

Δημοσ.

Αυτο ακριβώς...

Δεν βρίσκω πάντως λόγο να χάσεις saves κτλ..

Το σύνηθες είναι να βάλεις τον ίδιο σκληρό στην άλλη κονσόλα και να είσαι πανέτοιμος :)

Επίσης με το migration kit κτλ μπορείς να περάσεις τα δεδομένα σου σε ένα μεγαλύτερο σκληρό και γενικά να κάνεις κάποια τέτοια πάρε δώσε ωστε αυτό που λές να σου είναι ουσιαστικά αχρείαστο :)

Δημοσ.
Αυτο ακριβώς...

Δεν βρίσκω πάντως λόγο να χάσεις saves κτλ..

Το σύνηθες είναι να βάλεις τον ίδιο σκληρό στην άλλη κονσόλα και να είσαι πανέτοιμος :)

Επίσης με το migration kit κτλ μπορείς να περάσεις τα δεδομένα σου σε ένα μεγαλύτερο σκληρό και γενικά να κάνεις κάποια τέτοια πάρε δώσε ωστε αυτό που λές να σου είναι ουσιαστικά αχρείαστο :)

ok!

κάτι άλλο αν κάνω format στον δίσκο εξαφανίζονται όλα από μέσα έτσι?δεν υπάρχει κίνδυνος να βρεθεί το δικό μου gamertag/κωδικοί τον account κτλ?

a και για να μην ανοίγω άλλο θέμα,ήθελα να πάρο πόντους και χρόνο,διάβαζα σε κάτι forum ότι καλύτερα να exeis αμερικανικο account γιατί είναι πιο φτηνά κτλ,εγώ που έχω βάλει Ireland μπορώ να το αλλάξω χωρίς πρόβλημα?

και χρειάζεται τα στοιχεια (τηλέφωνο,t.k,περιοχή κτλ) να είναι από την χωρα που θα έχω επιλέξει?

Δημοσ.
ok!

κάτι άλλο αν κάνω format στον δίσκο εξαφανίζονται όλα από μέσα έτσι?δεν υπάρχει κίνδυνος να βρεθεί το δικό μου gamertag/κωδικοί τον account κτλ?

a και για να μην ανοίγω άλλο θέμα,ήθελα να πάρο πόντους και χρόνο,διάβαζα σε κάτι forum ότι καλύτερα να exeis αμερικανικο account γιατί είναι πιο φτηνά κτλ,εγώ που έχω βάλει Ireland μπορώ να το αλλάξω χωρίς πρόβλημα?

και χρειάζεται τα στοιχεια (τηλέφωνο,t.k,περιοχή κτλ) να είναι από την χωρα που θα έχω επιλέξει?

Ναι όλα φεύγουν με το φορμάτ..

maximuscards.com

12+1 30euro και για ευρωπαικά account

http://www.gamepointsnow.com/

2100points 20 ευρώ..

Δημοσ.
Ναι όλα φεύγουν με το φορμάτ..

maximuscards.com

12+1 30euro και για ευρωπαικά account

http://www.gamepointsnow.com/

2100points 20 ευρώ..

οποτε το αφήνω ireland. ok ευχαριστώ!

όσο για τα στοιχεια κτλ? πρέπει να τα αλλάξω? μην έχω τίποτα τρεξίματα με την M$...

edit:τα site αυτά τα 2 είναι τσεκαρισμένα?έχεις αγοράσει δηλαδή και είναι αξιόπιστα?

Δημοσ.
jasper και παλι jasper. θα παθεις πλάκα για το ποσο κρυα δουλεύει σε σχέση με τα προηγούμενα.

Το ξαναέφτιαξα το ρημάδι και ώ του θαύματος... ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ!!! Έκανα το κολπάκι με την κομμένη πιστωτική. Να φανταστείτε ούτε καν παστούλα δεν του άλλαξα... Τόσο πολύ βαριόμουν...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...