Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
όσο και να έψαξα δεν βρήκα από που αλλάζει η χωρα στο hotmail...ξέρει κανεις να με βοηθήσει?!

edit:τα κατάφερα με τα πολλά! :D

πες και το gamertag σου να παίξουμε κανένα παιχνίδι.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
του πούστη.

αν μια εταιρία σαν τη M$ και μετα απο 3 χρονια κυκλοφορίας δε μπορεί να φτιάξει όλα τα προβλήματα, να παει να γ@μηθεί και να χεσω και τα κερδη που έχει.

Θελω να πιστεύω οτι με τα jasper και τα παιχνίδια απο τον σκληρό δίσκο έχουνε εξαληφθεί τα rrods

btw Ευτυχώς που υπάρχει και η πειρατία και δεν πάνε χαμένα τα λευτα που δώσαμε για τη κονσόλα.

Γκουχ... windows... gkoyx...

Εδώ δεν μπορούνε εδώ και δεκαετίες να κάνουν ένα σταθερό λογισμικό..

Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι σε hardware θέματα είναι καλύτεροι ?

Δημοσ.
πες και το gamertag σου να παίξουμε κανένα παιχνίδι.

ακόμα προσπαθώ να βάλω κάποιο name... :P

όλα πιασμένα ρε γαμώτο..

και μια ερώτηση ακόμα μπορώ το name να το αλλάξω οποτε θέλω? χωρίς να χάσω δεδομένα/σκορ κτλ?

Δημοσ.

Για mail δεν νομίζω ότι γίνεται γιατί στο 360 δεν υπάρχει email client, ούτε και browser.

Αυτό που έχει το 360 είναι τον MSN messenger για να βλέπεις και να μιλάς με τις επαφές σου. Στην πράξη όμως είναι κάτι μάλλον επίπονο, καθώς το virtual keyboard μπορεί να βολεύει να θες να βάλεις ένα όνομα στο save game σου, αλλά σου σπάει τα νεύρα αν θες να κάνεις εκτεταμένο chat. Σε αυτή την περίπτωση αγοράζεις το chatpad και καθάρισες.

Είναι όμως λίγο ακριβό. Περίπου 30 ευρώ στο ebay (νομίζω και στα μέρη μας, περιέργως πως, κάπου τόσο το πουλάνε), αν δεν έχεις όμως headset υπάρχουν κάποιες προσφορές που σου δίνουν chatpad+headset γύρω στα 33-35 ευρώ. Καλή τιμή κατά τη γνώμη μου.

Εναλλακτικά συνδέεις ένα συνηθισμένο USB keyboard και καθάρισες. Υπ' όψην μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για chat και όχι για παιχνίδια (πχ. FPS με WASD)

Δημοσ.
Για mail δεν νομίζω ότι γίνεται γιατί στο 360 δεν υπάρχει email client, ούτε και browser.

Αυτό που έχει το 360 είναι τον MSN messenger για να βλέπεις και να μιλάς με τις επαφές σου. Στην πράξη όμως είναι κάτι μάλλον επίπονο, καθώς το virtual keyboard μπορεί να βολεύει να θες να βάλεις ένα όνομα στο save game σου, αλλά σου σπάει τα νεύρα αν θες να κάνεις εκτεταμένο chat. Σε αυτή την περίπτωση αγοράζεις το chatpad και καθάρισες.

Είναι όμως λίγο ακριβό. Περίπου 30 ευρώ στο ebay (νομίζω και στα μέρη μας, περιέργως πως, κάπου τόσο το πουλάνε), αν δεν έχεις όμως headset υπάρχουν κάποιες προσφορές που σου δίνουν chatpad+headset γύρω στα 33-35 ευρώ. Καλή τιμή κατά τη γνώμη μου.

Εναλλακτικά συνδέεις ένα συνηθισμένο USB keyboard και καθάρισες. Υπ' όψην μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για chat και όχι για παιχνίδια (πχ. FPS με WASD)

παρα πολύ χρήσιμα όσα είπες και σε ευχαριστώ πολύ!

ίσος να τσιμπήσω το πακέτο με το chatpad και τα ακουστικά γιατί έχω και δεύτερο χειριστήριο.

και μια ακόμα ερώτηση που θα βρω κάρτα για πόντους και για χρόνο?υπάρχει και στην ελλάδα?

γιατί είχα βρει κάπου στην microsoft μέσα ότι δίνουν ένα πακέτο 12μηνών μου φαίνεται και είχε και κάτι επιπλέον πράγματα αλλα δεν το βρίσκω τώρα...

μπορεί και να κάνω λάθος..dior8osteme.

άντε κάντε με add!!!!! :P

Δημοσ.

Παίδες φλάσαρα χθες το δικό μου 360(liteon πάντα) και σήμερα που προσπαθώ να κάνω ενός φίλου, δεν γίνεται με τίποτα. Στο σημείο που είναι να κάνεις retrieve το key, αμα παω να το κάνω μέσω JungleFlasher μου βγάζει bad key (000000... κτλ) και μέσα από Dos μου βγάζει "Dvd-Key Invalid". Έχω ψάξει όλα τα φόρα που βρήκα μέσω Google, έχω δοκιμάσει τα πάντα(από disconnect όλων των άλλων συσκευών του υπολογιστή μέχρι τα διάφορα trick με το Power On/Power Off του CK3 Pro), έχω δοκιμάσει σε δεύτερο PC(και των 2 οι Mobo έχουν Intel Sata controllers), έχω δοκιμάσει μέσω σειριακής θύρας, αλλά τίποτα!

Έχετε καμιά ιδέα;

Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Αν δοκιμάσω να κάνω κατευθείαν Erase και φλασάρισμα του φίλου μου και πάθει κάτι, μπορώ μετά να του περάσω το δικό μου Key και να δουλέψει ή θέλει απαραίτητα να του περάσεις Firmware με το δικό του Key?

Δημοσ.
παρα πολύ χρήσιμα όσα είπες και σε ευχαριστώ πολύ!

ίσος να τσιμπήσω το πακέτο με το chatpad και τα ακουστικά γιατί έχω και δεύτερο χειριστήριο.

και μια ακόμα ερώτηση που θα βρω κάρτα για πόντους και για χρόνο?υπάρχει και στην ελλάδα?

γιατί είχα βρει κάπου στην microsoft μέσα ότι δίνουν ένα πακέτο 12μηνών μου φαίνεται και είχε και κάτι επιπλέον πράγματα αλλα δεν το βρίσκω τώρα...

μπορεί και να κάνω λάθος..dior8osteme.

άντε κάντε με add!!!!! :P

Φυσικό κατάστημα με κάρτα για συνδρομή και πόντους είναι το EBW, αλλά τα έχει λίγο τσιμπημένα. Βγάλε (πανεύκολα πλέον) μια προπληρωμένη και πάρε είτε από ebay, είτε από άλλα online καταστήματα που σου έρχονται κατευθείαν οι redeem codes.

https://www.gamepointsnow.com/ - για πόντους πολύ αξιόπιστο. Όσοι έχουμε πάρει, όλα καλά. Αλλά δεν έχει paypal, έχει google checkout (χωρίς problem κι αυτό, βέβαια).

Για συνδρομή http://www.maximuscards.com/

Δεν έχω πάρει από 'δω, αλλά είναι αξιόπιστο και αυτό (ήταν το microsoftpoints και άλλαξε όνομα).

Άμα δεις, την κάρτα 12+1 months την έχει 42.95 US$ = 32.726303 Euros

ενώ απ' τα EBW την είχα πάρει 54Ε....(όταν δεν είχα προπληρωμένη)

Πριν πάρεις οτιδήποτε να ξέρεις ότι υπάρχουν αμερικάνικοι κ ευρωπαϊκοι πόντοι και συνδρομές. Για να σου δουλέψουν θα πάρεις αυτό που αντιστοιχεί στο λογαριασμό σου.

Να το ελέγξεις αυτό πριν κάνεις κάποια αγορά.

Το πακέτο που ψάχνεις είναι μάλλον αυτό: http://www.play.com/Games/Xbox360/4-/8054952/Xbox-360-60GB-Live-Starter-Kit/Product.html

υποθέτω δλδ...

Αλλά δεν πωλείται στην Ελλάδα. Μιας και δεν υποστηρίζεται γενικά το Live στη χώρα μας....

Δημοσ.
Παίδες φλάσαρα χθες το δικό μου 360(liteon πάντα) και σήμερα που προσπαθώ να κάνω ενός φίλου, δεν γίνεται με τίποτα. Στο σημείο που είναι να κάνεις retrieve το key, αμα παω να το κάνω μέσω JungleFlasher μου βγάζει bad key (000000... κτλ) και μέσα από Dos μου βγάζει "Dvd-Key Invalid". Έχω ψάξει όλα τα φόρα που βρήκα μέσω Google, έχω δοκιμάσει τα πάντα(από disconnect όλων των άλλων συσκευών του υπολογιστή μέχρι τα διάφορα trick με το Power On/Power Off του CK3 Pro), έχω δοκιμάσει σε δεύτερο PC(και των 2 οι Mobo έχουν Intel Sata controllers), έχω δοκιμάσει μέσω σειριακής θύρας, αλλά τίποτα!

Έχετε καμιά ιδέα;

Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Αν δοκιμάσω να κάνω κατευθείαν Erase και φλασάρισμα του φίλου μου και πάθει κάτι, μπορώ μετά να του περάσω το δικό μου Key και να δουλέψει ή θέλει απαραίτητα να του περάσεις Firmware με το δικό του Key?

για τα αλλα δεν μπορω να βοηθησω , γιατι δεν εχω φλασαρει λαιτον, αλλα πρεπει να παρεις το κλειδι του φιλου σου, μην κανεις τιποτα αλλο πριν παρεις το κλειδι , γιατι ..παπαλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Φυσικό κατάστημα με κάρτα για συνδρομή και πόντους είναι το EBW, αλλά τα έχει λίγο τσιμπημένα. Βγάλε (πανεύκολα πλέον) μια προπληρωμένη και πάρε είτε από ebay, είτε από άλλα online καταστήματα που σου έρχονται κατευθείαν οι redeem codes.

https://www.gamepointsnow.com/ - για πόντους πολύ αξιόπιστο. Όσοι έχουμε πάρει, όλα καλά. Αλλά δεν έχει paypal, έχει google checkout (χωρίς problem κι αυτό, βέβαια).

Για συνδρομή http://www.maximuscards.com/

Δεν έχω πάρει από 'δω, αλλά είναι αξιόπιστο και αυτό (ήταν το microsoftpoints και άλλαξε όνομα).

Άμα δεις, την κάρτα 12+1 months την έχει 42.95 US$ = 32.726303 Euros

ενώ απ' τα EBW την είχα πάρει 54Ε....(όταν δεν είχα προπληρωμένη)

Πριν πάρεις οτιδήποτε να ξέρεις ότι υπάρχουν αμερικάνικοι κ ευρωπαϊκοι πόντοι και συνδρομές. Για να σου δουλέψουν θα πάρεις αυτό που αντιστοιχεί στο λογαριασμό σου.

Να το ελέγξεις αυτό πριν κάνεις κάποια αγορά.

Το πακέτο που ψάχνεις είναι μάλλον αυτό: http://www.play.com/Games/Xbox360/4-/8054952/Xbox-360-60GB-Live-Starter-Kit/Product.html

υποθέτω δλδ...

Αλλά δεν πωλείται στην Ελλάδα. Μιας και δεν υποστηρίζεται γενικά το Live στη χώρα μας....

για το kit ναι αυτό έλεγα.

τώρα για τους πόντους και τον χρόνο που είπες πρέπει να κοιτάω πια χωρα,από το xbox θα το δω? αν ναι από που?

από ότι κοίταξα λίγο στα site ευρωπαϊκά,UK και usa υπάρχουν μονο η κάνω λάθος?

και μια ερωτησούλα τώρα που έκανα το account στο live κτλ στο mail μου μονο μπορώ να αλλάξω την χωρα σε ελλάδα πάλι? η και στο xbox?

edit:ίσος να είναι λίγο ηλίθια η ερώτηση..:P

αλλα από την είσοδο τον ακουστικών πάνω στο χειριστήριο του 360 βγαίνει μονο ήχος για το chat η γίνετε να ακούς και από εκεί κανονικά?(αντί να βάλεις τα ακουστικά στην tv να παίρνεις ήχο από εκεί)

Επεξ/σία από shadowmann
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...