Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο ειχα κανει και εγω για ενα διάστημα αλλα σταδιακά μου διαλύθηκε τελείως το καλωδιο και το εχω με σελοτειπ τωρα..γτπ η ms

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Η οθόνη σου δεν έχει εξόδους ήχου? Συνήθως οι περισσότερες οθόνες με υποδοχή HDMI (ειδικά αυτές που δεν έχουν και ενσωματωμένα ηχεία) έχουν εξόδους ήχου, είτε minijack analog είτε optical spdif.

δεν το διευκρίνισα.

δεν έχει hdmi η οθόνη απλά έχω και έναν αντάπτορα από hdmi σε dvi και με οπτική θα έβαζα πάνω ένα decoder και τα 7.1

ευχαριστώ για το link The_Sheep αν δεν βρω κάποια άλλη λύση ίσος να το κάνω και εγώ ετσι..

Δημοσ.

παιδια καταφερα τελικα να γραψω σε -r το fable 2 αν και στο 99% εγραψε ενα fail αλλα παιζει μια χαρα!κατι ασχετο ξερει κανεις ποτε φερνει ο θειος το lotr?

Δημοσ.

άσχετο με το θέμα αλλα έχω μια μικρή ερωτησούλα.

πήγα χθες να συνδέσω το 360 στο δίκτυο έβαλα το hotmail μου και το pass αλλα διαπίστωσα ότι δεν υποστηρίζεται η ελλάδα(το ήξερα αλλα το είχα ξεχάσει)

τώρα σε αυτήν την περίπτωση τι κάνω? άλλο mail και που επιλέγω άλλη χωρα?μπορώ να αλλάξω την χωρα και στο υπάρχον mail?

επίσης μου φαίνεται μέσα από το 360 υπάρχει κάτι σαν msn που μπορείς και μιλάς και με άλλους χρηστες που έχεις στις επαφές σου και είναι συνδεδεμένη από pc?

και αν φτιάξω νέο mail και ισχύει το από πάνω δεν θα έχω τις επαφές?! έλεος δηλαδή

Δημοσ.

Δήλωσε ως χώρα την Ιρλανδία (αν σου κάνει "περίεργα" ίσως χρειάζεται να αλλάξεις τη χώρα όχι μόνο στο ίδιο το 360 αλλά και στο hotmail account σου). Όλα αυτά προσωρινά βέβαια, γιατί μόλις εγγραφείς στο Live, μπορείς να ξαναγυρίσεις την χώρα σε Ελλάδα. Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να φτιάξεις νέο account.

Δημοσ.
Όχι, ακολούθα όλη τη διαδικασία.

Είναι πιο απλό.

To κλειδί της κονσόλας χρειάζεσαι για να φτιάξεις το ixtreme1,5 το οποίο περιέχεται και στο ixtreme που έχεις τώρα.

Οπότε κάνε dben κατευθείαν (θα πάρει το κλειδί από το firmware που έχει τώρα το xbox και θα φτιάξει το 1,5)

fben μετά κτλ όπως τα λέει ο οδηγός...

Βασικα εγω τωρα εχω ενα liteon και θελω να το σπασω, (δεν με ενδιαφερει το παιχνιδι στο internet).

Πρεπει να χρησιμοποιησω μια συσκευη οπως το CK3 ή Maximus Xtractor ή δεν ειναι αναγκαιο ?

Εδω το διαβασα http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EkFppEyyApfojHvjYV.php

Αυτο ειναι που δεν εχω καταλαβει...γιατι τα παραπανω εργαλεια δεν προκειτε να τα αγορασω...

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου !!

Δημοσ.
Το !@#$%^&* το ΧΒΟΧ360 άρχισε τα δικά του πάλι. Κάθε 20 λεπτά παγώνει, και μετά το reset βγάζει ROD με error code 0110. Τελευταία φορά μάγκες. Θα κάνω αλλαγή τα X-clamps και αν δεν πιάσει, στα σκουπίδια και αγγελία "πωλείται τιμονιέρα και ασύρματο joypad σε απίθανη τιμή". Οι παλιομαλάκες. Τρεις επεξεργαστές PowerPC σε ένα κουτάκι με δύο ανεμιστηράκια. Και να σκεφτείται ότι η κονσόλα είναι καινούργια με την έξτρα ψύκτρα. PC και πάλι PC.

jasper και παλι jasper. θα παθεις πλάκα για το ποσο κρυα δουλεύει σε σχέση με τα προηγούμενα.

Δημοσ.

Σε 1 χρόνο θα ξέρουμε και για τα τζασπερ,

καθώς...

"Αλαξε ο Μανωλιος + εβαλε τα ρουχα του αλλιώς"!

Δημοσ.
Δήλωσε ως χώρα την Ιρλανδία (αν σου κάνει "περίεργα" ίσως χρειάζεται να αλλάξεις τη χώρα όχι μόνο στο ίδιο το 360 αλλά και στο hotmail account σου). Όλα αυτά προσωρινά βέβαια, γιατί μόλις εγγραφείς στο Live, μπορείς να ξαναγυρίσεις την χώρα σε Ελλάδα. Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να φτιάξεις νέο account.

ok την χωρα στο 360 θυμάμαι από που την αλλάζεις.

χρειάζεται να αλλάξω και στο mail μου την χωρα?

ευχαριστώ

Δημοσ.
Σε 1 χρόνο θα ξέρουμε και για τα τζασπερ,

καθώς...

"Αλαξε ο Μανωλιος + εβαλε τα ρουχα του αλλιώς"!

του πούστη.

αν μια εταιρία σαν τη M$ και μετα απο 3 χρονια κυκλοφορίας δε μπορεί να φτιάξει όλα τα προβλήματα, να παει να γ@μηθεί και να χεσω και τα κερδη που έχει.

Θελω να πιστεύω οτι με τα jasper και τα παιχνίδια απο τον σκληρό δίσκο έχουνε εξαληφθεί τα rrods

btw Ευτυχώς που υπάρχει και η πειρατία και δεν πάνε χαμένα τα λευτα που δώσαμε για τη κονσόλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όσο και να έψαξα δεν βρήκα από που αλλάζει η χωρα στο hotmail...ξέρει κανεις να με βοηθήσει?!

edit:τα κατάφερα με τα πολλά! :D

Επεξ/σία από shadowmann
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...